Προς το περιεχόμενο

Αγορα τηλεορασης 40'-Προτασεις

rockpaul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδια.Ενδιαφερομαι για αγορα τηλεορασης για το σαλονι.Θελω να χει καλο 3d και πολυ καλη ποιοτητα εικόνας.Πιστευευτε σαυτα τα λεφτα μηπως να πηγαινα σε 46'?Η δεν αξιζει?εχω δει αυτεσ τις δυο : http://www.skroutz.gr/s/1567848/Samsung-UE46ES6100.html και http://www.skroutz.gr/s/447449/Samsung-UE40ES6800.html . και νομιζω για 6 ιντσες διαφορα δεν δικαιολογειται η πολυ μικρη διαφορα στην τιμη.Οποιαδηποτε προταση παντως ευπροσδεκτη.Maximum budget : 800 ευρώ. Ευχαριστώ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσον αφορά τις ίντσες, πρέπει να αναφέρεις τι απόσταση θα έχεις απ' την TV. Δες εδώ στον 1ο πίνακα πως πάει περίπου η αναλογία. Εγώ π.χ. με 2 μέτρα max απόσταση είμαι πολύ ικανοποιημένος με την Samsung UE40EH6030 που πήρα πρόσφατα.

Από 'κει και πέρα, όσον αφορά τα 2 μοντέλα που παραθέτεις, τα πραγματικά τους Hz πρέπει να είναι 100 (αν κάνω λάθος για την 6800 ας με διορθώσει κάποιος). Σημασία έχει λοιπόν τι αίσθηση σου δίνει η κάθε μία στο δικό σου μάτι. Αν και δε νομίζω να έχουν καμιά τρελή διαφορά αλλά τέσπα... Πήγαινε και δοκίμασέ τις σε κανένα μαγαζί σε ταινίες από usb. Α και ειδικά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα (αν είσαι φαν) δε παίζουν τόσο ρόλο τα Hz απ' ό,τι έχω καταλάβει κι εγώ.

Η 6100, στο 40άρι της, όσο  έχω παρακολουθήσει σε σπίτι φίλου, μου φάνηκε ποιοτικότατη. Τώρα την 6800 την πήρε το μάτι μου στα μαγαζιά όταν έκανα ψακτική, αλλά δε την δοκίμασα καθόλου ούτε έδωσα σημασία αφού ήταν πολύ πάνω απ' το μπάτζετ μου.

Θεωρώ ζόρικο το 1 μέτρο απόσταση από 40άρα, πόσο μάλλον από 46άρα TV. Αν έχεις στόχο αυτές τις ίντσες, εγώ θα σου έλεγα να αναδιαμορφώσεις το χώρο σου κατάλληλα (αν γίνεται) ώστε να πας λίγο πιο μακριά απ' την TV. Εντάξει, όταν βλέπεις 3D ταινίες, έρχεσαι λίγο πιο κοντά σε σχέση με το να βλέπεις 2D (για βέλτιστο αποτέλεσμα), αλλά στο 2D που θα είναι και η πιο συνήθης χρήση που θα κάνεις, θα σε κουράζει.

Βασικά πες τη συνηθισμένη σου θέση-απόσταση απ' την TV, γιατί το "minimum 1 μέτρο" που λες δε δηλώνει τη θέση που συνήθως θα κάθεσαι για να δεις ταινία αλλά αντίθετα μια εξαίρεση, μια "ακραία" περίπτωση...

στο 1,5 μετρο για ταινια θα καθομαι .εχω δει επισης την samsung την 6710 στις 40 ιντσες και την : http://www.skroutz.gr/s/2314587/LG-42LM640S.html .πραγματικα εχω ψιλομπερδευτει  :-/

Προσωπικά προτιμώ τις Samsung, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι και η LG που βάζεις δεν είναι καλή τηλεόραση.

Έχει και καλό media player που απ' όσο ξέρω, κάνει αναπαραγωγή DTS. 

Την είδες να παίζει και σου άρεσε η εικόνα της;

Εχω δει την αντιστοιχη της νομιζω στις 32ιντσες και μου φανηκε αρκετα ποιοτικη σε εικονα.υην 6800 δν την εχω δει ακομα.μονο την 6100 .παντως η lg εχει 154 ευρω διαφορα απο την6800.αξιζει να τα δωσω αυτα τα παραπανω ? Δν ξερω.αφηστε που δν καταλαβαινω γιατι η 6800 δινει μονο 2 γυαλια 3d .α και κατι αλλο .διαβασα οτι τα 400hzmsi της lg δεν ειναι το ιδιο με τα 400hz της samsung .ειναι εμφανης η διαφορα πιστευευε ?

Πάντως να ξέρεις ότι τα 400Hz και της μιας και της άλλης δεν είναι πραγματικά.

Η κάθε εταιρεία έχει ένα δικό της πρόγραμμα ενίσχυσης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω δει την αντιστοιχη της νομιζω στις 32ιντσες και μου φανηκε αρκετα ποιοτικη σε εικονα.υην 6800 δν την εχω δει ακομα.μονο την 6100 .παντως η lg εχει 154 ευρω διαφορα απο την6800.αξιζει να τα δωσω αυτα τα παραπανω ? Δν ξερω.αφηστε που δν καταλαβαινω γιατι η 6800 δινει μονο 2 γυαλια 3d .α και κατι αλλο .διαβασα οτι τα 400hzmsi της lg δεν ειναι το ιδιο με τα 400hz της samsung .ειναι εμφανης η διαφορα πιστευευε ?

Γιατι η LG παταει σε 50ΗΖ panel εγγενούς σαρωσης ενω η 6800 σε 100HZ. Υπερέχει και το CMR απο το MCI λόγω διαφορετικής τοπολογίας. Να μην το αναλύσουμε καθως θα είναι μακρόσυρτη η ανάλυση.

Η 6800 ειναι η τριτη εν σειρα απο τις κορυφαίες διπύρηνες της Samsung. Για εμενα αξιζει.

Ειδικα τωρα που κυκλοφορήσαν και οι σειρες F με τιμες φωτια, τα ES τα σφάζουν.

ΥΓ Πάντως με την σειρα F της Samsung εχω να πω οτι δεν εκανε ενα μικρο αλμα προς τα πανω άλλα πολλά.. Ακομα και οι ''φθηνές''παίζουν πολύ καλα....

Επεξ/σία από graphist83
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...