allure_boy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 παιδια εχω ξεχασει τελιος τον κωδικο μου ... παλιοτερα ειχα το ipad2 αλλα δυστηχως σε θυμαμαι.. τον κωδικο μου id της αππλ. τωρα που θα αγορασω ξανα ipad4 τι κανω ... πως θα κατεβασω εφαρμογες... συγνωμη για την ερωτηση... απλα δεν ειδα να γραφει κανεις τιποτα για αυτο το θεμα... επισης θα ηθελα να ρωτησω... πρωτα εξαντλεις την μπαταρια που εχει απο την στιγμη που θα ανοιξεις το ιπαντ και μετα το φορτιζεις; και ποσες ωρες... για να στρωσω την μπαταρια.... ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας..
Haldol Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Το Apple ID σου είναι το e-mail σου, δεν υπάρχει username. Εάν έχεις παραπάνω από μία διευθύνσεις e-mail, απλά κάνε μια αναζήτηση για τον όρο "Apple" στο inbox σου, σε κάθε έναν λογαριασμό. Σε κάποιο θα βρεις τα σχετικά e-mails, τι στο καλό. Μετά κάνεις απλά επαναφορά κωδικού. Φυσικά, μπορείς πάντα να κάνεις νέο Apple ID. Μιλάμε τώρα για την περίπτωση που δε καταφέρεις τίποτα με το παραπάνω... απλά έτσι χάνεις όσες paid εφαρμογές είχες. Για το άλλο θέμα σου τώρα... οι μπαταρίες ιόντων λιθίου δε χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση. Το βγάζεις απ' το κουτί, το ανοίγεις και παίζεις μαζί του κατευθείαν. Ούτε το φορτίζεις συγκεκριμένες ώρες, ούτε τίποτα. Δεν υπάρχουν τα φαινόμενα που υπήρχαν σε παλιότερες συσκευές (πριν πολλά, πολλά χρόνια). Αυτό ισχύει για σχεδόν όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, όχι μόνο για το iPad.
allure_boy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 φιλε μου σε ευχαριστω πολυ εψαξα μολις στα email μου και δεν μπορω να ανακτησω τον κωδικο μου Apple ID .. οταν τωρα αγορασω καινουργιο τι πρεπει να κανω; να βαλω αλλο email ημπορω να χρησιμοποιησω το ιδιο για να καν ξανα λογαριασμο apple id; ευτιχως δε ειχα κατεβασει πολλες εφαρμογες.. γυρω στα 5-8 ευρω.. ευτηχως... δεν βρηκα το λινκ για επαναφορα κωδικου αλλα ευτηχως απο τα λιγα που ξερω μπορω να κανω αλλο λογαριασμο με απλ id.. δεν υπαρχει προβλημα στο να κανω αλλο λογαριασμο σωστα; απλα χανω της εφαρμογες που ειχα.. οκ. φιλε μου σε ευχαριστω πολυ θα κανω αλλο λογαριασμο. ευχαριστω και παλι...
iMarilina Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Πηγαινε να κάνεις login στο ιτουνς και πάτα iForgot και κάνε ρησετ τον κωδικό σου, θα σου στείλει εμαιλ η apple στο εμαιλ που έχεις ως Apple ID. Δεν ειναι τίποτα τρομερό. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple Οσο για τη μπαταρία, την εξαντλείς, μετά το φορτίζεις μέχρι να παει 100 και να δεις το σήμα της πρίζας και καλό ειναι να το πηγαίνεις μέχρι 20 τοις εκατό και να το φορτίζεις, και μια πλήρη αποφόρτιση το μήνα. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
allure_boy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 α καταλαβα μαριλια .. να πιγαινει 20 τοις εκατο η μπαταρια και μετα φορτομα ξανα.. πολυ οραια.. ευχαριστω για της πληροφοριες..
evmenis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Για την μπαταρια ειναι οπως τα λεει ο φιλος haldol ,αυτες οι πρακτικες με τις πρωτες φορτισεις ,την πληρη φορτιση και αποφορτιση κοκ ειναι παρελθον. Εχει αλλαξει η τενολογια των μπαταριων εδω και πολλα χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα