Προς το περιεχόμενο

Castlevania: Lords of Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζόρικο το παιχνιδάκι, ή έχω παρασυνηθίσει τα εύκολα

βέβαια έχει κάποια λογική και στρατηγική, δεν παλεύεται με  "ανεγκέφαλο" πάτημα κουμπιών όπως το πρόσφατο dmc 

απλά μερικές φορές οι εχθροί σε χτυπάνε ενώ θα νόμιζες ότι γλίτωσες, λίγο τσάτσικο σε μερικά σημεία :P

η μόνη προχειρότητα πάντως μου φάνηκε στους διαλόγους. ενώ η ιστορία φαίνεται καλή, δε ξέρω τι φταίει.. η μετάφραση από ιαπωνικά;

η κοπέλα μου που χάζευε δίπλα κοροϊδευε και μου έλεγε ότι είναι επαναλαμβανόμενοι διάλογοι λάμψης :lol:

ΥΓ εννοείται με controller, δεν πιστεύω να υπάρχει κάνας μαζοχιστής να το παίζει με keyboard 

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι πιο δυσκολο απο τα περισσοτερα παιχνιδια ακομα και στο easy. Το ειχα παιξει στο easy οταν βγηκε στο xbox πριν 3 χρονια και τωρα το παιζω στο warrior. Ειναι απο τα λιγα παιχνιδια στις μερες μας που ειναι δυσκολα και οχι απλο πατημα κουμπιων οπως τα assasin creed dmc και πολλα αλλα. Κατι τετοια παιχνιδια σαν το castevania και το dark souls χρειαζονται την υποσηριξη μας μπας και καταλαβουν οι εταιριες οτι ο κοσμος δεν θελει μονο ευκολα παιχνιδια.

Δημοσ.

Δοκίμασα να βάλω SGSSAA από το inspector αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος..

Ναι μεν φτιάχνει τα jaggies αλλά θολώνει και αυτό την εικόνα, δυστυχώς για MSAA ούτε λόγος, τελικά αν το ίδιο το παιχνίδι δεν έχει MSAA, ότι και να κάνεις..

Επίσης, το Ambient Occlusion πρέπει να κάνει χειρότερο το συγκεκριμένο παιχνίδι, το έβγαλα τελείως και δείχνουν καλύτερα ακόμα τα textures.

ΥΓ εννοείται με controller, δεν πιστεύω να υπάρχει κάνας μαζοχιστής να το παίζει με keyboard 

:fear:

Δημοσ.

ζόρικο το παιχνιδάκι, ή έχω παρασυνηθίσει τα εύκολα

βέβαια έχει κάποια λογική και στρατηγική, δεν παλεύεται με  "ανεγκέφαλο" πάτημα κουμπιών όπως το πρόσφατο dmc 

απλά μερικές φορές οι εχθροί σε χτυπάνε ενώ θα νόμιζες ότι γλίτωσες, λίγο τσάτσικο σε μερικά σημεία :P

η μόνη προχειρότητα πάντως μου φάνηκε στους διαλόγους. ενώ η ιστορία φαίνεται καλή, δε ξέρω τι φταίει.. η μετάφραση από ιαπωνικά;

η κοπέλα μου που χάζευε δίπλα κοροϊδευε και μου έλεγε ότι είναι επαναλαμβανόμενοι διάλογοι λάμψης :lol:

Ναί, ακόμα και στις χαμηλές δυσκολίες είναι challenging.

Εγώ στο Χ360 το τερμάτησα μαζί της, και με το που βγήκε για PC μου είπε να το περάσω στο laptop της. :P

υγ : εννοείται!!

Δημοσ.

Όποιος το έχει τερματήσει, μπορεί να ανεβάσει το save του σε κανέναν host να το κατεβάσω?

Θέλω απλά να παίξω τα DLC γιατί δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο για να το τερματήσω (πάλι).

Δημοσ.

Ο χειρισμός πρέπει να παραείναι broken σε σχέση με το Χ360..

Στο Chapter 13 Part 2 που ανεβαίνεις κάτι κολώνες, στο σημείο που πηδάς απο δεξιά αριστερά 3-4 φορές μέχρι να φτάσεις πάνω, πότε πηδούσε και πότε απλά στεκόταν και έπεφτα.

Πολύ σπάσιμο.. Κανένα τέταρτο+ πάλευα να ανέβω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...