Gongor Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 <p>σου ποσταρα και στο θεμα ι για την καρτα γραφικων ...</p> <p>τελικα το πιστεψες οντως....</p> <p> </p> <p>πραγματικα δεν ξερω τι να πω.... περιμενε το email ακυρωσης απλα.... </p> <p>και εγω παω να πηδηχτω απο το παραθυρο οπως σου εγραψα στο αλλο τοπικ....</p> <p> </p> <p> </p> <p> :X :X :X :X </p> O/T sorry : Πόσο θέλω να trollarw αλλά αντιστέκομαι!!! οδεύω και εγώ προς το παράθυρο xD! Sent from my iPhone using Insomnia
Haldol Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Οπα-οπα-οπα Δηλαδη για να στισω raid οι σκηροι που ενονω πρεπει να μην εχουν λειτουργικα μεσα ?! Όχι, το τι έχουν μέσα είναι αδιάφορο. Αλλά ότι έχουν, μετά το στήσιμο του RAID0 array θα έχει καταστραφεί- παύλα- εξαφανιστεί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δε γίνεται να έστησες επιτυχώς το array αλλά μέσα να "παρέμειναν" τα Windows (έστω και 'χαλασμένα').
Nikos667 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δεν χρειαζεται...πηρα τηλεφωνο...απο 95€ το συνολο ηταν 360€..... Αρχισα τις καλυτερες εντυπωσεις για το καταστημα ηδη..... Τελεια...μολις η μερα μου εγινε χειροτερη!
KnightRider1996 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Όχι, το τι έχουν μέσα είναι αδιάφορο. Αλλά ότι έχουν, μετά το στήσιμο του RAID0 array θα έχει καταστραφεί- παύλα- εξαφανιστεί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δε γίνεται να έστησες επιτυχώς το array αλλά μέσα να "παρέμειναν" τα Windows (έστω και 'χαλασμένα'). Οκ αυτο δεν το πολυκαταλαβα ! Αλλα οκ καλυτερα να αφησω τον τομεα του RAID πρωτον αποτι φαινεται δεν το εχω και δευτερον ουτε αυτο με θελει !!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 εννοείς ότι πρέπει να είναι άδειοι οι δίσκοι πριν φτιάξεις το raid γιατί αλλιώς θα χαθούν τα data, αφού φτιαχτεί θα μπορείς να περάσεις πάνω windows...
giokou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δεν χρειαζεται...πηρα τηλεφωνο...απο 95€ το συνολο ηταν 360€..... Αρχισα τις καλυτερες εντυπωσεις για το καταστημα ηδη..... Τελεια...μολις η μερα μου εγινε χειροτερη! Μα τι περίμενες ρε φίλε? Ειλικρινά... 120άρη ssd με 35€ και μάλιστα στην Ελλάδα??? Πόσο πιο προφανές τυπογραφικό λάθος να ήταν πια? Μη τα ισοπεδώνετε όλα παίδες... * Έχω παραγγείλει απ' το εν λόγω κατάστημα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
KnightRider1996 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 εννοείς ότι πρέπει να είναι άδειοι οι δίσκοι πριν φτιάξεις το raid γιατί αλλιώς θα χαθούν τα data, αφού φτιαχτεί θα μπορείς να περάσεις πάνω windows... ποοο ! κριμα γιατι αφου ειδα οτι δεν επερνε μπρος το μηχανημα μετα εκανα reset στα cmos και τοθ εκανα format !! Κριμα ... Στο επομονο format θα το ξερω να τους στεισω raid και μετα απο πανω τα windows ... Στην αρχη νομιζα πως δεν γινοταν το raid γιατι ο ενας ειναι ssd και ο αλλος hdd !! Αλλα αποτι φαινεται εκανα λαθος (Συνγωμη φιλε μου αν σ βγαζω λιγο το θεμα σου off με τα δικα μου αλλα ετσι οπως τα εφερε η σηζητηση ... Εδω εγω τελειωνω ... Καλη συνεχεια φιλε μου ... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα