Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εγώ για cyta ακούω μόνο καλά πράγματα (παρά το ότι είναι κυπριακή και το σχόλιο που έγινε πιο πριν το βρίσκω λίγο επιτηδευμένα αποπροσανατολιστικό). Εξυπηρετηση τάχυστη και ειδικά σε περιοχές που καλύπτονται από vdsl οι ταχύτητες είναι πολύ κοντά στην ονομαστική!

Δημοσ.

Είχα Cyta για 3 χρόνια περίπου και δεν είχα σχεδόν το παραμικρό πρόβλημα.Το μόνο πρόβλημα που θυμάμαι ήταν το τηλέφωνο το οποίο είχε κάποιο θόρυβο..

Δημοσ.

εγώ πάντως δεν έχω εντυπωσιαστεί από τις προσφορές της cyta...To wind medium με απεριοριστο 24αρι ιντερνετ & αστικα-υπεραστικά στα 19,90 , δεν νομίζω ότι το χτυπάει κανείς...

Δημοσ.

Πραγματικα απο εξυπηρετηση η cyta ειναι φοβερη.Εχει ερθει τεχνικος σπιτι ασκοπα απο λαθος δικο μου και δε με χρεωσαν

Εγώ πάντως δεν έχω ακούσει ποτέ να χρεώνουν τεχνικούς που έρχονται στο σπίτι άσκοπα από λάθος του πελάτη. Μ¨εσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτά.

εγώ πάντως δεν έχω εντυπωσιαστεί από τις προσφορές της cyta...To wind medium με απεριοριστο 24αρι ιντερνετ & αστικα-υπεραστικά στα 19,90 , δεν νομίζω ότι το χτυπάει κανείς...

Εγώ πάντως εδώ είμαι Platinum  και είναι και πολύ πιο οικονομικό από τις προτάσεις της Cyta

Είχα Cyta για 3 χρόνια περίπου και δεν είχα σχεδόν το παραμικρό πρόβλημα.Το μόνο πρόβλημα που θυμάμαι ήταν το τηλέφωνο το οποίο είχε κάποιο θόρυβο..

Αν δεν έχεις πρόβλημα, όλα καλά. Αν έχεις πρόβλημα άστα να πάνε....

Δημοσ.

παιδια καλησπερα...πριν κανενα μισαωρο ενεργοποιηθηκε η συνδεση μου με το πακετο της wind medium κτλ ολα κομπλε με ταχυτητες κτλ απλα εχω ενα θεμα...εχω συνδεσει ολα τα pc μεσα στο σπιτι με το wlan εκτος απο το κιν μου...δεν το εμφανιζει καν το δικτυο...γιατι???εχω ενα sony ericsson w995...και κατι ακομα....αφησα τα φιλτρακια που ειχα απο την παλια συνδεση της hol(το ενα ειναι πισω απο την ντουλαπα και βαριομουν να το αλλαξω) και παλι δουλευουν ολα ρολοι...εχει μηπως καμια επιπτωση σε καποιο θεμα????(ταχυτητες,τηλεφωνο,ισως και αυτο με το κινητο μου...???)

+edit συνδεονται τα παντα....λαπτοπ,σταθερος(το δοκιμασα και με usb stick) και ολα τα κινητα της οικογενειας εκτος απο το δικο μου...τι να εγινε τωρα???

Δημοσ.

εγω εχω μπριζα για τηλ στο δωματιο....εκει εχω συνδεδεμενο το router και το εχω πανω στο γραφειο ακριβως διπλα ο desktop(με καλωδιο ethernet)αν επιλεξω την cyta δεν μπορω να το κανω αυτο γιατι το σταθερο ειναι στον διαδρομο...αρα??? :fear:

θα παρεις διακλαδωτη για την πριζα του δωματιου σου με in και out. Στο out θα βαλεις το καλωδιο adsl που θα πηγενει στο router, και στο In θα βαλεις το καλωδιο τηλεφωνου που θα βγαινει απο το router.

Αν και μολις ειδα οτι πηγες σε αλλη εταιρια, το αφηνω μπας το εχει απορια και κανενας αλλος ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και το γεγονός ότι η Wind αυτή τη στιγμή καταβάλει υπερπροσπάθεια προσφέροντας το καλύτερο value for money που κυκλοφορεί. Και επειδή, μόνο και μόνο για το όνομα, εμπνέει εμπιστοσύνη, προσωπικά δε θα προχώραγα με Cyta γιατί στις μέρες μας πολλά ακούγονται και δεν είναι να το ρισκάρεις... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+δευτερο edit ξαφνικα το κινητο μου βλεπει το δικτυο μου,το συνδεω κανονικα απλα αυτη την φορα δεν μπαινει πουθενα,δεν φορτωνει καθολου(εφαρμογη facebook π.χ)...καμια βοηθεια???

Επεξ/σία από Evoliasmenos
Δημοσ.

+δευτερο edit ξαφνικα το κινητο μου βλεπει το δικτυο μου,το συνδεω κανονικα απλα αυτη την φορα δεν μπαινει πουθενα,δεν φορτωνει καθολου(εφαρμογη facebook π.χ)...καμια βοηθεια???

Φίλε μου, μήπως να φτιάξεις καινούριο thread για να θέσεις το πρόβλημά σου;

Δημοσ.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να εκφέρω άποψη για τη cyta, αλλά θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις:

Οι δικοί μου στην Αθήνα (Κολωνό), χρησιμοποιούν internet σχεδόν αποκλειστικά για το skype, προκειμένου να μιλάμε μεταξύ μας. Η αξιολόγηση λοιπόν, αφορά την ποιότητα των συνομιλιών μας και όχι άλλες υπηρεσίες. Στην περιοχή τους, ανεξαρτήτως παρόχου και πακέτου  από τον ΟΤΕ τους είχαν πει ότι το μέγιστο εφικτό σε πραγματική ταχύτητα, είναι τα 8mbps.

Αρχικά είχαν πακέτο «μέχρι 24mbps» από τη hol. Όλα ήταν ικανοποιητικά, με πολύ καλή ποιότητα σε βιντεοκλήσεις, χωρίς αποσυνδέσεις, γενικά μια χαρά.

Μετά τον πρώτο χρόνο, άλλαξαν σε wind (επίσης «μέχρι 24mbps»), λόγω μιας προσφοράς που υπήρχε, με την οποία είχαν κάποια έκπτωση αν έβαζαν κάποιο επιπλέον κινητό στη wind (όλα τους τα κινητά είναι στη συγκεκριμένη εταιρεία, οπότε το δέχθηκαν). Το internet, από ικανοποιητικό, μετετράπη σε άχρηστο! Συνεχείς αποσυνδέσεις - πράγμα που δεν υπήρχε ποτέ σχεδόν στη hol - και η συνομιλία στο skype, λες και πάλευες με 56άρα dial up: Ήχος με καθυστέρηση ολόκληρων δευτερολέπτων, εικόνα που πάγωνε κάθε τρεις και λίγο και ...δώρο(!) το να ακούμε κι εγώ κι εκείνοι τη δική μας φωνή μέσα από τα ηχεία μας...

Είπαν να δοκιμάσουν και τη cyta, η ενεργοποίηση της οποίας έγινε μόλις πριν από 3 μέρες (γι' αυτό και λέω ότι είναι νωρίς για να έχω ολοκληρωμένη άποψη). Πακέτο με internet στα 4mbps (δε χρειάζονται παραπάνω για τη χρήση που κάνουν), απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, 40 λεπτά δωρεάν το μήνα προς κινητά και τελική τιμή με ΦΠΑ €24,40 το μήνα (στη wind πλήρωναν 40 παρά κάτι).

Δεν ξέρω αν η τιμή είναι καλή συγκριτικά με άλλες εταιρείες, αλλά ούτως ή άλλως, ένα 15άρι το γλυτώνουν. Αυτό που ξέρω είναι το εξής: Στα 6 σχεδόν χρόνια που βρίσκομαι εδώ και μιλάμε καθημερινά στο skype, οι συνομιλίες μας των τελευταίων 3 ημερών (από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η σύνδεση τής cyta δηλαδή), είναι οι καλύτερες που είχαμε ποτέ: Βιντεοκλήσεις με εικόνα «κρύσταλλο» προς αμφότερες τις πλευρές και ήχος χωρίς υποψία καθυστέρησης ή διακοπών, χωρίς καμία διαφορά από τηλεφωνική συνομιλία μέσω σταθερών τηλεφώνων.

Δεν ξέρω αν ο κάθε πάροχος αποδίδει διαφορετικά ανάλογα με την περιοχή, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η cyta σκίζει. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ο κάθε πάροχος αποδίδει διαφορετικά ανάλογα με την περιοχή, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η cyta σκίζει. 

Απ' ότι έχω καταλάβει, όντως ο κάθε πάροχος αποδίδει διφορετικά σε κάθε περιοχή αλλά αφού σου έκατσε καλά με Cyta και είσαι ικανοποιημένος, μείνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...