Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα παιδια εφταιγε η μητρικη και για την ακριβεια ειχε καει.Και λεω εγω ας το παρω πισω το pc και ας αλλαξω μονος μου τη μητρικη.Παραγγελνω μητρικη και παστα.Σημερα,αλλαξα  μητρικη,εβαλα την παστα και μετα τον επεξεργαστη,συνδεσα ολα τα καλωδια  οπως  πρεπει και ανοιγω  το pc.Και μου βγαζει 2 επιλογες:1)Επιδιορθωση του συστηματος και 2)Κανονικη  εκκινηση και παταω  τη  2η επιλογη.Και εκει που παει να μπει στα windows,κλεινει το pc πριν καν μπει!!!!Ξανανοιγω το pc και παταω  την επιδιορθωση.Κανει διαφοα εκει περα και μετα απο λιγο ξανακλεινει!!Ξανανοιγω το pc και βαζω το cd με τα windows 7 μεσα ωστε να τα περασω.Παταω boot menu,boot from cd/dvd και πριν καν ξεκινησει να τα βαζει και αφου εχει διαβασει τους περισσοτερους φακελους ξανακλεινει το pc!!!Τι μπορω να κανω????Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελνω μητρικη και παστα.Σημερα,αλλαξα  μητρικη,εβαλα την παστα και μετα τον επεξεργαστη,

Εννοεις?LOL Μαλλον να μην κουμπωσε καλα η ψυκτρα θελει να πει

Επεξ/σία από darkheretic
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω να βγάλω και να βάλω την ψυχτρα και αν δεν γίνει τίποτα θα καθαρίσω την ψυχτρα και τον επεξεργαστή από την πάστα και θα ξαναβαλω πάστα και θα κουμπωσω την ψυχτρα και μετά.ο θεός.βοηθός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...