Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν πάει πουθενά η 680, low-medium settings no AA και αν θα βγάζει ένα 40άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι ποιος το λεει οτι με την 680 θα ειναι μονο για medium? Αν ισχυει ομως αυτο και σε μενα με την 560 ti παιξει μονο low θα το σπασω το pc ναι θα το κανω κομματιακια. Και γι αυτο θα φταιει η nvidia που δεν φροντισε να βγαλει τους maxwell φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά εσένα δεν θα ξεκινάει καν το παιχνίδι, άστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 χαχαχαχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Το τελειωσα κι εγω αυτες τις μερες το παιχνιδι, αλλα μου αφησε κουσουρια στο gamepad. Παμε για καινουργιο gamepad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πω τι παιχνιδαρα βρε σεις! Χθες το ανακάλυψα.Ειμαι ήδη στο 1 κεφάλαιο ,4ο επεισόδιο Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από MrGalaxy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Είναι. Δεν προσχώρησε πολύ τότε που βγήκε αλλά παραμένει παιχνιδαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Υπήρχαν φήμες για ανακοίνωση νέου από Konami αλλά τίποτα μέχρι στιγμής ρε γαμώτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα