Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραίο παιχνιδάκι, το τερμάτισα με mouse και keyboard :P ....άθλιο το πως ανταποκρίνεται βέβαια στα quick time events με αποτέλεσμα να χάνω συνεχώς...με κράτησε η ιστορία του, ελπίζουμε στο καινούργιο να βελτιώσουν το χειρισμό και κάμερα...τα γραφικά του προφανώς δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό, αλλά το artwork πάρα πολύ καλό...σε γενικές γραμμές πολύ ποιοτική μεταφορά για εμένα και θέλουμε και τέτοια παιχνίδια για να σπάει η μονοτονία από fps, rts κτλ.....καλά μιλάμε το dlc για να το βγάλεις σε φέρνει στα όρια του να τα σπάσεις όλα.....

post-65865-0-92389900-1379061131_thumb.jpg

Δημοσ.

στο επόμενο η κάμερα δε θα είναι σταθερή έχουν πει 

Βασικα ειπαν οτι η καμερα θα ειναι free-rotation αλλα αν δεν την πειραζεις θα λειτουργει οπως και στο πρωτο. Προσωπικα προτιμω fixed καμερα καθως γουσταρω να εχω ενα ετσι cinematic εφε καθως παιζω. Ταιριαζει στο παιχνιδι. Μπορει στο πρωτο να μην ειναι τελεια αλλα και παλι θα την προτιμουσα απο μια που ειναι 100% free. Το δευτερο νομιζω οτι επιασε το νοημα καθως καλυπτει και τις δυο περιπτωσεις gamer. Ασε σε εμενα το fixed-cinematic και παρε εσυ το free look

Δημοσ.

η free camera θέλει συνήθεια γμτ με το gamepad, με mouse είναι πανεύκολη...

μια χαρά είναι με το gamepad, δεν είχες παλιότερα κονσόλα; 

Δημοσ.

Από ps1 που μπήκε ο διπλός μοχλός το έχω συνηθίσει αν και δεν χρησιμοποιούταν ευρέως

Από εποχή ps2 (Xbox, GameCube) έγινε ο κανόνας

Πάντως άσχετο αλλά μιας και το παρατήρησα πάλι, αυτοί οι μοχλοί του Xbox μου δημιουργούν μετά από τόσα χρόνια πόνο στις αρθρώσεις , ειδικά στον αριστερό αντίχειρα

Ενώ πχ το χειριστήριο του wii που είναι με διαφορά το καλύτερο χειριστήριο όλων των εποχών δε με ενοχλεί καθόλου

Με βλέπω αν συνεχίσει το θέμα να κοιτάω ξανά για controller με τους βλάκες της ms που νομίζουν ότι όλος ο κόσμος είναι στα μέτρα τους

Δημοσ.

To τερματισα επιτελους !!! :lol: :lol: :lol:

Ενταξει το σεναριο του ειναι φοβερο στο τελος και μου αρεσε πολυ .Επισης μου αρεσει η συνδεση που κανει με το επομενο (εκτος αν ειναι  συνδεση με το πρωτο dlc το reverie) .Δεν μπορω να πω οτι με κουρασε ,αν και αρκετα σημεια θα μπορουσαν να λειπουν .

Του βαζω ενα 9/10 για κονσολοπαιχνιδο χωρις να λαβω υποψη τα γραφικα τα οποια ειναι κονσολια αλλα περιποιημενα και το γεγονος οτι το mouse δεν χρησιμευε παρα μονο τα κουμπια .Για pc game ενα 8/10 αφου λαμβανω υποψη τους παραπανω παραγοντες  .Σεναριακα και για τους χαρακτηρες του παιχνιδιου (εχθροι ,δαιμονες κτλ) αντε ενα 10/10. Αρα τελικος βαθμος 9/10 .

Θα μπορουσα να ημουν πιο αυστηρος αλλα οκ επειδη με κρατησε το παιχνιδακι αρκετες ωρες ειπα να το τιμησω αναλογα .Τωρα λεω να προχωρησω τα dlc αν και βαριεμαι λιγο ειναι η αληθεια μετα απο ολο αυτο . :-)

• Like 1
Δημοσ.

εκραζες εκραζες πριν βγει, αλλά τελικά σου άρεσε :lol:

Εγώ ρε γαμωτο έχω μείνει πίσω

Hξερα οτι θα ησουν ο πρωτος που θα μου απαντουσες :P

Παντως εκανα και αποτοξινωση απο το bf3 γιατι τωρα συνεχεια να παιζω το συγκεκριμενο και μετα στα καπακια bf4 παει πολυ :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...