mcla_gamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μπορω να βαλω εναν AMD Αthlon II X4 750k 3.40GHz σε μια MSI FM2-A75MA-E35 και δεν εννοω το socket,αυτο που θελω να πω ειναι πως σε αλλα φορουμ διαβασα οτι αυτοι οι επεξεργαστες (athlon fm2 socket) ειναι πολυ ''βαριοι'' οπως ανεφερε ενας για τη συγκεκριμενη μητρικη,δεν το καταλαβαινω αυτο ο επεξεργαστης για socket fm2 δεν ειναι? Μπορει καποιος να μου το εξηγησει αυτο? και αν ειναι οντως ''βαρυς'' μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη και φθηνη μητρικη για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη ετσι ωστε να μπορεσει να το αντεξει? Μηπως μπορειτε να μου πειτε πως συνδεω τα καλωδια του front panel του κουτιου Aerocool Strike X-One με την MSI FM2 A75MA-E35? Και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις γιατι εχω μπερδευτει αφανταστα. Ευχαριστω.
dimuscrossfire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 λοιπόν φίλε μου.καταρχήν για να καταλάβω...έχεις αυτήν την μητρική στην κατοχή σου?και ψάχνεις να βρεις ποιον επεξεργαστή να βάλεις?
mcla_gamer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 λοιπόν φίλε μου.καταρχήν για να καταλάβω...έχεις αυτήν την μητρική στην κατοχή σου?και ψάχνεις να βρεις ποιον επεξεργαστή να βάλεις? οχι ακομα αλλα σκεφτομαι να παρω αυτη τη μητρικη γιατι απ οσο εχω διαβασει στη ιστοσελιδα της msi λεει πως ειναι πολυ καλη μεχρι που συναντησα αυτο το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα