vagotron1995 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Καλημερα παιδια και καλη καθαρη δευτερα να εχουμε,αν και δεν μου βγηκε καλη αυτη η μερα.Λοιπον να μπω στο θεμα μου τωρα,σημερα το πρωι ανοιξα το pc και δεν μου εβγαινε εικονα στην οθονη.Εβγαλα και εβαλα ξανα το καλωδιο στης καρτας γραφικων τη θυρα αλλα τιποτα.Μετα εβαλα το καλωδιο στης μητρικης τη vga θυρα αλλα παλι τιποτα.Ανοιξα το κουτι και εβλεπα οτι ολα μια χαρα δουλευαν(τροφοδοτικο,επεξεργαστης,ανεμιστηρακι).Τωρα δεν ξερω αν φταει η καρτα γραφικων αλλα αφου δεν βγαζει εικονα και οταν εβαλα το καλωδιο στης μητρικης τη θυρα αρχισα να αμφιβαλλω.Επιπλεον καποια στιγμη εκανε κατι περιεργια μπιπ το pc αλλα οταν εβγαλα και εβαλα τη ραμ,δεν εκανε πια.Τα windows ειναι 7.Παιδια αν μπορειτε διαφωτιστε με. P.S:Αλλαξα μητρικη το καλοκαιρι που περασε. 1
vaggospat13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Καλημερα παιδια και καλη καθαρη δευτερα να εχουμε,αν και δεν μου βγηκε καλη αυτη η μερα.Λοιπον να μπω στο θεμα μου τωρα,σημερα το πρωι ανοιξα το pc και δεν μου εβγαινε εικονα στην οθονη.Εβγαλα και εβαλα ξανα το καλωδιο στης καρτας γραφικων τη θυρα αλλα τιποτα.Μετα εβαλα το καλωδιο στης μητρικης τη vga θυρα αλλα παλι τιποτα.Ανοιξα το κουτι και εβλεπα οτι ολα μια χαρα δουλευαν(τροφοδοτικο,επεξεργαστης,ανεμιστηρακι).Τωρα δεν ξερω αν φταει η καρτα γραφικων αλλα αφου δεν βγαζει εικονα και οταν εβαλα το καλωδιο στης μητρικης τη θυρα αρχισα να αμφιβαλλω.Επιπλεον καποια στιγμη εκανε κατι περιεργια μπιπ το pc αλλα οταν εβγαλα και εβαλα τη ραμ,δεν εκανε πια.Τα windows ειναι 7.Παιδια αν μπορειτε διαφωτιστε με. P.S:Αλλαξα μητρικη το καλοκαιρι που περασε. βγαλε τελειως την καρτα γραφικων και συνδεσε την οθόνη στη θυρα της μητρικης.
vaggospat13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 το εκανα αλλα τιποτα να δοκιμασουμε τις ram τοτε δοκιμασε να αφησεις 1 dim ram και αλλαζε του θεση στα slots δες αν μπουταρει... μετα κανε το ιδιο με ενα δευτερο dim...
vagotron1995 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Επεξεργαστής:intel core 2 duo Κάρτα γραφικών: Nvidia 8400 GS Ram:2Gb Το έκανα αυτό με τη ραμ αλλα τίποτα πάλι
vagotron1995 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ωχ μολις κάτι πολύ σοβαρό έγινε,αλλαζα σλοτς με την ραμ και έκλεισε το pc και τώρα δεν ανοίγει καθόλου!!!
vaggospat13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ωχ μολις κάτι πολύ σοβαρό έγινε,αλλαζα σλοτς με την ραμ και έκλεισε το pc και τώρα δεν ανοίγει καθόλου!!! τοτε εκει ειναι το θέμα βαλε τη 1 ραμ μονο σε ολα το σλοτσ και δες μπας και σε καποιο ανοιξει .
vagotron1995 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ωχ μολις κάτι πολύ σοβαρό έγινε,αλλαζα σλοτς με την ραμ και έκλεισε το pc και τώρα δεν ανοίγει καθόλου!!! τοτε εκει ειναι το θέμα βαλε τη 1 ραμ μονο σε ολα το σλοτσ και δες μπας και σε καποιο ανοιξει. Άνοιξε το pc αλλα ακόμα η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα και κάνει ένα συνεχόμενο μπιπ το pc τώρα
vaggospat13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Άνοιξε το pc αλλα ακόμα η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα και κάνει ένα συνεχόμενο μπιπ το pc τώρα πόσα ντιμακια ραμ έχεις; το συνεχομενο μπιπ ειναι θεμα μνήμης ποια μητρικη εχεις;
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ωχ μολις κάτι πολύ σοβαρό έγινε,αλλαζα σλοτς με την ραμ και έκλεισε το pc και τώρα δεν ανοίγει καθόλου!!! Εν ωρα λειτουργίας δοκίμαζες τα slots?
vagotron1995 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ωχ μολις κάτι πολύ σοβαρό έγινε,αλλαζα σλοτς με την ραμ και έκλεισε το pc και τώρα δεν ανοίγει καθόλου!!! Εν ωρα λειτουργίας δοκίμαζες τα slots? Το ξέρω ότι έκανα @@ Άνοιξε το pc αλλα ακόμα η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα και κάνει ένα συνεχόμενο μπιπ το pc τώρα πόσα ντιμακια ραμ έχεις; το συνεχομενο μπιπ ειναι θεμα μνήμης ποια μητρικη εχεις;2 dim έχει τώρα από μητρική δεν θυμάμαι Ποια έχω αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι έχει DDR2
WalkerSW Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το ξέρω ότι έκανα @@ δεν έκανες απλα @@ αλλα καταφερες με μια κινηση κατα 99% να παρεις μνημες και μητρική στο χέρι. Πανε μητρικη και μνημες για rma κανοντας την παπια.
vaggospat13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Το ξέρω ότι έκανα @@ οχι ρε φιλε εν ωρα λειτουργίας (εχω τύψεις που δεν σου πα να κλείσεις το pc αλλα το θεωρησα δεδομενο) πηγαινε τη μητρική πισω (μιας και εχει ακομα εγγύηση) και πες οτι σταματησε να δουλευει ξαφνικα (κανοντας την παπια οπως ειπε και ο φιλος)
vagotron1995 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Το ξέρω ότι έκανα @@ δεν έκανες απλα @@ αλλα καταφερες με μια κινηση κατα 99% να παρεις μνημες και μητρική στο χέρι. Πανε μητρικη και μνημες για rma κανοντας την παπια. Οκ φίλε ευχαριστώ για την απάντηση μάλλον θα το πάω εκεί να το δουν να τελειώνω με αυτή την ιστορία Το ξέρω ότι έκανα @@ οχι ρε φιλε εν ωρα λειτουργίας (εχω τύψεις που δεν σου πα να κλείσεις το pc αλλα το θεωρησα δεδομενο)πηγαινε τη μητρική πισω (μιας και εχει ακομα εγγύηση) και πες οτι σταματησε να δουλευει ξαφνικα (κανοντας την παπια οπως ειπε και ο φιλος) Όχι φίλε δεν φταις εσύ απλά είχα νεύρα και πάνω στα νεύρα μου έκανα την βλακεία.Θα το πάω να το δουν,δεν έχω κάτι άλλο να κανω από εδώ και πέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα