Evoliasmenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,εχω αλλαξει ολες τις συνδεσεις ιντερνετ(εκτος απο tellas και wind),forthnet,conn-x,τωρα εχω hol και θελω να παω στην cyta επειδη εχει προσφορα απεριοριστα σταθερα και vdsl 35mbps με 23ευρω το χρονο...μενω Σερρες και επειδη πηγα να ρωτησω ειμαι 323μετρα κτλ απο την γραμμη αρα με πιανει κατι τετοιο...Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν ειναι καλη η cyta(απο τις αλλες δεν ειχα παραπονο απλα εφευγα λογω τιμων κτλ,εβλεπα τι με συμφερε και τετοια) Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2013 από Evoliasmenos 1
antreaslam Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 εχω φυγει απο τη cyta, Για την πολύ καλή προσφορά της φορθνετ τα χριστούγεννα, αλλά όσο ήμουν εκεί, έμεινα ικανποιημένος.
Evoliasmenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 εχω φυγει απο τη cyta, Για την πολύ καλή προσφορά της φορθνετ τα χριστούγεννα, αλλά όσο ήμουν εκεί, έμεινα ικανποιημένος. εκεινο το θεμα οτι πρεπει να χρησιμοποιεις το router της αποκλειστικα για να λειτουργει το τηλεφωνο κανονικα και οτι το τηλ συνδεεται πανω στο router ισχυει???
Avatar21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ναι ισχυει αυτο με το ρουτερ και το τηλεφωνο 1
Evoliasmenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ναι ισχυει αυτο με το ρουτερ και το τηλεφωνο εγω εχω μπριζα για τηλ στο δωματιο....εκει εχω συνδεδεμενο το router και το εχω πανω στο γραφειο ακριβως διπλα ο desktop(με καλωδιο ethernet)αν επιλεξω την cyta δεν μπορω να το κανω αυτο γιατι το σταθερο ειναι στον διαδρομο...αρα???
antreaslam Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 εγω το δικό της ρούτερ χρησιμοποιούσα, οπότε δεν έχω αποψη επ αυτου...
Evoliasmenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 και εγω εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την cyta και γι'αυτο θελω να παω(+οτι με συμφερει σε λεφτα με αυτα που προσφερει)απλα σκεφτομαι την συνδεσμολογια...πως θα γινει να εχω το router στο δωματιο οπως και με τις προηγουμενες συνδεσεις
Avatar21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 μολις ειπες μονος σου οτι εχεις μπριζα τηλεφωνου στο δωματιο σου.Αρα τηλεφωνο>ρουτερ>pc και ολα μια χαρα.Εκτος αν θες να περνεις απο wifi που ειναι κιαυτο μια λυση
morby Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Έχω ακούσει γενικά καλά λόγια, αλλά προσωπικά την Wind δεν την αλλάζω για καμιά άλλη
Evoliasmenos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 μολις ειπες μονος σου οτι εχεις μπριζα τηλεφωνου στο δωματιο σου.Αρα τηλεφωνο>ρουτερ>pc και ολα μια χαρα.Εκτος αν θες να περνεις απο wifi που ειναι κιαυτο μια λυση το τηλ ειναι σταθερο και εννοειται πως πρεπει να μεινει στον διαδρομο...γι'αυτο το ανεφερα,αν ειναι να συνδεσω το τηλ ομως με το router πως θα εχω το router μεσα στο δωματιο....αυτο προσπαθω να εξηγησω
Avatar21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 περνα καλωδια μεσα απο τον τοιχο τοτε δεν μου ερχεται αυτην την στιγμη κατι αλλο...θα σου πουν τα παιδια καμια αλλη καλητερη λυση
CmdShepard85 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 το τηλ ειναι σταθερο και εννοειται πως πρεπει να μεινει στον διαδρομο...γι'αυτο το ανεφερα,αν ειναι να συνδεσω το τηλ ομως με το router πως θα εχω το router μεσα στο δωματιο....αυτο προσπαθω να εξηγησω Ρουτερ και τηλ στο διαδρομο και ethernet με powerline?
javavall Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μακρύτερο καλώδιο ethernet. Έτσι το έχω και εγώ. Το Powerline είναι πολύ ακριβό, δεν πιστεύω να αξίζει για τόσο μικρές αποστάσεις.
Evoliasmenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 η μονη λυση ειναι ειναι να τρυπησω τον τειχο...αλλα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη :shifty:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα