ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Nαι φανταζομαι ομως εξυπηρετει και το mouse δεν βλεπω που θα υπαρχει προβλημα ...Ελπιζω να μην ειναι μαλακια port οπως το dark souls που οπως μπηκε βγηκε απο το pc . Να το μοντραρεις τοτε το DS και να το κρατησεις μεσασ στο PC σου. Το mouse δεν εξυπηρετει πουθενα καθως η καμερα ειναι fix και τα πλανα που παιρνει καθε φορα ειναι αυτοματα. Αν και δεν το έχω παίξει έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για τον συγκεκριμένο τίτλο. Τώρα άμα φτάνει το επίπεδο hack and slash του god of war με πετσοκόμματα και έτσι αμφιβάλω αλλά και πάλι είναι απίστευτα ευχάριστο που έρχεται στο pc, cant wait! Δεν εχει πετσοκομμα στην ιδια λογικη του God of War το οποιο απλα εχει βια για χαρη της βιας αλλα εχει ποιο "ρεαλιστικο" τροπο πετσοκομματος. Το hack and slash gameplay του ομως ειναι πολυ πανω απο το God of war (και απο το τελευταιο Devil may cry) με πολυπλοκες κινησεις και combos και αν και δεν χρειαζεται να μαθεις τα παντα για να τα πας καλα χρειαζεσαι οπως και δηποτε ενα Χ επιπεδο εκμαθησης του συστηματος για να μπορεσεις να προχωρησεις παρακατω και φυσικα να γουσταρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αν και δεν το έχω παίξει έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για τον συγκεκριμένο τίτλο. Τώρα άμα φτάνει το επίπεδο hack and slash του god of war με πετσοκόμματα και έτσι αμφιβάλω αλλά και πάλι είναι απίστευτα ευχάριστο που έρχεται στο pc, cant wait! Στο GoW πατάς R1+[], δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Εδώ έχει πραγματικά combo και θέλει skill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 I fuckin hate combos!!! παρόλα αυτά πολύ καλά νέα indeed... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Λάθος μου, είχα την εντύπωση ότι η μάχη του ήταν στιλ dark souls χωρίς combos και τώρα που είδα ένα videο στο youtube ένιωσα τι λέτε Είχα ακούσει από φίλους ότι είναι epic , είδα και το trailer και πωρώθηκα άγρια απλά δεν είχα δει άλλα βιντεάκια για να μην κάνω spoilers στο εαυτό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω πώς θα προσαρμοστεί στο πληκτρολόγιο, αλλά η μαχη του είναι εξαιρετική. Όσοι έχουν ασχοληθεί με Darksiders θα βρουν εδώ κάτι ακόμα καλύτερο. Γενικά είναι εξαιρετικός τίτλος και χαίρομαι πολύ που θα βγει και για PC, γιατί ήθελα να το παίξω παραπάνω από τη μισή ώρα στο 360 ενός φίλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν ξέρω πώς θα προσαρμοστεί στο πληκτρολόγιο, αλλά η μαχη του είναι εξαιρετική. Όσοι έχουν ασχοληθεί με Darksiders θα βρουν εδώ κάτι ακόμα καλύτερο. Γενικά είναι εξαιρετικός τίτλος και χαίρομαι πολύ που θα βγει και για PC, γιατί ήθελα να το παίξω παραπάνω από τη μισή ώρα στο 360 ενός φίλου. Πάρε χειριστήριο, το πληκτρολόγιο είναι άσχετο για τέτοιο παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ποιος δεν εχει χειριστηριο του 360 στο pc στις μερες μας? Το παιχνιδι δεν ειναι ευκολο απαιτει σκεψη combos οπως το dark souls. Ειναι για πολυ hardcore gamers . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ποιος δεν εχει χειριστηριο του 360 στο pc στις μερες μας? Το παιχνιδι δεν ειναι ευκολο απαιτει σκεψη combos οπως το dark souls. Ειναι για πολυ hardcore gamers . Πολύς κόσμος. Το dark souls δεν έχει combo system. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Και αυτο ακριβως το combo systeam ειναι που κανει το castlevania ακομα πιο δυσκλολο και πολυπλοκο και απο το dark souls. Το χειριστηριο του 360 κοστιζει μονο 25 ευρω πλεον απο πλαισιο η multirama οποτε οσοι θελετε αγοραστε ενα απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ραντεβού όλοι έξω από το πλαίσιο τότε!!! Χωρίς καν να έχω παίξει το Castlevania αμφιβάλλω απίστευτα ότι είναι πιο δύσκολο από Dark Souls. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ΔΕΝ ειναι πιο δυσκολο απο το dark souls...μην τρελαθουμε κιολας Παντως ειναι κορυφη το παιχνιδι, και μου εκανε εντυπωση ποσο σημαντικο ειναι το dodge για το συγκεκριμενο παιχνιδι... Με αλλα λογια πρεπει να γινεις "Μελισσανιδης" στις κολοτουμπες για να την βγάλεις καθαρη...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δεν αρκει το dodge, χρειαζεσαι και timming στην αμυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Σημερα βγαινει το demo! http://www.computerandvideogames.com/421486/castlevania-lords-of-shadow-pc-demo-out-today/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ενδιαφέρον, αναμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Θυμάται κανείς πότε βγαίνει η retail..? edit : found it.. 30 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα