Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι θα το μετανιώσεις γρήγορα αν σε 2-3 βγήκε δεν σημαίνει ότι παντού είναι το ίδιο!βασικά το καλύτερο ήταν να ρώταγες στην περιοχή σου κάποιο κάτοχο wind!όλες οι ιδιωτικές εταιρίες έχουν προβλήματα σε μερικές περιοχές!αν θες να έχεις 24/7 το κεφάλι σου ήσυχο,μια είναι η εταιρία και ονομάζεται οργανισμός τηλεπικοινωνιών Ελλάδος!έστω και αν πληρώνεις περισσότερα

Αμα εσένα σου περισσεύουν, πάσο :P

Δημοσ.

Οπα παιδια τι λετε? Το τηλεφωνο δν χρειαζετε να ειναι πανω στο ρουτερ αν εχεις σπλιττερ. Απλος παιρνεις την γραμμη που λεει "phone" και τη συνδεις με το ρουτερ. Δεν χρειαζονται ολα αυτα με τρυπηματα τοιχων και αυτα.

Δημοσ.

Αμα εσένα σου περισσεύουν, πάσο :P

Aπο το να κλαιγομαι δεν εχω ιντερνετ ,τους πηρα τηλεφωνο και ακομα περιμενω απαντηση ,να τρεχω για διακοπες συμβολαιου επειδη η περιοχη μου δεν εχει καλο σημα κτλ κτλ,προτιμω να δινω 10-20 ευρω παραπανω και την αλλη μερα το πρωι ο τεχνικος να ειναι κατω απο το σπιτι μου....οτι πληρωνεις περνεις αγορι μου σε αυτη την ζωη,προτιμω να μην εχω τον 3770κ και αυτα τα λεφτα να τα δινω στο οτε και να ξερω οτι ποτε δεν θα πεσει το νετ κτλ κτλ......αλλωστε και οι ιδιοι οι παροχοι παραδεχονται οτι δεν εχουν την αξιοπιστια του οτε γιαυτο προσπαθουν να ειναι ανταγωνιστικοι με φθηνα τιμολογια(εχω δουλεψει στην forthnet μικρο χρονικο διαστημα και το ξερω)

υ.γ αλλωστε φαινεται και απο το θεματα που συζητιουνται στο συγκεκριμενο τομεα....κανε ενα τσεκ και αν βρεις 0,5/10 που εχουν προβλημα με οτε

Σερρες κεντρο μενω,οχι σε κανενα βουνο....εχω βαλει ολες τις εταιρειες και ολα ηταν κομπλε...τωρα θα εχω προβλημα???

θα δουμε ρε παιδια τωρα τι να πω....πεμπτη στελνουν τον εξοπλισμο με courier και σε 10-15μερες ειπανε θα γινει η συνδεση...

Ρωτα κανα γνωστο εκει κοντα αμα εχει wind ,αν δεν ειναι ευχαριστημενος μην παραλαβεις γνωμη μου παντα γιατι θα εχεις τα ιδια προβληματα....αν υπογραψεις στα συμβολαια που θα σου φερει ο courier απο εκει και περα δεσμευσαι πριν υπογραψεις δεν υπαρχει καμια δεσμευση.......

Δημοσ.

Με την νέα προσφορά της Wind, νομίζω πως δεν χρειάζεται να συζητάμε για Cyta κλπ :)

Δημοσ.

Aπο το να κλαιγομαι δεν εχω ιντερνετ ,τους πηρα τηλεφωνο και ακομα περιμενω απαντηση ,να τρεχω για διακοπες συμβολαιου επειδη η περιοχη μου δεν εχει καλο σημα κτλ κτλ,προτιμω να δινω 10-20 ευρω παραπανω και την αλλη μερα το πρωι ο τεχνικος να ειναι κατω απο το σπιτι μου....οτι πληρωνεις περνεις αγορι μου σε αυτη την ζωη,προτιμω να μην εχω τον 3770κ και αυτα τα λεφτα να τα δινω στο οτε και να ξερω οτι ποτε δεν θα πεσει το νετ κτλ κτλ......αλλωστε και οι ιδιοι οι παροχοι παραδεχονται οτι δεν εχουν την αξιοπιστια του οτε γιαυτο προσπαθουν να ειναι ανταγωνιστικοι με φθηνα τιμολογια(εχω δουλεψει στην forthnet μικρο χρονικο διαστημα και το ξερω)

υ.γ αλλωστε φαινεται και απο το θεματα που συζητιουνται στο συγκεκριμενο τομεα....κανε ενα τσεκ και αν βρεις 0,5/10 που εχουν προβλημα με οτε

Ρωτα κανα γνωστο εκει κοντα αμα εχει wind ,αν δεν ειναι ευχαριστημενος μην παραλαβεις γνωμη μου παντα γιατι θα εχεις τα ιδια προβληματα....αν υπογραψεις στα συμβολαια που θα σου φερει ο courier απο εκει και περα δεσμευσαι πριν υπογραψεις δεν υπαρχει καμια δεσμευση.......

κοιτα αυτο με τα παραπονα για ΟΤΕ, δεν ισχυει ακριβώς...Παλίοτερα είχαν κάνει 3 μήνες (!!!) να μου συνδέσουν τηλέφωνο+ιντερνετ, στην Αθηνα κέντρο, παρακαλώ, γιατί ποτέ δεν φέρναν τη σωστή σκάλα να φτάσουν το κουτι...ημαρτον δηλαδη...απο τοτε για μένα μαυρη πέτρα όμως... 

Δημοσ.

να σου πω την αληθεια μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ'''σωστη'''στο θεμα ιντερνετ κτλ...και το εχω ακουσει απο πολλα ατομα που εχουν/ειχαν...

Η δική μου άποψη είναι ότι παντού τα πάντα και φυσικά το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η περιοχή. Προσωπικά άλλαξα από ΟΤΕ σε Wind και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πληρώνω λιγότερα από τα μισά χρήματα, οι ταχύτητες είναι ακριβώς οι ίδιες και η αξιοπιστία δεν έχει μεταβληθεί. Δεν ξέρω αν μελλοντικά αντιμετωπίσω πρόβλημα, ξέρω όμως ότι όλο αυτό το διάστημα έχω βγει κάτι περισσότερο από κερδισμένος οικονομικά ;)

Δημοσ.

Πανευτυχής κάτοχος Cyta εδώ!

Και τολμώ να πως πως η Cyta έχει πλέον ένα από τα καλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών.

Έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν Forthnet,HOL,OTE.

Wind με τόσα που ακούγονται, ούτε για αστείο.

Βέβαια ίσως σε λίγους μήνες ίσως μετακομίσω στην HOL λόγω του συνδυαστικού με το συμβόλαιο Vodafone που έχω,

αλλά μάλλον θα παραμείνω αφού μια ή άλλη είναι οικονομικά.

Να σημειωθεί πως η Cyta χρεώνει ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια λοιπές σαχλαμάρες.

Δημοσ.

forthnet ευχαριστημενος αν και μου τη σπαει που τους παιρνεις τηλ σε ωρες αιχμης και καμια φορα σου λεει ηχογραφημενη φωνη ¨αναμονη...12 λεπτα!!!! "

Δημοσ.

forthnet ευχαριστημενος αν και μου τη σπαει που τους παιρνεις τηλ σε ωρες αιχμης και καμια φορα σου λεει ηχογραφημενη φωνη ¨αναμονη...12 λεπτα!!!! "

12?  :huh:

Εγω οσες φορες πηρα μου ελεγε απο 15 μεχρι 20...

Δημοσ.

ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΟΝ.5 ΧΡΟΝΝΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟDEM EΓΙΝΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ.

Δημοσ.

Η δική μου άποψη είναι ότι παντού τα πάντα και φυσικά το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η περιοχή. Προσωπικά άλλαξα από ΟΤΕ σε Wind και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πληρώνω λιγότερα από τα μισά χρήματα, οι ταχύτητες είναι ακριβώς οι ίδιες και η αξιοπιστία δεν έχει μεταβληθεί. Δεν ξέρω αν μελλοντικά αντιμετωπίσω πρόβλημα, ξέρω όμως ότι όλο αυτό το διάστημα έχω βγει κάτι περισσότερο από κερδισμένος οικονομικά ;)

Μια από τα ίδια...καλές ταχύτητες, σταθερότητα και βασικά τρελή οικονομια..;)

Δημοσ.

Τώρα το είδα αυτό το thread και απορώ πώς δεν έχω γράψει κι εγώ τη γνώμη μου τόσο καιρό! Wind με 1000!!!!!! Μακράν η οικονομικότερη και άψογη σε υπηρεσίες!

Και τολμώ να πως πως η Cyta έχει πλέον ένα από τα καλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών.

Wind με τόσα που ακούγονται, ούτε για αστείο.

Αυτό που γράφεις για τη Cyta το πιστεύεις ή μας κάνεις πλάκα; Οι τύποι εξυπηρετούν μεν, αλλά είναι ΤΟΣΟ άσχετοι που ακόμα κι εγώ μπροστά τους είμαι πυρηνικός επιστήμων!

Για τη Wind τι ακριβώς ακούγεται αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Πραγματικα απο εξυπηρετηση η cyta ειναι φοβερη.Εχει ερθει τεχνικος σπιτι ασκοπα απο λαθος δικο μου και δε με χρεωσαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...