KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια . Για πειτε μου περι του θεματος Hol & VDSL εχει κανενας απο εσας αν ναι ας μου δωσει καποια πληροφορια καποια εικονα με down και upload speed απο οποιαδηποτε σελιδα ... Στατιστικα του router του η οτιδηποτε τετοιο που να μπορει να μου δωσει μια σφαιρικη αποψη για την υπηρεσια (ειμαι ηδη συνδρομιτης hol και σκεφτομαι σοβαρα να αναβαθμισω την γραμμη μου σε VDSL) Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας και οτι πληροφορια χρειαστητε (π.χ Router statistics κ.λ.π ) Ρωτηστε με !
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Αυτο ειναι ενα θεμα θελεις να σου δωσω τα στατιστικα του ρουτερ μου μπας και σε βοηθησουνε καθολου γιατι με το site της hol δεν βγαζω ακρη !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 το πρώτο πράγμα που έπρεπε να έχεις κάνει
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Οριστε η πρωτη απο το ρουτερ μου και η δευτερη μια μετρηση απο το speedtest.net . τα φωτα σας παρακαλω !!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 με 25db attenuation το βλέπω πολύ δύσκολο, αρκεί βέβαια το router να το διαβάζει σωστά... οπότε για σιγουριά βάλε διεύθυνση στο site της HOL και δες τι σου λέει... http://www.hol.gr/GR/home/doubleplay/vdsl/Pages/default.aspx
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Εκει που λεει "Αν είστε ήδη συνδρομητής της hellas online."?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 ε ναι, αφού είσαι.. εκεί βάζεις το τηλέφωνό σου, ενώ στο από κάτω που δεν είναι για συνδρομητές HOL βάζεις την διεύθυνση σου και τα 2 όμως βγάζουν το ίδιο "αποτέλεσμα"
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Οκ τα εβαλα λεει πως μπορω να εχω μονο μεχρι 24 Mbps... Εντομεταξυ η πλακα ειναι το το Router μου συγχρονιζει στα 16000 περιπου και το ανοτερο που μου βγαζει στο Downspeed στο speedtest ειναι 13,5 καλα ας μην μιλησω για τα torrents 800 900 και αν ειμαι τυχερος 1 MB/s Hol σου λεει μετα !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 το 13.5mbps throughput είναι πολύ καλό για 16mbps συγχρονισμό, η "χασούρα" οφείλεται στα overheads... τώρα για τα torrents αν δεν είσαι σε private tracker που seedάρουν αβέρτα απο γραμμές με τρελό upload δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα... επίσης μην ξεχνάμε ότι η HOL κατά καιρούς βάζει κόφτες στα torrents και κάνει τον κινέζο
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μα μου φαινεται περιεργο γιατι παλιοτερα που ειχα Forthnet ειχα τρομερες ταχυτητες και σε torrents και στο speedtest .. (18 , 19 στο speedtest και στα torrents με 1,7 και 1,8 ) περιμενα οτι θα εβλεπα διαφορα αλλα οχι τοσο πολυ !
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 στη forthnet λογικά θα είχες μεγαλύτερο συγχρονισμό λόγω SNR 6db αντί για 11db που έχεις τώρα με HOL κι όπως είπα παίζει να βάζει κόφτη στα torrents η 2η...
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Τι κουφο και αυτο!!! Παντως το μετανιωσα παραπολυ που εφυγα απο forthnet .... Ειχα φθγει γιατι για 3 μηνεσ κατεβαζα με 10 kbps και ισα ισα που μου φορτωνε το google καλα ας μην επεκταθω στα παιχνιδια ! ολη η πολυκατοικεια μου ειχε προβληματα και ολοι φυγαμε ! και το προβλημα μετα απο μια βδομαδα λυθηκε .. ηταν μια οπτικη ινα κομενη στην περιοχη μου ! -.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα