Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of Shadow

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παιχνιδι ειναι πολυ αργο στην αρχη. Πολλα θα φαινονται εντελως ανουσια και τραβηγμενα αλλα συνεχισε και θα ανταμηφθεις με μια απο τις ποιο ωραιες action/ adventure εμπειριες των τελευταιων ετων. Οπως βλεπετε οσοι παιζετε το artwork ειναι απλα σε αλλο επιπεδο απο οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι. Ουτε καν τα βραχια ή τα textures των τοιχων δεν ειναι ιδια το ενα με το αλλο. Απο τα ελαχιστα 3D παιχνιδια που το 2D artwork περασε σχεσον αυτουσιο και στο 3D. Τα προβληματα του τιτλου ευκολα τα παραβλεπεις καθως δεν ειναι ουτε πολλα αλλα ουτε και game breaking. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το παιχνιδι ειναι πολυ αργο στην αρχη. Πολλα θα φαινονται εντελως ανουσια και τραβηγμενα αλλα συνεχισε και θα ανταμηφθεις με μια απο τις ποιο ωραιες action/ adventure εμπειριες των τελευταιων ετων. Οπως βλεπετε οσοι παιζετε το artwork ειναι απλα σε αλλο επιπεδο απο οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι. Ουτε καν τα βραχια ή τα textures των τοιχων δεν ειναι ιδια το ενα με το αλλο. Απο τα ελαχιστα 3D παιχνιδια που το 2D artwork περασε σχεσον αυτουσιο και στο 3D. Τα προβληματα του τιτλου ευκολα τα παραβλεπεις καθως δεν ειναι ουτε πολλα αλλα ουτε και game breaking. 

Σε σχέση με το Darksiders τί λέει?

το Darksiders είναι ποιο παιδικό.

το παιχνίδι είναι πολύ καλό.

ευτυχώς που βγήκε για pc.

πιξαμε στα ΜΜΟ και στα FPS.

τέτοια παιχνίδια βλέπω και λέω "α ρε κονσολα"

αν ήταν λίγο ποιο αργό στο game play και λίγο ποιο θρίλερ πιστεύω θα ήταν ποιο ωραίο.

τα Dlc έχουν βγει ?

Πλέον δεν υπάρχει λόγος να λές "α ρε κονσόλα", τα περισσότερα console exclusives, αν και αργά, βγαίνουν, και πλέον θα βγαίνουν ταυτόχρονα.

Tα DLC περιέχονται (Chapter 13 και 14).

Πολυ διαφορετικα παιχνιδια το ενα με το αλλο. Το Castlevania ειναι σαφεστατα καλυτερο σαν παιχνιδι απο οποιοδηποτε απο τα 2 Darksiders. Επισης πολυ ποιο δυσκολο στο θεμα της μαχης και ενας συγκεκριμενος γριφος θα σε κανει να καταστρεψεις τα εγγεφαλικα σου κυταρα αν δεν εισαι ετοιμος να δεχτεις να μπεις στην λογικη του. Δεν ειναι και τοσο δυσκολος αν το μελετησεις λιγο το θεμα βεβαια αλλα εξ αρχης θα σε κανει να τραβας τα μαλια σου και ισως να χρειαστει να τον παρακαμψεις "αγοραζοντας" τη λυση. 

• Like 1

εντωμεταξύ εχω 2 game pad, το ένα στιλ ps και το άλλο xbox.

δεν εχω τον χρόνο ακόμα να βάλω ένα από αυτα για να ασχοληθώ με το παιχνίδι.

πάντως το στιλ στο πληκτρολόγιο μου άρεσε το πωσ έχει τα κουμπιά αλλά "δεν το χω".

με ποιο στιλ game pad βολεύει καλύτερα ?

Το μόνο καλύτερο που είχε το dark siders ήταν το platforming. Τουλάχιστον στην pc έκδοση έχει προβλήματα responsiveness-πατάς να αλλάξει platforma και σε γράφει - καθώς και πολλά glitces με τους τοίχους και γενικώς το περιβάλλον.Αλλά κατά τα άλλα το παιχνιδάκι θέριζε.

Πολυ διαφορετικα παιχνιδια το ενα με το αλλο. Το Castlevania ειναι σαφεστατα καλυτερο σαν παιχνιδι απο οποιοδηποτε απο τα 2 Darksiders. Επισης πολυ ποιο δυσκολο στο θεμα της μαχης και ενας συγκεκριμενος γριφος θα σε κανει να καταστρεψεις τα εγγεφαλικα σου κυταρα αν δεν εισαι ετοιμος να δεχτεις να μπεις στην λογικη του. Δεν ειναι και τοσο δυσκολος αν το μελετησεις λιγο το θεμα βεβαια αλλα εξ αρχης θα σε κανει να τραβας τα μαλια σου και ισως να χρειαστει να τον παρακαμψεις "αγοραζοντας" τη λυση. 

Οι γρίφοι του δεν ήταν και τόσο δύσκολοι(ίσως ο ένας που λες) και όσον αφορά την γενική δυσκολία αφού πάρεις το κολάι και την λογική του (υπομονή, βουτιές συνέχεια για να βαστήξεις το focus με χτυπήματα απο μακριά και φυσικά χρησιμοποιείς τα 3 op skills που ξεκλειδώνονται απο σχετικά νωρίς) βγαίνει ευχάριστα και δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά απο το dark siders 2. Αυτά σε normal και αν εξαιρέσουμε το κομμάτι του dlc που απλά η δυσκολία δεκαπλασιάζεται σε σημείο να θέλω να το παρατήσω.

με ποιο στιλ game pad βολεύει καλύτερα ?

Εγώ με ps  έχω συνηθίσει αν και λένε το x360 είναι πιο εργονομικό.

το Darksiders είναι ποιο παιδικό.

το παιχνίδι είναι πολύ καλό.

ευτυχώς που βγήκε για pc.

πιξαμε στα ΜΜΟ και στα FPS.

τέτοια παιχνίδια βλέπω και λέω "α ρε κονσολα"

αν ήταν λίγο ποιο αργό στο game play και λίγο ποιο θρίλερ πιστεύω θα ήταν ποιο ωραίο.

τα Dlc έχουν βγει ?

Το Darksiders γιατί είναι παιδικό ; Επειδή έχει Cartoonoγραφικά ;Και το WoW έτσι είναι, δεν σημαίνει ότι είναι παιδικό, άλλο που έχει γεμίσει παιδάκια πλέον :P

Lol

Το PC είναι για MMO/FPS/Strategy/RPG, η κονσόλα είναι για παιχνίδια στυλ Darksiders/God OF War/Castlevania γιατί παίζονται πολύ καλύτερα με gamepad.

Καλά usb port για να βάλεις gamepad έχει κι ένα pc ξέρεις...Οι κονσόλες είναι γι αυτά τα παιχνίδια γιατί πολύ απλά έχουν πολύ μεγαλύτερη ποικιλία σε αυτά.

είσαι λάθος αν δεν έχεις ήδη κάποιο gamepad για τα κονσολοπαίχνιδα.

αυτά φτιάχτηκαν για να παίζονται με χειριστήριο και έτσι πρέπει να τα παίζεις, οπότε ξέχνα ό,τι λες και τρέχα να πάρεις ένα ασύρματο xbox με δέκτη να κάνεις τη δουλειά σου πιο ανθρώπινα 

Το Darksiders γιατί είναι παιδικό ; Επειδή έχει Cartoonoγραφικά ;Και το WoW έτσι είναι, δεν σημαίνει ότι είναι παιδικό, άλλο που έχει γεμίσει παιδάκια πλέον :P

Lol

είναι σχετικά παιδικό, από την άλλη δεν είναι για παιδάκια αποκλειστικά (και για μικρά παιδιά καθόλου θα έλεγα) . είναι σοβαρό παιχνίδι ώστε να αρέσει και σε μεγαλύτερους

απλά σε σχέση με το castlevania δεν είναι τόσο "σκοτεινό" και σε καμιά περίπτωση εξίσου δύσκολο 

θα συμφωνίσω όμως ότι στο platforming είναι πιο καλό 

επίσης μόλις θυμήθηκα το κάκιστο port του darksiders 2 και συγχύστηκα. τόσο καλό παιχνίδι και μας έβγαλε τα μάτια  :mad:

ψήσου και πάρε ασύρματο είναι πολύ πιο βολικό

ήμουν χρόνια με ενσύρματο xbox, αλλά εδώ και λίγους μήνες που πήρα ασύρματο με δέκτη (και έχω και ένα 2ο ασύρματο κληρονομιά από το 360 και έτσι παίζω και τα διπλά μου αν χρειαστεί) έχω βρει την υγειά μου 

αν πάρεις xbox παίζε με επαναφορτιζόμενες ΑΑ, μην πάρεις το έξτρα κιτ μπαταρία/καλώδιο φόρτισης γιατί αυτή η μπαταρία δεν είναι για να σου κρατήσει για πολύ καιρό , σε 2 χρόνια το πάρα πολύ θα έχει πεθάνει τελείως 

ενώ με τίποτα επαναφορτιζόμενες στυλ eneloop (ευτυχώς μέσα στο σπίτι μου έχουμε δεκάδες τέτοιες να κυκλοφορούν)  δε μασάς 

αν το βλέπεις τόσο ζόρι το θέμα μπαταρίας παίξε με ενσύρματο, απλά το καλώδιο μες στη μέση καταντάει σπαστικό και σου περιορίζει την απόστασή βεβαίως 

ειχα ασυρματο xbox και οι μπαταριες μου στηχιζανε πιο πολυ και απο τα τσιγαρα μου :P

πηρα με καλωδιο και ησυχασα ουφφφφ

υγ... το ασυρματο βολευει για xbox που ειναι μακρια απο την συσκευη για να μην κρεμονται τα καλωδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...