nik1234 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ρε παιδιά τώρα μα ο ότε είναι πάμφθηνος για τον λάτση και τον βαρδινογιάννη ...μη τα βλεπετε μονόπλευρα όλα να είστε ανοικτόμυαλοι 1
ΧΡΥΣΑ Δ Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΝ CYTA, ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.....,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ,ΗΤΑΝ ΟΚ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ,ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΣΚΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΕΛΗΓΕ 20-12-15,ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΧΟ ΣΤΙΣ 28 -12-15. Η ΑΙΤΙΑ ,ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ 16 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ 20ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΠΑΝΩΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΠΕΙΣΟΥΝ,ΗΜΟΥΝ ΑΜΕΤΑΠΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 8ΗΜΕΡΩΝ (20-28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)ΝΜΟΥ ΗΡΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 20 ΕΥΡΩ.ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑ. ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ, ΜΟΥ ΗΡΘΕ "ΠΟΙΝΗ" 58 ΕΥΡ.Ω.....,ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ , ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΥ ΕΛΗΓΕ ΣΤΙΣ 1-1-15.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ 16 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑ ΠΗΓΑ ΣΤΑ 20 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ; ΚΡΙΜΑ ! Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ
techmaniac09 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Άσε που στέλνουν λογαριασμούς ακόμη και σε πεθαμένους!!! Οι άνθρωποι απλά δεν παίζονται!!!
alkis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Άσε που στέλνουν λογαριασμούς ακόμη και σε πεθαμένους!!! Οι άνθρωποι απλά δεν παίζονται!!! Κοίτα του 2013 είναι το θέμα 3 χρονάκια πέρασαν άρα όλο και κάποιος θα πέθανε...
bill2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εγω που εβαλα cyta 2 μηνες δεν αντεξα ολο κομμενο πουε δεν συνδεοταν πολυ μαπα πηγα στον οτε και ησυχασα Επεξ/σία 4 Απριλίου 2016 από bill2015
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα