Προς το περιεχόμενο

BSOD 0x00000116

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας όσοι γνωρίζουν.. Τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα... και απο τι εχω καταλαβει με λιγο ψαξιμο στον Internet προερχετε απο την καρτα γραφικων..! Μου βγαζει BSOD με τον κωδικο 0x00000116 (υπολοιπα στοιχεια στο συννημενο) ενω πχ μπορει να παιζω καποιο game.. να ειμαι στο internet ειτε και απλα να ακουω μουσικη.. δεν εχει καποιο στανταρ πραγμα...! (περιεργος δεν εχει τυχει ΠΟΤΕ σε ταινια). το BSOD δεν μου το εχει βγαλει πανω απο 2 φορες την βδομαδα κ το κανει εδω κ αρκετο καιρο... (περιπου κανα 8 μηνο) δεν ειχα ασχοληθει πολυ γιατι δν ηταν κ συχνα..Αν και ειχα δοκιμασει να ξαναπερασω drivers , να κανω format (clean install), ειχα κανει το PC βιδες και τα εβαλα ολα ξανα στην θεση τους.. και συνεχιζει να το κανει... η αληθεια ειναι οτι το PC το εχω γυρω στα 4-5 χρονια και εχει δουλεψει αρκετα.. οποτε υπαρχει κ μια πιθανοτητα να ειναι ετοιμη η καρτα για να ψηθει :Ρ Τι αλλο θα μπορουσα να κανω πρωτου την πεταξω?
(Η καρτα ειναι μια Nvidia GeFoce 9500GT 1GB)
Ευχαριστω για τον χρονο σας οτι αλλα στοιχεια θελετε πειτε μ!

post-249181-0-30675000-1363630459_thumb.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Memtest: 5 Pass , 0 Errors

Να πω επίσης οτι μετά από ένα update της Nvidia για την κάρτα γραφικών δεν έχει ξαναπετάξει BSOD. Θα κάνω και ένα CPU bench και βλέπουμε.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...