johnnyman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 πολυ καλο παντως μεχρι στιγμης!!το μονο που με χαλαει λιγο ειναι η fixed καμερα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ναι, η κάμερα είναι τραγική.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Υπόψην πως παρακάτω ίσως να χάσετε κι όλας λόγω της κάμερας.. Είχα χάσει 3-4 φορές γιατί έπρεπε να πηδάς πολύ σε πλατφόρμες και τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 θέμα συνήθειας, αν έχεις gamepad ακόμα πιο εύκολη προσαρμογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 211MB patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Και τι κανει αυτο το patch? Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα στο παιχνιδι μεχρι τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίο θα ήταν να έβγαζαν κανένα fix για την άθλια κάμερα, αλλά δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. (δεν βρήκα κάποιο changelog) Κατά τα άλλα ούτε εγώ έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Η κάμερα είναι τραγική, ειδικά στα Boss Fights.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τα DLC είναι διαθέσιμα εξ'αρχής όπως και στο Alan Wake ή πρέπει να το τερματήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 H καμερα δεν εχει προβλημα αν παιζεις με 360 controller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 211MB patch. Το πατσς πως το εγκαταστεις?στο περναει αυτοματα το παιχνιδι?η θελεις αλλον τροπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 H καμερα δεν εχει προβλημα αν παιζεις με 360 controller. Με controller ελέγχεται η κάμερα δηλαδή; Γιατί σε αυτή την κατάσταση με fixed camera είναι τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι δεν ελέγχεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 ^ Συμφωνείστε already.Είμαι πολύ χαρούμενη που βγήκε, μιας και το είχα παρατήσει κάπου στο 360. Στο περιβάλλον να φανταστώ επιβραβεύει η πλατφόρμα των Windows. Δεν είναι κωλοport, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 τι να συμφωνήσουμε; εγώ με τον οροκουσάκι; δεν έχει συμφωνία, διαλέγεις και παίρνεις έναν από τους δυο το παιχνίδι είναι ακριβώς όπως το θυμάσαι στο 360 με εμφανώς καλύτερα γραφικά, οπότε κωλοπορτ δεν θα το έλεγα σε καμιά περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα