rfc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 με τις καιρικες συνθηκες οπου αποδεδειγμενα πεφτει κατα πολυ η αποδοση υπαρχει κανα κολπο η γιοκ-υπομονη ? να βγει ο γαλαζιος ουρανος ? Και οχι μονο με τις καιρικες συνθηκες..... αυτο που ζητας να λυσει η τεχνολογια φιλεμ..... μονο ο θεος μπορει
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 αν ειναι καλο λινκ οκ θα σε επηρεασει αλλα οχι σε τραγικο σημειο να μην παιζεις.για αυτο φροντισε να το στησεις απο την αρχη καλα για να μην εισαι οριακα..ειτε αυτο λεγεται Link ειτε να δανειζεσαι ιντερνετ απο τον γειτονα.ενταξει του γειτονα δεν μπορεις να του πεις κατι να μεταφερει το ιντερνετ σε καλυτερο σημειο για να παιζεις καλυτερα απλα απο την δικια σου πλευρα πχ ενα panel θα ειναι καλυτερα απο μια Omni σε περιπτωση κακοκαιριας αλλα και γενικοτερα.κατα τα αλλα ενταξει στην ελλαδα δεν εχουμε και ποτε ασχημο καιρο. ολο ηλιο εχουμε
poulaki1976 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 η κεραια εχει τοποθετηθει απο Ωρωπο μερια στο σπιτι της πεθερας μου για να μπαινει στο φεισμπουκ η πεθερα μου οπου πεζει παρα πολυ υγρασια ειδικα οταν βρεχει οι επικοινωνιες πασχουν ανεπανορθωτα εκτος αυτου ρωτησα αν τα 3 watt της κεραιας αρκουν για να ''ψησω'' την πεθερα μου αλιως να παω σε κατι πιο δυνατο. Αστειευομαι φυσικα η πεθερα μου ειναι πολυ καλος ανθρωπος να ειστε ολοι καλα ευχαριστω πολυ μεσιε πουλινος
lambroszekis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ο γειτονας........ το ξερει? Ο γειτονας φυσικα και το ξερει και δεν εχει προβλημα. Βασικα το θελω για την μανα μου να μπαινει σκαιπ και να μιλαει με τις αδερφες της.. τεχνολογια....αυτα εχει
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 η κεραια εχει τοποθετηθει απο Ωρωπο μερια στο σπιτι της πεθερας μου για να μπαινει στο φεισμπουκ η πεθερα μου οπου πεζει παρα πολυ υγρασια ειδικα οταν βρεχει οι επικοινωνιες πασχουν ανεπανορθωτα εκτος αυτου ρωτησα αν τα 3 watt της κεραιας αρκουν για να ''ψησω'' την πεθερα μου αλιως να παω σε κατι πιο δυνατο. Αστειευομαι φυσικα η πεθερα μου ειναι πολυ καλος ανθρωπος να ειστε ολοι καλα ευχαριστω πολυ μεσιε πουλινος αν θες να ψησεις την πεθερα τοτε (ειναι λιγο ακριβο αλλα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα) η L-com εχει 25 watt ενισχυτη.μπορεις να τον βαλεις κατω απο το κρεβατι της και στο πλαι στο κομοδινο να βαλεις ενα μικρο Panel να ριχνει πανω της.κολησε και μια φωτογραφια πανω στο Panel και πεστης οτι ειναι καδρο.οταν βρεχει επειδη δεν μπροεις να κανεις κατι εκει σκοπος ειναι να εχεις ενα καλο Link ωστε και να σε επηρεασει η βροχη να μην σου ριξει τη συνδεση εστω και αν παει πιο αργα.εκτος αν εννοεις οτι η υγρασια χτυπαει τα καλωδια του οτε και η adsl κανει νουμερα. Ο γειτονας φυσικα και το ξερει και δεν εχει προβλημα. Βασικα το θελω για την μανα μου να μπαινει σκαιπ και να μιλαει με τις αδερφες της.. τεχνολογια....αυτα εχει κανε μαμα να δεις καλο
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 ειτε στηνεις Link πχ εσυ να δωσεις Internet στο απεναντι χωριο οποτε κανεις ενα Link σπιτι σου χωριο με 2 access points ειτε παιρνεις ιντερνετ απευθειας απο το router του αλλου και στις 2 περιπτωσεις καλο ειναι να γινει οσο πιο σωστα γινεται.απλα συνηθως την λεξη Link την βαζουν οταν ειναι απο access point σε access point πχ απο καποια ταρατσα παρα οταν απλα δανειζεσαι απο τον γειτονα απο το adsl router toy.βεβαια και αυτο ενα Link ειναι στην πραξη απλα δεν το λενε link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα