Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Περίπτωση όμως. Τον καθένα από τους 2 τον αγαπάω για διαφορετικό λόγο.Ευχαριστώ για την απάντηση. Απόψε το ξαναξεκινάω με το καλό.
konstantinos77 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ^ Συμφωνείστε already. Δεν είναι κωλοport, σωστά; Μπα ιδεα σου..
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Κωλοπόρτ δεν είναι σε καμία περίπτωση, το παιχνίδι τρέχει τόσο καλά που νομίζεις ότι τρέχεις τα ελαφριά benchmarks του 3dmark και μετράς πόσα fps θα βγάλεις.. Castlevania: Lords of Shadow – PC Performance Analysis Το παιχνίδι δεν stress-άρει ούτε 2 πυρήνες(Ίσως γι' αυτό είχαν θέματα οι κονσόλες με τα FPS) καλά καλά και βγάζει 200+FPS. Τα γραφικά είναι αρκετά βελτιωμένα σε σχέση με το X360/Ps3, το μόνο που μου την σπάει εμένα προσωπικά είναι η έλλειψη MSAA Support(Αν και για AMD κάπου διάβασα ότι υπάρχει τρόπος) και η τραγική κάμερα ειδικά στα boss fights.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 περάσατε το patch?
Millennium Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Τα γραφικά είναι αρκετά βελτιωμένα σε σχέση με το X360/Ps3, το μόνο που μου την σπάει εμένα προσωπικά είναι η έλλειψη MSAA Support(Αν και για AMD κάπου διάβασα ότι υπάρχει τρόπος) και η τραγική κάμερα ειδικά στα boss fights. http://www.forum-3dcenter.org/vbulletin/showpost.php?p=8196531&postcount=1
qsis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 το κατεβάζω από το steam να το δω πριν κοιμηθώ και κάτι τέτοιες ώρες σκέφτομαι ότι θα ήθελα vdsl, δε κάνω δουλειά με τη ταχυτητά μου
kyriakosm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 απο γραφικα μαπα το καρπουζι.Tο περιμενα καλυτερο Η θολουρα της κονσολας ζει και βασιλευει. θα δοκιμασω καποια στιγμη με sweetfx
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνε disable το In-game AA, αφού είναι FXAA και θα είναι μια χαρά crisp το παιχνίδι.. Δεν χρειάζεται SweetFX..
kyriakosm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 disable AA ρε π@στ@ μου??????? Θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω !Thanks!
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Αφού το μόνο που κάνει είναι να θολώνει όλη την εικόνα.. Disable = Άχρηστο. 1
kyriakosm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Απο inspector δοκιμασες να βαλεις msaa??
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι αλλά διαβάζω περίεργα artifacts κλπ, δοκίμασε εσύ και πες.
spartan29gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια μια ερωτηση πατσακι για το παιχνιδι που εχουμε αγορασει απο τον θειο!!μπορουμε να εγκαταστησουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα