qsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Και χάλι μαύρο να ηταν το port, εγώ πάλι θα το αγόραζα γιατί το παιχνίδι αξίζει! αν ήταν χάλι εγώ για κανένα λόγο τα λεφτά μας καλό είναι να επιβραβεύουν καλές προσπάθειες στο σύνολό τους και όχι καλά κατά τα άλλα παιχνίδια προχειροδουλειές, ειδικά αν πρόκειται για μεταφορά προς pc που άργησε τόσο και το κοινό απαιτεί πράγματα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου έρχεται στο νου (αυτό δεν άργησε βέβαια) ήταν το darksiders 2.. καλό παιχνίδι, αισχρό port.. θα το αγόραζα; όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 δεν είναι παιχνίδι του ds, είναι των μεγάλων κοσνολών και είναι αρκετά καλή μεταφορά από αυτές με σαφή αναβάθμιση του οτπικού αποτελέσματος ξαναλέω είναι από τα "επιτυχημένα" port, δεν είναι βέβαια και σε επίπεδα tomb raider/hitman που είναι η μέρα με τη νύχτα με τις κονσόλες , αλλά έχει πέσει κάποια αξιόλογη δουλειά, όχι άρπα κόλλα Eγω δεν ειπα οτι ειναι αθλιο ,απλα επειδη αναφερθηκε ο warhead και ειπε οτι για pc το gameplay του ειναι μετριο και ειπα οτι καποια παιχνιδια ειναι καλυτερα να τα παιζεις στην κονσολα οπως ηταν και το dark souls .Τεχνικα δηλαδη το castlevania την εποχη που βγαινει στο pc δεν εχει εμενα να μου πει τιποτα ,αλλο τωρα που σαν παιχνιδι οκ θα το παιξω .Εδω ψηνομουν να το αγορασω στο ps3 ετσι και αλλιως ..Να εβγαινε τοτε μαζι με τις κονσολες εκει ναι αλλα τωρα που περιμενω next gen games και εχω αλλες απαιτησεις για μενα το castlevania ειναι να εχουμε να περασουμε την ωρα μας τουλαχιστον στο pc...Aυτη ειναι η γνωμη μου .Ενταξει το dark souls στο pc ηταν αθλιο τερμα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Καλά, δεν εννοώ GTA IV χάλι, είπαμε. Σε "φυσιολογικά" επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Καλά στο Darksiders 2 μετά από ένα patch που ανέβαζες το Shadow Quality το οποίο δεν έκανε καμία διαφορά και σου έριχνε τα FPS στη μέση.. Τραγικά ports και τα 2 Darksiders.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Καλά, δεν εννοώ GTA IV χάλι, είπαμε. Σε "φυσιολογικά" επίπεδα. darksiders χάλι σου είπα εγώ... στο gta αυτή τη στιγμή ρίχνεις δύναμη και κάνεις θαύματα το άλλο ήταν βλαμμένο γενικά Eγω δεν ειπα οτι ειναι αθλιο ,απλα επειδη αναφερθηκε ο warhead και ειπε οτι για pc το gameplay του ειναι μετριο και ειπα οτι καποια παιχνιδια ειναι καλυτερα να τα παιζεις στην κονσολα οπως ηταν και το dark souls .Τεχνικα δηλαδη το castlevania την εποχη που βγαινει στο pc δεν εχει εμενα να μου πει τιποτα ,αλλο τωρα που σαν παιχνιδι οκ θα το παιξω .Εδω ψηνομουν να το αγορασω στο ps3 ετσι και αλλιως ..Να εβγαινε τοτε μαζι με τις κονσολες εκει ναι αλλα τωρα που περιμενω next gen games και εχω αλλες απαιτησεις για μενα το castlevania ειναι να εχουμε να περασουμε την ωρα μας τουλαχιστον στο pc...Aυτη ειναι η γνωμη μου .Ενταξει το dark souls στο pc ηταν αθλιο τερμα ... υπάρχει ένα πολύ ωραίο πράγμα (οκ όχι και τόσο ωραίο, αλλά καλό είναι) που λέγεται xbox controller και δουλεύει μια χαρά για τα κονσολοπαίχνιδα δε χρειάζεται να βγάζεις τα μάτια σου με ps3 και να πετάς τα λεφτά σου (εκτός αν έχεις σταμπάρει αρκετά exclusive) το βάζεις και παίζεις σαν άνθρωπος YΓ dark souls δεν έχω δοκιμάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Το LoS είναι φοβερό στο PS3. Ακόμα και τώρα να το παίξεις, τα μάτια σου δεν θα τα βγάλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 υπάρχει ένα πολύ ωραίο πράγμα (οκ όχι και τόσο ωραίο, αλλά καλό είναι) που λέγεται xbox controller και δουλεύει μια χαρά για τα κονσολοπαίχνιδα δε χρειάζεται να βγάζεις τα μάτια σου με ps3 και να πετάς τα λεφτά σου (εκτός αν έχεις σταμπάρει αρκετά exclusive) το βάζεις και παίζεις σαν άνθρωπος YΓ dark souls δεν έχω δοκιμάσει και σου ξαναλεω qsis ...Γιατι το dark souls-castlevania να μην το παιξεις στο ps3-xbox οταν βγηκε (αναφερομαι προφανως σε αυτους που εχουν και κονσολα) και να περιμενεις να παιξεις ενα αθλιο port στο pc ? Επισης δεν αναφερομουν στον χειρισμο του castlevania και του dark souls ,το λιγοτερο ειναι αυτο ...Δεν ξερω αν προσεξες τι εγραψα ,ειπα οτι σαν παιχνιδι το ca δεν με γεμιζει για pc ,για κονσολα ειναι πολυ καλο .Τεχνικα ομως και για την εποχη που βγηκε (πολυ μετα απο τις κονσολες) στο pc μου μοιαζει για παιχνιδι που θα παιξεις επειδη δεν εχεις να παιξεις τιποτα καλυτερο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 εννοείται ότι θα το παίξω γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο, παρόλα αυτά δε μπορώ να ακολουθήσω το συλλογισμό σου ούτε να συμφωνήσω ακριβώς με αυτά που λες, αρχίζοντας από το ότι μιλάς για ένα άθλιο port και τελοσπάντων εσένα μπορεί να μη σου αρέσει για pc, εμένα δε μου αρέσει για κονσόλα καραγουστάρω που έστω και καθυστερημένα βγήκε για pc , όπως και το mortal kombat που θεωρώ επίσης καλό port και καλό fighting πιο πολύ θα με απασχολήσει σαν pc gamer ο ερχομός μεγάλων τίτλων σε pc από οτιδήποτε άλλο, γιατί δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά playstation ή xbox ένα επιτυχημένο lord of shadows πιθανώς να σημαίνει ότι το los 2 δε θα κάνει επίσης 2 χρόνια να έρθει στο pc και θα είναι εξίσου καλό port , μπορεί να σημαίνει ότι η konami θα μας φέρει κι άλλα παίχνιδια χέστηκα για τις κονσόλες , τη δική μου την έχω και σκονίζεται θέλω περισσότερα πράγματα στο pc για τη καλύτερη δυνατή εκδοχή ενός παιχνιδιού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Eγω δεν ειπα οτι ειναι αθλιο ,απλα επειδη αναφερθηκε ο warhead και ειπε οτι για pc το gameplay του ειναι μετριο και ειπα οτι καποια παιχνιδια ειναι καλυτερα να τα παιζεις στην κονσολα οπως ηταν και το dark souls .Τεχνικα δηλαδη το castlevania την εποχη που βγαινει στο pc δεν εχει εμενα να μου πει τιποτα ,αλλο τωρα που σαν παιχνιδι οκ θα το παιξω .Εδω ψηνομουν να το αγορασω στο ps3 ετσι και αλλιως ..Να εβγαινε τοτε μαζι με τις κονσολες εκει ναι αλλα τωρα που περιμενω next gen games και εχω αλλες απαιτησεις για μενα το castlevania ειναι να εχουμε να περασουμε την ωρα μας τουλαχιστον στο pc...Aυτη ειναι η γνωμη μου .Ενταξει το dark souls στο pc ηταν αθλιο τερμα ... ούτε να συμφωνήσω ακριβώς με αυτά που λες, αρχίζοντας από το ότι μιλάς για ένα άθλιο port Ο συλλογισμος μου ειναι απλος ,βαθμολογω το παιχνιδι σαν pc game και οχι σαν κονσολοπαιχνιδο που ειναι πραγματικα για αυτο και το κρινω πιο αυστηρα .Σου ειπα εξαλλου οτι και εγω θα το παιξω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ο συλλογισμος μου ειναι απλος ,βαθμολογω το παιχνιδι σαν pc game και οχι σαν κονσολοπαιχνιδο που ειναι πραγματικα για αυτο και το κρινω πιο αυστηρα .Σου ειπα εξαλλου οτι και εγω θα το παιξω ... Δηλαδη το να το βαθμολογησεις σαν game σκετο δεν παιζει? Η μηπως στο PC εχουμε απειρα παραδειγματα "γαματων" proper PC made παιχνιδιων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Mα για αυτο ακριβως το βαθμολογω σαν pc game, για να μην αδικησω αυτα τα λιγα καλα παιχνιδια που βγαινουν καθε χρονο και πλησιαζουν το αριστα στις απαιτησεις ενος pc-user ... Επειτα σε pc δεν βγαινει το παιχνιδι ? Γιατι να το βαθμολογησω διαφορετικα ? Ιδιες απαιτησεις εχεις εσυ απο ενα game σε σημερινο pc με τις απαιτησεις που εχεις για ενα παιχνιδι που βγαινει σε ps3-360 και μαλιστα πριν 1,5 χρονο ? To συγκεκριμενο οταν βγηκε στο ps3 μπορει να του εβαζα 9/10 αν το επαιζα .Τωρα στο pc για τις απαιτησεις που εχω και για αυτα που περιμενω εγω προσωπικα απο ενα pc game και με ικανοποιουν μπορει να του βαλω ενα 7/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 εννοείται ότι θα το παίξω γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο, παρόλα αυτά δε μπορώ να ακολουθήσω το συλλογισμό σου ούτε να συμφωνήσω ακριβώς με αυτά που λες, αρχίζοντας από το ότι μιλάς για ένα άθλιο port και τελοσπάντων εσένα μπορεί να μη σου αρέσει για pc, εμένα δε μου αρέσει για κονσόλα καραγουστάρω που έστω και καθυστερημένα βγήκε για pc , όπως και το mortal kombat που θεωρώ επίσης καλό port και καλό fighting πιο πολύ θα με απασχολήσει σαν pc gamer ο ερχομός μεγάλων τίτλων σε pc από οτιδήποτε άλλο, γιατί δεν πρόκειται να αγοράσω ποτέ ξανά playstation ή xbox ένα επιτυχημένο lord of shadows πιθανώς να σημαίνει ότι το los 2 δε θα κάνει επίσης 2 χρόνια να έρθει στο pc και θα είναι εξίσου καλό port , μπορεί να σημαίνει ότι η konami θα μας φέρει κι άλλα παίχνιδια χέστηκα για τις κονσόλες , τη δική μου την έχω και σκονίζεται θέλω περισσότερα πράγματα στο pc για τη καλύτερη δυνατή εκδοχή ενός παιχνιδιού Εχουν πει ηδη οτι το 2 θα βγει ταυτοχρονα και σε pc ανεξαρτητως του ποσο επιτυχημενο θα ειναι το 1 στο pc https://twitter.com/CastlevaniaLOS Επισης αρχικα δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Mα για αυτο ακριβως το βαθμολογω σαν pc game, για να μην αδικησω αυτα τα λιγα καλα παιχνιδια που βγαινουν καθε χρονο και πλησιαζουν το αριστα στις απαιτησεις ενος pc-user ... Επειτα σε pc δεν βγαινει το παιχνιδι ? Γιατι να το βαθμολογησω διαφορετικα ? Ιδιες απαιτησεις εχεις εσυ απο ενα game σε σημερινο pc με τις απαιτησεις που εχεις για ενα παιχνιδι που βγαινει σε ps3-360 και μαλιστα πριν 1,5 χρονο ? To συγκεκριμενο οταν βγηκε στο ps3 μπορει να του εβαζα 9/10 αν το επαιζα .Τωρα στο pc για τις απαιτησεις που εχω και για αυτα που περιμενω εγω προσωπικα απο ενα pc game και με ικανοποιουν μπορει να του βαλω ενα 7/10. Δηλαδη δεν παιζει ρολο το ποσο καλο ειναι το παιχνιδι? Παιζει ρολο το ποσο καλο ειναι το port? Δηλαδη αν παρω ενα παιχνιδι του 5/10 απο κονσολα και του κανω ενα γαμηστερο PC port αυτοματα αυτο το παιχνιδι θα παει στα 7/10? Και ας ειναι πατατα δηλαδη αρκει που ειναι γαματο PC port? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δηλαδη δεν παιζει ρολο το ποσο καλο ειναι το παιχνιδι? Παιζει ρολο το ποσο καλο ειναι το port? Δηλαδη αν παρω ενα παιχνιδι του 5/10 απο κονσολα και του κανω ενα γαμηστερο PC port αυτοματα αυτο το παιχνιδι θα παει στα 7/10? Και ας ειναι πατατα δηλαδη αρκει που ειναι γαματο PC port? Δεν σημαινει οτι ενα παιχνιδι του 5/10 αν γινει καλο port παει στα 7/10 ντε και καλα .Εξαλλου στο συνολο παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες οπως καλυτερα γραφικα στο pc ,διαρκεια κτλ .Ενδεικτικα εγω σου εδωσα ενα παραδειγμα ...Η κλιμακα βαθμολογησης ομως στο pc ειναι πιο αυστηρη οποτε δυσκολο το 5 της κονσολας να γινει 7 στο pc ,για αυτο και σου ειπα οτι το 9 του castlevania μπορει να γινει 7 στο pc.Aυτη ειναι η ουσια για μενα ..Αν ενα παιχνιδι ειναι πατατα στην κονσολα δηλαδη στο pc θα ειναι υπερπατατα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Παντως και τα dark souls και τα castlevania βγηκαν σε pc επειδη ο κοσμος τα ζητησε . Εγιναν pettitions και εστειλαν πολλα μηνυματα στα twitter των εταιριων μεχρι να αποφασισουν να τα βγαλουν. Αλλιως δεν θα εβγαιναν. http://www.joystiq.com/2012/04/11/dark-souls-for-pc-announced-masochism-begins-august-24/ http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-16-castlevania-lords-of-shadow-2-pc-version-announced Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα