toketog Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Καλησπερα, εχω φαει ολο τον τοπο και ακρη δεν μπορεσω να βρω... Γινεται με καποιον τροπο στο premiere ή σε οποιδηποτε αλλο video editing software να συγχρονισω text layers να αλαζουν με τον ρυθμο της μουσικης ?
chesty Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 εγω φιλε μου το κανω με το vegas. multiple view , στο ενα καναλι βλεπεις τη κυματομορφη του ηχου και στο αλλο καναλι εχεις το text layer. Αναλογα με το που θελεις να εμφανιζεται το text layer το μεταφερεις κατω απο τη ''μποτα'' και το ανοιγεις για οσα δευτερα θελεις , η το κανεις να εμφανιζεται μονο για δεκατα του δευτερολεπτου σε ακραια περιπτωση Πιστευω οτι ψαχνεις για Site: κατι τετοιο οπως παιζει στην εισαγωγη.(το ειχα κανει για ενα φιλο)
toketog Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση σου...Παρολου που εχω το vegas εγκατεστειμενο δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε, θα ησουν ευγνομων αν μου ελεγες πως μπορω να το ψαξω για να βρω κανενα tutorial...
chesty Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 μα που αλλου? δες Site: εδω ενα σχετικα καλο που βρηκα και κανοντας απλα μια αναζητηση , Site: http://www.youtube.com/results?search_query=vegas+tutorial&oq=vegas+tutorial&gs_l=youtube.12...0.0.0.6253.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0.0...1ac.">ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα