ababapanos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 καλησπερα. Θελω να αγορασω μια καλη μπασκετα για τον κηπο μου. θελω να ειναι με δικο της κονταρι και βαση και οσο τον δυνατον πιο σταθερη γινεται. θελω να δωσω μεχρι 350-400 ευρω.... Ειδα αυτην αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη και απο μια φωτογραφια δεν μπορω να κρινω http://www.fitshop.gr/Mpasketes/64-Foriti-mpasketa-me-akruliko-tamplo-AMILA-49089/flypage.tpl.html οποιος εχει καμια σχετικη εμπειρια με τετοιες μπασκετες ας γραψει δυο λογια. ευχαριστω πολλυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 καμια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SR20DET Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 σκεψου μηπως αγορασεις ενα ταμπλο και το πας σε ενα σιδερά να στο κολλησει σε μια κολωνα (μπορεις ακομα να φτιαξεις ολοκληρη τη μπασκετα, χωρις να φαινεται αηδια). αν ειναι καλα πακτωμενη στο εδαφος θα αντεξει για πολλααα χρονια. Ειχαμε στο σχολειο από τις αλλες τις μεταφερομενες και δεν ηταν ιδιαιτερα ακαμπτες, εκτος κ αν παρεις τις επαγγελματικες που ειναι γομαρια αλλα μαλλον ειναι εκτος του budget σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Για την μπασκετα αυτη τι λετε? πιστευετε μπορω να βρω καλυτερη σε αυτα τα χρηματα? http://powerforce.gr/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=943&category_id=47 Πιο πολυ επειδη δεν εχω δει ποτε καμια τετοια απο κοντα ειναι κατα ποσο ειναι στηβαρη και σταθερη οταν σουταρεις. δηλαδη οταν χτυπαει η μπαλα πανω αν κουνιεται πολυ και κανει σαν εκρεμες κλπ.... ΥΓ: Λυση σταθερης μπασκετας που θελει καρφομα στο εδαφος δυσκολο να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armored Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ακριβως αυτη που εβαλες απο πανω την ειχα πετυχει στο κλειστο του σχολειου μου πριν χρονια. Σταθερη δεν την λες αν και δεν ξερω κατα ποσο την ειχαν στερεωσει καλα. Με τοσο λεπτο σκελετο μαλλον θα κουνιεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Αν δεν στερεωθεί καλά στο έδαφος, θα κουνιέται, ό,τι και να πάρεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 γενικα πια ειναι η καλυτερη φοριτη που μπορω να αγορασω? ολες λιγο πολυ απο οτι βλεπω τις ιδιες βασεις εχουν που τις γεμιζεις με νερο η αμμο για να ειναι σταθερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
απίθανος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Θα σου έλεγα να πάρεις μόνο ταμπλό με στεφάνι και να το βάλεις στον τοίχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Θα σου έλεγα να πάρεις μόνο ταμπλό με στεφάνι και να το βάλεις στον τοίχο. θα ειναι επικινδυνο ομως οταν (αμα) καρφωνει να χτυπησει στον τοιχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
απίθανος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 θα ειναι επικινδυνο ομως οταν (αμα) καρφωνει να χτυπησει στον τοιχο Ναι, ενώ στην άλλην με το νερό, θα καρφώνει και θα πέφτει όλη πάνω του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 ενα καλο ταμπλο με στεφανι που βρισκουμε? *οταν λεμε καλο εννουμε πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 δεν μπορω να αγορασω μονο ταμπλο με στεφανι, εχω φτιαξει στο οικοπεδο μου ενα μικρο γηπεδακι με τσιμεντο 7χ6 και δεν υπαρχει καθολου τοιχος. γιαυτο χρειαζομαι να αγορασω μια μπασκετα που να ειναι μαζι με την βαση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Το ξεθάβω γιατί ψάχνω κι εγώ το ίδιο πράγμα, "μεταφερόμενη" μπασκέτα που να φτάνει 3,05 και όσο το δυνατόν πιό πολύ της προκοπής (να μην τρέμει σαν να έχει parkinson μετά από κάθε σουτ κλπ). Δεν παίζει τοίχος για να πάρω μόνο ταμπλό/στεφάνι και επίσης λόγω χωροταξίας δεν παίζει μπασκέτα μόνιμα πακτωμένη. Το budget μπορεί να φτάσει 350-400 max. Έχω βρει διάφορες στο skroutz, αλλά με ενδιαφέρει αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι για το οποίο έχει προσωπική άποψη. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrgeorge Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Το ξεθάβω ..ξανά!... Ψάχνω για μεταφερόμενη στιβαρη μπασκέτα καθότι τοίχος για σταθερό στεφάνι δεν υπάρχει. Εχω βρεί αυτη: https://www.decathlon.com.gr/el/standing-basketball-backboards/309357-96601-tarmak-b500-easy-7-10quote-to-10-basketball-hoop.html#/demodelsize-254no_size/demodelcolor-8551504?queryID=a3abc04d4bef256d5ea6e60c4dda9f5b&objectID=2780157 Καθε δοκιμάσμένη πρόταση δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 αφου εχετε φτιαξει γηπεδο χωστε 2000ε για μια της προκοπης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα