Προς το περιεχόμενο

bios update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πει καπιος αν ξερει να με βοηθισει να κανω update τα bios δεν εχω ξανακανει ποτε για να μην κανω καμια πατατα...ευχαρηστω!!!

Δημοσ.

Διαφέρει από μητρική σε μητρική,το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις στην σελίδα της να δεις πως γίνεται,κάτι θα λέει και στο εγχειρίδιο,μπορείς να τους στείλεις και mail να σου πούνε τα βήματα για την δική σου μητρική.

(Αν δεν κατάλαβες ακόμα πρέπει να μας πεις έστω ποια μητρική έχεις)

Δημοσ.

ευχαρηστω για την επεμβαση... η μητρηκη μου ειναι αυτη Link.png Site: http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000452">foxconn g31mx ειμαι ασχετος απο θεμα bios και δεν θελω να κανω καμια ζημια γιαυτο θα ειθελα καπιος να με κατευθινει που ξερει βημα προς βημα αλιος δεν κανω τπτ γιατι ξερω αν κατι παει στραβα της συνεπιες...!!!

Δημοσ.

μην κανεις update stin foxconn (plaisio pc) ειναι 50% να σου κρασαρει....κλασσικες κινεζικες Motherboard του πλαισιου,,,..αφησε την οπως ειναι.,,....

Δημοσ.

μπες εδω τοτε http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000452 

κατεβασε το πρωτο και τρεχτο..και ο θεος βοηθος αμα στο περασει εισαι τιχερος αμα κολησει στο καδο..

μετα technical support kai dialeje to last με την τελευταια σημερινη ημερομηνια το κατεβασεις και κανεις installation...αμα σου κολησει βαφτην μπλε και πετατην στην θαλλασα..που δεν το ευχομαι.,.good luck

Δημοσ.

επιδει οπως ειπα και πριν δεν ξερω δεν εχω ξανακανει ποτε update bios..πως το βρησκω και τι κανω στην συνεχεια?? το περναω απλα μεσα απο τα windows?? δεν νομιζω καποια αλλη πατεντα θα εχει..!!!

θελω να κατεβασω αυτην την εκδοση 

G31MX Fix PCI Video card display abnormally issue. 773F1P14 439KB

11/17/2009

Δημοσ.

Αν είσαι 1000% σίγουρος ότι είναι για την μητρική σου τότε απλά φτιάχνεις μια δισκέτα εκκίνησης και αντιγράφεις τα τρία αρχεία μέσα σε αυτήν,κάνεις εκκίνηση από την δισκέτα και θα γίνει αυτόματα,ίσως σου βγάλει και μήνυμα να επιβεβαιώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

εχω αυτην την εκδοση 21/4/9 την περασα με ενα προγραμμα updatebios της focxonn..ευχαρηστω για ολα παιδια...

το θεμα μπορει τωρα να κλειδοθει..!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...