Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δοκιμασα για πολυ λιγο και γενικα καλο φαινεται.

Φρεημς δεν καταφερα να δω γιατι για καποιο λογο το fraps δεν δουλευε μεσα στο παιχνιδι,αλλα πηγαινε πολυ ομαλα με ολα φουλ σε 1920χ1080 οποτε μαλλον επαιζα πανω απο 60.Ετσι και αλλιως τιγκα στην κονσολογραφικα ηταν.

Χειρισμος ευκολος με το xbox360 ctrl,αλλα το μονο που δεν μου αρεσε ηταν οτι δεν μπορεις να γυρισεις την καμερα γυρω γυρω.Δεν ξερω εαν εφταιγε το ντεμο ή ειναι ετσι το παιχνιδι,αλλα ειναι πολυ κουραστικο.

Δεν εχω παιξει ποτε castlevania,αλλα φαινεται να εχει μπολικο ξυλο.Αξιζει μια δοκιμη σιγουρα.

Δημοσ.

Έτσι είναι το παιχνίδι (όσον αφορά την κάμερα).

Και ναί, είναι πολύ κουραστικό/ενοχλητικό. Σε μερικά σημεία θα χάσεις λόγω κάμερας.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω παιξει ποτε castlevania,αλλα φαινεται να εχει μπολικο ξυλο.Αξιζει μια δοκιμη σιγουρα.

Αν και έχει το όνομα (και διάφορα άλλα), το παιχνίδι δεν είναι classic τύπος Castlevania. ;)

• Like 2
Δημοσ.

Το τερματισα στο demo. Το παιχνιδι τρεχει πολυ καλυτερα απο το 360 οπου το ειχα παιξει. Ενω εκει ουτα τα 30 fps δεν μπορει να πιασει εδω τρεχει σταθερα στα 60 fps με ολα φουλ και εχει και καλυτερα γραφικα

Δημοσ.

Ωραίο μου φάνηκε αν και το demo ήταν μικρό. Πρέπει να χρησιμοποιείς αρκετά το dodge και το block απ' ότι κατάλαβα. Έπαιξα με KB+mouse και δοκίμασα με gamepad. Είναι σαφώς καλύτερα με το gamepad.

Η μουσική πολύ επική α λα Darksiders. Φαντάζομαι πως είναι γραμμικό (που δε με χαλάει), όχι open world όπως το Darksiders.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...