akatikitos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Εχω τα ηχεια Χ-540 logitech και τα δουλέυω με την καρτα ηχου της motherboard...πειτε καμια καλη να παρω
deesnider Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Με τα συγκεκριμένα ηχεία - όπως και με τα περισσότερα αυτής τής κατηγορίας - η on board σε υπέρ-καλύπτει. Μια «ακριβή» κάρτα ήχου, δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί. Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις ηχεία Hi-Fi (όχι pc set), ρίξε μια ματιά σε Asus Xonar και σε M-Audio. Επαναλαμβάνω όμως: Διαφορά - που να δικαιολογεί τη δαπάνη που θα έχεις κάνει - δε θα αντιληφθείς.
cabdik Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 οντως...! τα τελευταια chipακια ηχου της REALTEK, ειναι πολυ καλα για onboard λυση!! και σε καλυπτουν ανετα για μικρομεσαια ηχεια. εχω τα X-540 πανω σε ASUS XONAR DG. δεν εχει διαφορες απο το Realtek 889-892 πχ..! απλα εχεις περισσοτερες και καλυτερες επιλογες..! σαφως η εξωτερικη καρτα ηχου ειναι καλυτερη, αλλα πρεπει να εχεις και αναλογα ηχεια για να ακουσεις τον καλυτερο ηχο....!
akatikitos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 τα ηχεια καλα ειναι ? και κατι αλλο τα 2 rear ηχεια δεν ακουγονται
cabdik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 για τοσο φθηνα ηχεια, μια χαρα ειναι. μην περιμενεις πολυτελειες..!! τα πισω ηχεια, δεν πρεπει να ακουγονται κανονικα, σε στερεοφωνικο ηχο!! μονο σε πολυκαναλο ηχο ακουγονται (aka ταινιες) και μονο σε εφε! τι περιμενες εσυ να παιζουν ολα το ιδιο?
akatikitos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 οκ...περιπου που πρεπει να τα τοποθετησω αυτα πχ(μακρια,χαμηλα,ψηλα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα