Salvation81 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 φιλε μου ανθρωποι σου παν οτι εχουν κανει λαθος και ζητησανε συγνωμη. παρολα αυτα προτειναν σε ενα αλλο παιδι εναν ssd στα 70 ευρω ... γιατι δεν ζητας και εσυ να σου πουν αφου τον εχεις αναγκη... να τον παρεις και να τελειωνει η υποθεση... γιατι ξερεις τι θα γινοταν σημερα αν ισχυε η προσφορα ? θα εκραζες τα λαμογια που τα βαζουν στις αγγελιες 100 ευρω... οποτε οσο κουτοπονηροι ειναι του μαγαζιου που τα κανανε αυτα αλλο τοσο εισαι και εσυ που ηλπιζες να σου κατσει η καλη να παρεις τους 4,5,10 ssd και πολυ πιθανον να τους μοσχωπουλησεις σε αλλους που δεν πηραν την προσφορα.....εχουν γινει απειρες φορες αυτα.. το "εσυ" δεν παει μονο σε εσενα αλλα σε οσους κανανε παραγγελιες με ελπιδα να τους βαλουν την επομενη μερα στις αγγελιες που πιστεψε με ειναι πολλοι.. Δυστυχως καποιοι εδω μεσα μπερδευεστε πολυ.....Ο καταναλωτης Δεν εχει υποχρεωση να μην ειναι κουτοπονηρος γιαυτο και εξαλλου δεν υπαρχει πουθενα νομος που να αποτρεπει καποιον να αγορασει κατι σε περιπτωση λαθους τιμης.....Ο Επαγγελματιας απο την αλλη ακομα και βαση του ορισμου εχει......Περα απο τους διαφορους νομους που ειναι σε εφαρμογη για να αποτρεπουν τετοια "λαθη". Βεβαια μου κανει εντυπωση που καποιοι υπερασπιζεστε εκεινο το καταστημα με νυχια και με δοντια σημερα και οχι τις περασμενες μερες..... 1
sobi1984 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δυστυχως καποιοι εδω μεσα μπερδευεστε πολυ.....Ο καταναλωτης Δεν εχει υποχρεωση να μην ειναι κουτοπονηρος γιαυτο και εξαλλου δεν υπαρχει πουθενα νομος που να αποτρεπει καποιον να αγορασει κατι σε περιπτωση λαθους τιμης.....Ο Επαγγελματιας απο την αλλη ακομα και βαση του ορισμου εχει......Περα απο τους διαφορους νομους που ειναι σε εφαρμογη για να αποτρεπουν τετοια "λαθη". Βεβαια μου κανει εντυπωση που καποιοι υπερασπιζεστε εκεινο το καταστημα με νυχια και με δοντια σημερα και οχι τις περασμενες μερες..... δεν ειναι θεμα υπερασπισης του καταστηματος φιλε salvation81, απλα ειναι θεμα λογικης και νοοτροπιας του Ελληνα. ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ .το δεχομαστε. αλλα και ο ελληνας που τους εχει τοοοοσο αναγκη τους ssd γιατι δεν αγοραζει στην τιμη των 70 ευρω που προτειναν στο παιδι παραπανω (λεγοντας του οτι θα φερουν) ? ελπιζω να καταλαβαινεις που παει το θεμα ετσι ? γιατι ολοι τσιμπαγαν απο 3 και πανω λες και ηταν κεφτεδες ... λιγη λογικη και μονο
Salvation81 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δεν δικαιολογω οσους σκοπευαν να πουλησουν μετα εδω οσους θα αγοραζαν, θα μπορουσε ομως το καταστημα να δωσει εστω 1 στον καθενα αν ηθελε να μην εχει αρνητικες κρητικες. Τα λαθη εξαλλου πρεπει να πληρωνονται. Δυστυχως ο Ελληνας γουσταρει να τον μπιπ, το βλεπουμε καθημερινα απο το τι γινεται με τους μισθους και γενικα σε ολη την χωρα η ακομα και σε πιο μικρα παραδειγματα οταν πχ ειναι 2 λωριδες για στροφη αριστερα σε φαναρι και πανε ολοι και χωνονται απο την τριτη δεξια γιατι βαριουντε να κατσουν και να περιμενουν την σειρα τους. Δυστυχως ομως οταν δεν αντιδρα κανεις αυτα θα συνεχισουν να γινονται για παντα γιαυτο και πρεπει οι αρνητικες να πεφτουν συννεφο. 3
kingdragon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Λοιπόν πέρα από την πλάκα εντάξει εγώ προσωπικά ήξερα ότι κατά 99.99% ήταν λάθος αλλά για την πλάκα έκανα μια παραγγελία. Τώρα αν θέλει κάποιος θέλει να αφήσει αρνητική ας το κάνει διακαίωμά του είναι. Το πρόβλημα θα ήταν να έπαιρναν μερικοί και οι υπόλοιποι να τρώγαν τον ***λο, όπως έγινε με τα public.
sabpaxa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 ρε αστροπελεκια τα ιδια δε κανατε και με τα public και xestanow και τετοια(αν και μερικοι παραλαβαμε τα πολυμπριζα)?????οχι κατευθειαν δικαιολογια οτι εγινε λαθος,ντεμεκ. ε τα ιδια και εδω για να μη περνουν θαρρος και κανουν του κεφαλιου τους!!! αρνητικη για να στρωσουν χαρακτηρα. εμενα παντως ακομη δε με πηραν για να δικαιολογηθουν....
newtech Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας. Δυστυχώς λόγω εσφαλμένης τιμολόγησης από το σύστημα το οποίο καταχωρεί αυτόματα τιμές και διαθεσιμότητες στα προϊόντα μας αναγκαζόμαστε να ακυρώσουμε τη παρούσα παραγγελία. Σε περίπτωση που έχετε προβεί σε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, με paypal ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τα χρήματα θα σας επιστραφούν με τον ίδιο τρόπο άμεσα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση Οποτε lock.. Τουλαχιστον δεν αρχισαν τα χαζα.. τα ειχαμε και τα πουλησαμε.. Για μενα ουδετερη.. 1 foul δεν ειναι κοκκινη.. ειχα μαγαζι και ξερω τις αυτοματες παπαριες (οτι δηλαδη σε αυτο που λενε μπορει να υσχιει).
newtech Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 το ιδιο μυνημα...ανθρακας ο θησαυρος! Αναμενόμενο...
AiWaaa Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Άφησα μια αρνητική στο skroutz. Kαι όπως είπα και εκεί δεν με πειράζει που δεν παρέλαβα το προιόν δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο αλλα με πειράζει αυτη η πρακτική της δωρεάν διαφήμισης μέσω της εξαπάτησης των καταναλωτων όπως επίσης και το copy paste email με την ψεύτικη μεταμέλεια τους 1
gavros10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μετα το φιασκο με τον παπασωτηριου πριν 2 χρονια περιπου εμαθα. Παρηγγειλα και εγω ετσι για το γαμωτο. Ηξερα οτι δεν θα τα παρω φυσικα. Περιμενε ειλικρινα κανεις σας να τον αγορασει; Αληθεια πειτε μου. Εντωμεταξυ αυτη η περιπτωση ειναι στανταρ λαθος που εκανε το συστημα γιατι αν δειτε οι κωδικοι των προιοντων διαφερουν για πολυ λιγα ψηφια οποτε δεν αποκλειετε κατι να κολλησε. Το θεμα μου ειναι γιατι να κολλησει και να βγαλει λαθος τιμη;
Salvation81 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μετα το φιασκο με τον παπασωτηριου πριν 2 χρονια περιπου εμαθα. Παρηγγειλα και εγω ετσι για το γαμωτο. Ηξερα οτι δεν θα τα παρω φυσικα. Περιμενε ειλικρινα κανεις σας να τον αγορασει; Αληθεια πειτε μου. Εντωμεταξυ αυτη η περιπτωση ειναι στανταρ λαθος που εκανε το συστημα γιατι αν δειτε οι κωδικοι των προιοντων διαφερουν για πολυ λιγα ψηφια οποτε δεν αποκλειετε κατι να κολλησε. Το θεμα μου ειναι γιατι να κολλησει και να βγαλει λαθος τιμη;Η ερωτηση ειναι "Γιατι να κολησει και να βγαλει λαθος τιμες ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ?"
basilis5 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Πατε και αγοραζετε αΠο ενα καταστημα στο οποιο πριν ολοκληρωθει η παραγγελια του λετε οτι συμφωνειτε με καποιους ορους. Εκει αναγραφεται πως τομκαταστημα δν φερει ευθυνη για τυπογραφικα λαθη. Εφοσον εσεις συμφωνειτε με αυτη την αποποιηση ευθυνης, τωρα γιατι αυτο; Δν καταλαβαινω. Συνηθως τα καταστηματα κανουν επιτηδες τετοια λαθη το καταννοω, αλλα πρεπει να ειναι πολυ αφελης καποιος αν πιστευε πως αυτο δεν ηταν λαθος, ακουσιο ή εκουσιο. Φιλικα Sent from my iPad using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Πατε και αγοραζετε αΠο ενα καταστημα στο οποιο πριν ολοκληρωθει η παραγγελια του λετε οτι συμφωνειτε με καποιους ορους. Εκει αναγραφεται πως τομκαταστημα δν φερει ευθυνη για τυπογραφικα λαθη. Εφοσον εσεις συμφωνειτε με αυτη την αποποιηση ευθυνης, τωρα γιατι αυτο; Δν καταλαβαινω. δυστυχώς δεν γνωρίζω τι προβλέπει ο νόμος στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά γενικά το ότι συμφωνούμε σε κάποιους όρους δεν σημαίνει ότι υπερισχύει του νόμου...
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 [...]αλλα πρεπει να ειναι πολυ αφελης καποιος αν πιστευε πως αυτο δεν ηταν λαθος, ακουσιο ή εκουσιο[...] Vanitas vanitatum et omnia vanitas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις