Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 χαιρετω την ολη παρεα.Επειδη πλεον ο σταθερος δεν τραβαει για τιποτα,εχω κανει μερικες οικονομιες για να τον αναβαθμισω. θα ηθελα τα εξαρτηματα να ειναι απο 1 καταστημα(Μsystems) μιας κ με βολευει καλυτερα η παραλαβη τους κ ειναι σχετικα κοντα μου. Να πω οτι υπαρχουν ποντικι πληκτρολογιο τροφοδοτικο enermax 535w FMA2 οθονη eizo s1701 κουτι Casetek 1022-5 καρτα γραφικων asus gts250 1gb τα κομματια δεν θα αγοραστουν αυτο τον καιρο ισως να περιμενω να μαζεψω λιγα ακομα μηπως και βαλω τον fx 8350 εχω βρει μερικα κομματια και θελω την γνωμη σας λοιπον: cpu Αmd FX 8320 mobo asus M5A99X R2.0 ram Kingston 4GB HyperX black 1600ΜΗz CL9 ψυκτρα Cooler Master CPU Cooler Hyper 412S να πω οτι δεν με ενδιαφερει sli/crossfire.το overclock ναι και αυτο μονο αν χρειαστει.Η χρηση του υπολογιστη θα ειναι αποκλειστικα για παιχνιδια στην οθονη αυτη η οποια θα αλλαχτει μονο αν χαλασει κ αυτο λογω χωρου(ειχα για λιγο καιρο μια 22αρα και πραγματικα εκοβε ολο το γραφειο) και εδω ερχεται η μεγαλη μου ερωτηση.Μηπως χρειαζεται αλλαγη το και το τροφοδοτικο μιας κ εχει μονο 4pin αντι για 8pin για τον επεξεργαστη;Ειναι αρκετο για να αντεξει το νεο συστημα(επειδη εχει και καποια χρονια στην πλατη του απο το 2007 που αγοραστηκε) ευχαριστω.
evagelou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 για αρχη παιχνιδια με αναλυση 1280 x 1024 και 17αρα οθονη.... ειναι ταλιμπανια...... 2ον γτ μονο απο msystems? δεν λεω καλο σωστο μαγαζι αλλα πλεον εχει μικρη ποικιλια και γενικα τσιμπημενες τιμες.....(εχει κ μερικες καλες) επισης με την gts250 σε αυτην την αναλυση ναι οκ θα παιζεις.... σε παραπανω αναλυσεις ομως και σοβαρα παιχνιδια θες αλλη καρτα γραφικων....και εφοσον θες μονο παιχνιδια το Α και το Ω ειναι οθονη+καρτα γραφικων.... 400 ευρω ειναι πολυ καλα χρηματα για cpu/mobo/ram ειτε σε amd μερια ειτε σε ιντελ,,,,
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 δεν βγαινουν τα χρηματα δυστυχως για κατι παραπανω το ξερω οτι ολα μαζι "δεν ταιριαζουν" αλλα δεν γινεται διαφορετικα(ειδικοτερα αυτη την περιοδο) θα πηγαινα παλι σε ιντελ αλλα επειδη οπως βλεπεις τα λεφτα για αναβαθμιση δεν τα βρισκω συχνα,επιλεγω amd ωστε να ειμαι πιο σιγουρος οτι σε πχ 3-4 χρονια δεν θα εχει αλλαξει σοκετ κ θα αλλαξω τον fx με καποιον νεοτερο και θα ειμαι μια χαρα απο θεμα επιδοσεων. αυτο που με απασχολει προτιστως ειναι το θεμα που εχω τονισει με το τροφοδοτικο!
evagelou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 δεν βγαινουν τα χρηματα δυστυχως για κατι παραπανω το ξερω οτι ολα μαζι "δεν ταιριαζουν" αλλα δεν γινεται διαφορετικα(ειδικοτερα αυτη την περιοδο) θα πηγαινα παλι σε ιντελ αλλα επειδη οπως βλεπεις τα λεφτα για αναβαθμιση δεν τα βρισκω συχνα,επιλεγω amd ωστε να ειμαι πιο σιγουρος οτι σε πχ 3-4 χρονια δεν θα εχει αλλαξει σοκετ κ θα αλλαξω τον fx με καποιον νεοτερο και θα ειμαι μια χαρα απο θεμα επιδοσεων. αυτο που με απασχολει προτιστως ειναι το θεμα που εχω τονισει με το τροφοδοτικο! καταρχην σε 3-4 χρονια θα εχει αλλαξει το σοκετ αλλα νταξει....σιγουρα θα βγει ακομα μια γενια πανω στον ιδιο chipset!γενικοτερα τωρα οι amd ειναι ποιο future proof.... τωρα βαλε το τροφοδοτικο χανει ενα ποσοστο της δυναμης του καθε χρονο....δεν νομιζω ομως να εχεις κανα προβλημα...εκτος αν αναβαθμισεις την καρτα γραφικων....
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 οπως εγραψα παραπανω το τροφοδοτικο δεν εχει 8pin για την παροχη ρευματος στον επεξεργαστη φιλε μου. οπως κ να εχει σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!
evagelou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 οπως εγραψα παραπανω το τροφοδοτικο δεν εχει 8pin για την παροχη ρευματος στον επεξεργαστη φιλε μου. οπως κ να εχει σε ευχαριστω για το ενδιαφερον! παρε βρε ενα ανταπτορακι....
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Κρίμα δεν είναι να το στήσεις πάνω σε αυτή την οθόνη?
Xristaras12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 ολα θα αλλαχτουν απλα ψαχνω να στησω ενα μηχανημα που να βγαλει 2-3-4 χρονια ανετα στα παιχνιδια απο επεξεργαστικη ισχυ μιας κ λεφτα πολλα δεν υπαρχουν. ειχα μια 22αρα samsung αλλα καηκε δυστυχως και τωρα εχω μεινει με την παλια οθονη.
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Όπως είπε και ο evagelou την 250 θα κρατήσεις?Δε χρειάζεσαι 8350 αδερφέ.
evagelou Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 375 ευρω !και εχεις πλεον ενα πολυ δυνατο συνολο.... 2
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Αν δίνεις μέχρι 400 και τα εξαντλείς βάλε τον 8320 αλλιώς προχώρα σε 6300. 1
Xristaras12 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 για ssd ακομα δεν το σκεφτομαι πραγματικα.Σκληροι δισκοι υπαρχουν. Προς το παρων δεν με απασχολει αν το συστημα θα ανοιγει σε 30 δευτερολεπτα η σε 2 λεπτα. παρ ολα αυτα ευχαριστω για τις προτασεις. Επισης απο ελληνικο καταστημα που μπορω να βρω το ανταπτορακι που χρειαζομαι; @millenium κ εγω σκεφτομαι να το εξαντλησω το 400 σε αυτα τα πραγματα μονο. Ποση διαφορα εχει ο 6300 με τον 8320 σε παιχνιδια;
evagelou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 για ssd ακομα δεν το σκεφτομαι πραγματικα.Σκληροι δισκοι υπαρχουν. Προς το παρων δεν με απασχολει αν το συστημα θα ανοιγει σε 30 δευτερολεπτα η σε 2 λεπτα. παρ ολα αυτα ευχαριστω για τις προτασεις. Επισης απο ελληνικο καταστημα που μπορω να βρω το ανταπτορακι που χρειαζομαι; @millenium κ εγω σκεφτομαι να το εξαντλησω το 400 σε αυτα τα πραγματα μονο. Ποση διαφορα εχει ο 6300 με τον 8320 σε παιχνιδια; o ssd δεν βοηθαει μονο στο μπουταρισμα....αλλα σε ολη την λειτουργια του υπολογιστη και στην αποκριση του!γενικα αποκτας αλλη εμπειρια χρησης που λενε!τωρα συκριτικα υπαρχουν πολλα στο ιντερνετ!
Ashmadia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 για ssd ακομα δεν το σκεφτομαι πραγματικα.Σκληροι δισκοι υπαρχουν. Προς το παρων δεν με απασχολει αν το συστημα θα ανοιγει σε 30 δευτερολεπτα η σε 2 λεπτα. παρ ολα αυτα ευχαριστω για τις προτασεις. Επισης απο ελληνικο καταστημα που μπορω να βρω το ανταπτορακι που χρειαζομαι; @millenium κ εγω σκεφτομαι να το εξαντλησω το 400 σε αυτα τα πραγματα μονο. Ποση διαφορα εχει ο 6300 με τον 8320 σε παιχνιδια; δεν εχουν τρελη διαφορα τωρα, αλλα σιγα σιγα θα αρχισει να φαινεται και στα παιχνιδια αν χρησιμοποιουν τους extra πυρηνες αφου φτανει το budget παρε 8320
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα