Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι και κατι τοσο σοβαρο ωστε να κανεις ετσι.Μιση ωρα υποθεση το πολυ ειναι γιατι το ειχα κανει και εγω

Μικρες τρυπες ισα ισα για το καλωδιο περνας και εισαι ετοιμος.Αλλιως wifi adapter και εισαι οκ.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια καλησπερα κι απο μενα, εγω τωρα πηγα στην cyta μου ηρθε και το ρουτερ,  απ οτι ειδα  το καλωδιο του τηλεφωνου θα το βαλω εκει που λεει dsl;  και μετα αλλο ενα καλωδιο για το ρουτερ+ το ethernet  λογικα  3 καλωδια πανε πισω στο ρουτερ, ετσι δεν ειναι;

για το ρουτερ που με στειλανε δεν μ αρεσε καθολου ειναι το zte  εκτος οτι δεν χωραει στο γραφειο μου ειναι   και καθετο σαν κορνιζα, γινεται να βαλω του οτε; το ρουτερ του οτε  ειναι ενσυρματο  επισης μπωρο να το αλλαξω με καποιο αλλο ρουτερ;    

Δημοσ.

Γενικά δεν ξέρω τι παίζει με την εταιρία, όσο με καλύπτουν τα πακέτα, οι υπηρεσίες και οι τιμές της Wind δεν πάω αλλού 

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω αλλαξει ολες τις συνδεσεις ιντερνετ(εκτος απο tellas και wind),forthnet,conn-x,τωρα εχω hol και θελω να παω στην cyta επειδη εχει προσφορα απεριοριστα σταθερα και vdsl 35mbps με 23ευρω το χρονο...μενω Σερρες και επειδη πηγα να ρωτησω ειμαι 323μετρα κτλ απο την γραμμη αρα με πιανει κατι τετοιο...Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν ειναι καλη η cyta(απο τις αλλες δεν ειχα παραπονο απλα εφευγα λογω τιμων κτλ,εβλεπα τι με συμφερε και τετοια)

Γιατί δε δοκιμάζεις wind; Από οικονομικής άποψης είναι η πιο συμφέρουσα (ρίξε μια ματιά στα online πακέτα της εδώ, ενώ από τεχνικής, προσωπικά τουλάχιστον δεν έχω κανένα παράπονο - το αντίθετο μάλιστα!

Δημοσ.

Γιατί δε δοκιμάζεις wind; Από οικονομικής άποψης είναι η πιο συμφέρουσα (ρίξε μια ματιά στα online πακέτα της εδώ, ενώ από τεχνικής, προσωπικά τουλάχιστον δεν έχω κανένα παράπονο - το αντίθετο μάλιστα!

να σου πω την αληθεια μου εχουν πει οτι δεν ειναι και πολυ'''σωστη'''στο θεμα ιντερνετ κτλ...και το εχω ακουσει απο πολλα ατομα που εχουν/ειχαν...

Δημοσ.

Η wind είναι λαχείο. Πολλά παράπονα ακούγονται.

Και άλλα τόσα καλα :P Πάντως έγω που έχω,είμαι πολύ Οκ και από άποψη οικονομίας, αλλά και ποιότητας υπηρεσιών...

Δημοσ.

παιδια τελικα εκανα συνδεση wind double play M με 24αρα απεριοριστα σταθερα(αστικα-υπεραστικα),εξοπλισμο router κτλ....με την online αιτηση που σου παρεχει ολα αυτα με 20ευρω τον μηνα(+φπα μεσα)...λοιπον τι λετε???εκανα καλα???θα εχω λιγη ταχυτητα στο ιντερνετ η τζαμπα θα παει η συνδεση???

Δημοσ.

παιδια τελικα εκανα συνδεση wind double play M με 24αρα απεριοριστα σταθερα(αστικα-υπεραστικα),εξοπλισμο router κτλ....με την online αιτηση που σου παρεχει ολα αυτα με 20ευρω τον μηνα(+φπα μεσα)...λοιπον τι λετε???εκανα καλα???θα εχω λιγη ταχυτητα στο ιντερνετ η τζαμπα θα παει η συνδεση???

Δε θα έχεις πρόβλημα. Είμαι συνδρομητής για χρόνια και ποτέ δεν είχα το παραμικρό. Επίσης θα χαμογελάς κάθε τέλος του μήνα όταν θα έρχεται ο λογαριασμός. Δε θα πιστεύεις ότι πληρώνεις τόσα λίγα :)

• Like 1
Δημοσ.

μαι χαρά ταχυτητα θα έχεις και τσαμπε ;)

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι θα το μετανιώσεις γρήγορα αν σε 2-3 βγήκε δεν σημαίνει ότι παντού είναι το ίδιο!βασικά το καλύτερο ήταν να ρώταγες στην περιοχή σου κάποιο κάτοχο wind!όλες οι ιδιωτικές εταιρίες έχουν προβλήματα σε μερικές περιοχές!αν θες να έχεις 24/7 το κεφάλι σου ήσυχο,μια είναι η εταιρία και ονομάζεται οργανισμός τηλεπικοινωνιών Ελλάδος!έστω και αν πληρώνεις περισσότερα

Δημοσ.

Η cyta έχει και τα καλά και τα κακά της, φθηνή και με επιλογές σε απεριόριστα σε κύπρο και ελλάδα. Η wind είναι λίγο περίεργη!! 3 χρόνια που είχα 24αρα γραμμή, και χωρίς τηλ,  μου ερχόταν λογαριασμός και έβλεπα οτι είχα χρέωση σε τηλεφωνήματα. Άγνωστο το γιατί. Καλύτερες για μένα είναι ή forthnet ή ΟΤΕ.

Δημοσ.

Από ιδιωτικές αυτή με το λιγότερο πιθανή αποτυχία είναι η forthnet όπως είπε και ο φίλος από πάνω εκτός του ΟΤΕ που σε θέμα αξιοπιστίας είναι η καλύτερη,γι αυτό και τα λίγο πιο ακριβά τιμολόγια αν και τελευταίως έχουν πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα

Δημοσ.

Από ιδιωτικές αυτή με το λιγότερο πιθανή αποτυχία είναι η forthnet όπως είπε και ο φίλος από πάνω εκτός του ΟΤΕ που σε θέμα αξιοπιστίας είναι η καλύτερη,γι αυτό και τα λίγο πιο ακριβά τιμολόγια αν και τελευταίως έχουν πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα

Ειχα forthnet και να σου πω την αληθεια δεν εντυπωσιαστηκα.Στην αρχη ολα καλα,μετα απο κανα χρονο ομως παρτες κατω τις συνδεσεις,παρτην κατω την ταχυτητα παρτα κατω ολα.Και απο service αλλο τιποτα.Περνεις τηλεφωνο σου λενε οκ ολα καλα και μετα σε καμια βδομαδα θυμησου να τους ξαναπαρεις γιατι δεν εχουν κανει τιποτα κιουτε καν που σε θυμουντε,,,

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι θα το μετανιώσεις γρήγορα αν σε 2-3 βγήκε δεν σημαίνει ότι παντού είναι το ίδιο!βασικά το καλύτερο ήταν να ρώταγες στην περιοχή σου κάποιο κάτοχο wind!όλες οι ιδιωτικές εταιρίες έχουν προβλήματα σε μερικές περιοχές!αν θες να έχεις 24/7 το κεφάλι σου ήσυχο,μια είναι η εταιρία και ονομάζεται οργανισμός τηλεπικοινωνιών Ελλάδος!έστω και αν πληρώνεις περισσότερα

Σερρες κεντρο μενω,οχι σε κανενα βουνο....εχω βαλει ολες τις εταιρειες και ολα ηταν κομπλε...τωρα θα εχω προβλημα???

θα δουμε ρε παιδια τωρα τι να πω....πεμπτη στελνουν τον εξοπλισμο με courier και σε 10-15μερες ειπανε θα γινει η συνδεση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...