KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Καλημερα παιδια και χρονια πολλα ! Θα ηθελα να μου πειτε τι θα κερδισω αν κανω firmware update στον OCZ Vertex 3 που εχω το Firmware του ειναι το εργοστασιακο και δεν το εχω πειραξει απο τοοτε που τον πειρα... Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας !
duffyduck Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ισως τιποτα, ισως πολλα. Εξαρταται αν το νεο firmware διορθωνει σοβαρα bugs ή αυξανει την performance του δισκου. Αν δεν εχει σημαντικες αλλαγες τοτε μην ασχολεισαι.
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Καλό είναι να περάσεις το τελευταίο αν έχει βγεί. Οι ταχύτητες βελτιώνονται. Πάρε ένα back-up πρώτα καλού κακού.
zapermania Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Εκτός από όποια αύξηση ταχύτητας που μπορεί να έχεις (πιο πολύ σε bench,σε απλή χρήση δεν είναι και τόσο εμφανής),φτιάχνει και κάποια bugs του παλιού firmware.Για παράδειγμα εγω σε έναν agility 3 είχα ένα θέμα ότι κάποιες φορές δεν μου αναγνωριζε τον δίσκο.Με το firmware update όλα comple. Γενικά καλό είναι να έχεις το τελευταίο firmware του δίσκου.
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Το κακο ειναι οτι εχω περασει μεσα στον SSD τα windows και μου λεει στο tool του δισκου οτι πρεπει να κανω απο αλλον σκληρο boot για να του κανω το update ! ..... -.-
akisk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Γίνεται και από live cd/usb Ποια έκδοση του f/w έχεις τώρα φίλε μου;
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μισω να κατεβασω παλι το tool και θα σας πω ! Αυτη τη στιγμη εχω το 2.15
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 τουλάχιστον έχεις αυτό που διόρθωσε τα BSODs του controller του SSD... κάντο αν δεν βαριέσαι αλλά διαφορά στις επιδόσεις δεν πρόκειται αν δεις..
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Εεε τοτε δεν λεει να το κανω τσαμπα τα 10 λεπτα που θα μου φαει ! Ελεγα αν υπηρχε καποια διαφορα στισ επιδωσεις να το εκανα αλλα τωρα δεν εχει νοημα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα