lefterhs13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πει καπιος αν ξερει να με βοηθισει να κανω update τα bios δεν εχω ξανακανει ποτε για να μην κανω καμια πατατα...ευχαρηστω!!!
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Διαφέρει από μητρική σε μητρική,το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις στην σελίδα της να δεις πως γίνεται,κάτι θα λέει και στο εγχειρίδιο,μπορείς να τους στείλεις και mail να σου πούνε τα βήματα για την δική σου μητρική. (Αν δεν κατάλαβες ακόμα πρέπει να μας πεις έστω ποια μητρική έχεις)
lefterhs13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 ευχαρηστω για την επεμβαση... η μητρηκη μου ειναι αυτη Site: http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000452">foxconn g31mx ειμαι ασχετος απο θεμα bios και δεν θελω να κανω καμια ζημια γιαυτο θα ειθελα καπιος να με κατευθινει που ξερει βημα προς βημα αλιος δεν κανω τπτ γιατι ξερω αν κατι παει στραβα της συνεπιες...!!!
lamogio123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 μην κανεις update stin foxconn (plaisio pc) ειναι 50% να σου κρασαρει....κλασσικες κινεζικες Motherboard του πλαισιου,,,..αφησε την οπως ειναι.,,....
lefterhs13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 θελω να αναβαθμησω των επεξεργαστη και θελει update τα bios δειστηχος πρεπει ν το κανω..
lamogio123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 μπες εδω τοτε http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000452 κατεβασε το πρωτο και τρεχτο..και ο θεος βοηθος αμα στο περασει εισαι τιχερος αμα κολησει στο καδο.. μετα technical support kai dialeje to last με την τελευταια σημερινη ημερομηνια το κατεβασεις και κανεις installation...αμα σου κολησει βαφτην μπλε και πετατην στην θαλλασα..που δεν το ευχομαι.,.good luck
lefterhs13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 επιδει οπως ειπα και πριν δεν ξερω δεν εχω ξανακανει ποτε update bios..πως το βρησκω και τι κανω στην συνεχεια?? το περναω απλα μεσα απο τα windows?? δεν νομιζω καποια αλλη πατεντα θα εχει..!!! θελω να κατεβασω αυτην την εκδοση G31MX Fix PCI Video card display abnormally issue. 773F1P14 439KB 11/17/2009
TheELF Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Αν είσαι 1000% σίγουρος ότι είναι για την μητρική σου τότε απλά φτιάχνεις μια δισκέτα εκκίνησης και αντιγράφεις τα τρία αρχεία μέσα σε αυτήν,κάνεις εκκίνηση από την δισκέτα και θα γίνει αυτόματα,ίσως σου βγάλει και μήνυμα να επιβεβαιώσεις. 1
lefterhs13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 εχω αυτην την εκδοση 21/4/9 την περασα με ενα προγραμμα updatebios της focxonn..ευχαρηστω για ολα παιδια... το θεμα μπορει τωρα να κλειδοθει..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα