Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΔΕΝ το πηρα για εμενα !! Για την γυναικα μου. Δεν το θελει !! Ενα L7 αστα να πανε.  Εμπλεξα !! Θα το παω πισω αυριο πρωι πρωι και βλεπουμε. Δεν αντεχετε η συσκευη αυτη κολλαει σαν πουστης !!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν θα πιάσει ένα 150€ καινούργιο κινητο να το πουλησεις;; και να βάλεις τα υπόλοιπα 463-150= 313€ και να πάρεις το κινητο που θες;; Αλλιώς επέστρεψε στο πλαίσιο και αγόρασε κάτι άλλο που μπορεί να χρειάζεσαι και ειναι αντάξιο των χρημάτων που στοιχίζει έτσι ώστε να μην βγεις εσυ χαμένος απο την λάθος επιλογη...

• Super Moderators
Δημοσ.

το πως θα χάσεις 240 euro ακόμα να το καταλάβω, όταν η διαφορά τιμής του GS3 4G ανάμεσα στο Πλαίσιο και στο φτηνότερο κατάστημα στο skroutz είναι πάνω από 240 euro!

άσε που δεν ξέρεις ότι θα το δεχτεί πίσω το Πλαίσιο...

γιατί σώνει και καλά 4G και γιατί τόσο ακριβότερο κινητό?

Δημοσ.

Δεν τι παλεύεις κάστανο, έτσι; Σου λένε τα παιδιά ότι αν το κρατήσεις και πάρεις το SGS3 από άλλο κατάστημα θα έχεις και όφελος πόσα ευρώ (και θα σου μείνει και το κινητό) κι εσύ λες ότι θα χάσεις και λεφτά...

• Like 2
Δημοσ.

ωραια το LG τι να το κανω ; Δεν πιανει τιποτα

Βρες έναν άστεγο και δώστου το για να ξεχάσει τους καημούς του.

• Like 1
Δημοσ.

Βρες έναν άστεγο και δώστου το για να ξεχάσει τους καημούς του.

σιγα μην δωσω 240 σε αστεγο. ΘΑ το παω πισω αυριο και θα παρω GS 3 LTE . Τσι@@κια θα μου κανουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ !!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωρες ωρες απορώ γιατί ανοίγετε θέματα και ρωτάτε αφού γουσταρετε να σκατε τα κοροιδιστικα λεφτακια σας στο πλαίσιο και στο καθε πλαίσιο, πήγαινε λοιπόν τώρα να σκασεις 729€ για να πάρεις την κίνηταρα και μόλις ερθει το s4 να παρακάλας να το δώσεις στις αγγελίες για 300€

Αξιος της μοίρας σου είσαι...

Επεξ/σία από spirosd2008
  • Like 3
Δημοσ.

Ωρες ωρες απορώ γιατί ανοίγεται θέματα και ρωτάτε αφού γουσταρετε να σκατε τα κοροιδιστικα λεφτακια σας στο πλαίσιο και στο καθε πλαίσιο, πήγαινε λοιπόν τώρα να σκασεις 729€ για να πάρεις την κίνηταρα και μόλις ερθει το s4 να παρακάλας να το δώσεις στις αγγελίες για 300€

Αξιος της μοίρας σου είσαι...

ωραια . πουλα μου τοτε εσυ 240 το lg και θα σου δωσω 100.

Δημοσ.

ωραια . πουλα μου τοτε εσυ 240 το lg και θα σου δωσω 100.

κατι δε καταλαβες...

463 εχει το S3 LTE που θέλεις (https://www.skroutz.gr/s/2588321/Samsung-Galaxy-S-III-I9305-16GB-LTE-Non-Regional.html)

Γιατι να το πληρώσεις 730;

εσυ θα πας αυτο που πηρες πίσω και θα δώσεις και άλλα 500;

Για τη φοβερή εγγυηση του πλαισιου; χαχαχαχαχα!

Σορρυ αλλα σας χάνω λιγο... Δίνετε έναμισι μισθο για κινητό (οκ και εγω τοσο εδωσα δε σας κατηγορώ) και τα δινετε και αεροτζιδικα στο πλαίσιο;

• Like 1
Δημοσ.

Vairas από μαθηματικά στο σχολείο πάτος έτσι? :P

Γιατι ; Τι δεν καταλαβες ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...