qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι, αν παίζεις από τους 40-50 πόντους όπως παίζεις με keyboard/mouse ποιος ο λόγος να πάρεις ασύρματο.. το θέμα είναι ότι με χειριστήριο φεύγεις πιο μακριά από το μόνιτορ (και θες και μεγαλύτερο μόνιτορ με το καιρό ) δεν κάθεσαι τόσο κοντά σε καμιά περίπτωση, αλλά αν μιλάμε για γραφείο θα είσαι οκ με το καλώδιο κατά 99% απλά εμένα με ενοχλούσε να κρέμεται το καλώδιο και να μπλέκεται στα πόδια μου και ήθελα να μπορώ να απομακρύμαι κι άλλο επίσης επειδή πάω το pc και στη 46αρα συχνά πυκνά που έχω στο σαλόνι με βολεύει για να παίζω από αρκετά μακρυά ειχα ασυρματο xbox και οι μπαταριες μου στηχιζανε πιο πολυ και απο τα τσιγαρα μου επαναφορτιζόμενες με μια τετράδα και ένα φορτιστή μπορεί να τα σκάσεις μεν χοντρά στην αρχή, μακροπρόθεσμα θα βγεις ΠΟΛΥ κερδισμένος (και τις χρησιμοποιείς και αλλού πχ διακοπές σε μια φωτογραφική.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ρε σεις το Castlevania: Lords of Shadow εχει τον ατελειωτο μαραθωνιος λεμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Το κουράσαν πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Eγω ημουν στο chapter 2 και στο 3ο επεισοδιο νομιζω οταν επρεπε να καβαλησω την αρκουδα για να περασω απεναντι πηδηξα μια φορα τον γκρεμο και μετα δεν γνωριζα οτι ειχε και αλλο γκρεμο πιο κατω και την επνιξα ,ετσι αναγκαστηκα να το ξεκινησω απο την αρχη ολο το level . Επειτα εχω βαρεθει καθε λιγο και λιγακι να μου πεταγεται μια αραχνη ή ενα τερας και να πρεπει να κανω τα ιδια και τα ιδια ,ειναι ανουσιο εντελως .Καντο 10 ωρες το παιχνιδι ,μην μου το κανεις 20 και μου βαζεις 100 φορες τα ιδια πραγματα να κανω για να λες οτι ειναι μεγαλο ...Τα γραφικα οκ καλη μεταφορα ,δεν με χαλασαν τα περιμενα πολυ χειροτερα , αλλα το gameplay σκετη κονσολια .Παιδικο παιχνιδακι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 To gameplay μονο παιδικο δεν ειναι αν το παιξεις σε δυσκολο επιπεδο.Στο easy ναι ειναι για παιδαδια αλλα στο warrior που το παιζω εγω και στο knight ειναι πολυ δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Στο warrior το παιζω και εγω ...Αν διαβασες τι εγραψα θα καταλαβες οτι ο λογος που το χαρακτηριζω παιδικο δεν αφορα τον βαθμο δυσκολιας του παιχνιδιου ,το οποιο ετσι και αλλιως δεν λεει κατι . Επισης το gameplay δεν εχει να κανει με βαθμο δυσκολιας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδικό δεν είναι σε καμία περίπτωση, παιδικό λες το super mario του Nintendo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ενταξει ...."Παιδικο" οκ .. Κονσολοπαιχνιδο εννοω ,δεν ειπα οτι ειναι και pac man . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδικό δεν είναι σε καμία περίπτωση, παιδικό λες το super mario του Nintendo..Παιδικό σε ύφος το super mario, σαν παιχνίδι μιλάμε για τον ορισμό της πλατφόρμας (διαχρονικά, όλα τα χρόνια που υπάρχει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ευχαριστα νεα! Ρωτησα χτες στο twitter του Dave cox(ειναι ο παραγωγος του castlevania και απο τα υψηλα στελεχη της konami) πως τα παει το LOS απο πωλησεις στο pc. Μου απαντησε σημερα και μου ειπε οτι πουλαει πολυ καλα και ειναι ευχαριστημενος. Δειτε εδω το μηνυμα του https://twitter.com/CastlevaniaLOS ειναι το πρωτο tweet πανω πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά αν είναι το ίδιο κουραστικό το LOS 2 θα είναι σπαστικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω ευχαριστα νεα! Ρωτησα χτες στο twitter του Dave cox(ειναι ο παραγωγος του castlevania και απο τα υψηλα στελεχη της konami) πως τα παει το LOS απο πωλησεις στο pc. Μου απαντησε σημερα και μου ειπε οτι πουλαει πολυ καλα και ειναι ευχαριστημενος. Δειτε εδω το μηνυμα του https://twitter.com/CastlevaniaLOS ειναι το πρωτο tweet πανω πανω. κάλη φάση, άντε να βγει και κάνα metal gear να γουστάρω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα ρε saki ρεπορτερ! Μια χαρά θα πουλάει και στο steam.Να αναβουμε και καμια λαμπαδα γιατι χωρις αυτο δε θα ειχαμε δει πραγματικα απειρα παιχνιδια στα pc μας. Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 SHREDDER @SHREDDER201310 Sep @CastlevaniaLOS How are the sales of LOS PC version so far? Are tjey beyond expecations or above? It was on steam top 20seller listforweeks. Dave Cox @CastlevaniaLOS6h @SHREDDER2013 - You answered your own question!! Yes it's doung very well and we plan to bring new content to Steam soon Χαχα, ωραίος ο Dave! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό το beyond/above έλεγα να το αφήσω έτσι, αλλά μοχαλις δεν κρατήθηκες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα