Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω μια κεραια για wifi να βαλω στον σταθερο μου ωστε να πιανω ιντερνετ απο τον γειτονα μου. Επειδη δεν τα κατεχω αυτα τι θα προτεινατε;

Σημειωση: Οταν ειχα δοκιμασει το λαπτοπ στον ιδιο χωρο επιανε καλη συνδεση με 3 γραμμες περιπου

ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Ψαχνω μια κεραια για wifi να βαλω στον σταθερο μου ωστε να πιανω ιντερνετ απο τον γειτονα μου. Επειδη δεν τα κατεχω αυτα τι θα προτεινατε;

Σημειωση: Οταν ειχα δοκιμασει το λαπτοπ στον ιδιο χωρο επιανε καλη συνδεση με 3 γραμμες περιπου

ευχαριστω προκαταβολικα!

a,θα επαιρνα καποια netgear που ειναι ωραιες καρτουλες.αν παρεις καποια με αποσπομενη κεραια θα μπορουσες να αλλαξεις την Onni με καποιο Panel για να το στρεψεις προς τα εκει αλλα αφου λες με λαπτοπ εχεις 3 γραμμες εισαι μια χαρα.

3000mw κεραια?30 φορες πανω απο το επιτρεπομενο οριο.εγω αυτο δεν θα το εβαζα στο σπιτι μου.κατι τετοια χρησιμοποιουν καποιοι και μετα σκιζουν ολα τα δικτυα γυρω τους.και απορω γιατι δεν εχουν κλεισει κατι τετοιες εταιρειες.το νομιμο ειναι 100Mw κατι high gain ειναι 300 και  500mw.3 watt τωρα αστα να πανε.και καποιος ειχε προτεινει σε αλλο θεμα μια που ηταν 6 watt.

Δημοσ.

n150 ειναι.αν θες μπορεις να παρεις και N300 μηπως και αργοτερα σου τυχει κανα ρουτερ N300.επισης οτι και αν παρεις απο netgear δεν θα εχεις θεμα απλα κοιτα στο internet Να εισαι σιγουρος οτι εχει driversκαι για windows 8 αν θελησεις να βαλεις windows 8 στο μελλον.γιa windows 7 ολα εχουν πλεον ειτε 32 ειτε 64.

Δημοσ.

τιποτα anytime.σαν μαρκες θα προτιμουσα Netgear η d link.σε πιο φτηνα tp link.αλλα η διαφορα ειναι μικρη στα sticks οποτε προτιμησε μια απο τις 2 αρχικες.

Δημοσ.

η κεραια με τα 3 watt αν τοποθετηθει εξω στο μπαλκονι με 5 μετρα καλωδιο προεκταση η στην ταρατσα του σπιτιου υπαρχει προβλημα ?

θα ψηθουμε η τη γλυτωνουμε ?

Δημοσ.

Ο γειτονας........ το ξερει?

μου θυμιζει την διαφημιση του οτε.στην μανα σου το πες?

η κεραια με τα 3 watt αν τοποθετηθει εξω στο μπαλκονι με 5 μετρα καλωδιο προεκταση η στην ταρατσα του σπιτιου υπαρχει προβλημα ?

θα ψηθουμε η τη γλυτωνουμε ?

δεν υπαρχει λογος να εχεις κεραια 3 watt ακομα και εξω απο το μπαλκονι για τους 2 παρακατω λογους.

α.σκιζεις χωρις λογο ολη την γειτονια και βρωμιζεις να το πω ετσι με παρασιτα ολο το φασμα χωρις να υπαρχει λογος.μπορει να υπαρχουν ατομα που εχουν σοβαρα links awmn κτλ και να τους αλλαξεις τα φωτα.

β.δεν εχει νοημα να εκμπεμπεις με 3 watt οταν ο αλλος σου στελνει με 100 Mw.

δηλαδη αν το σημα του αλλου ειναι αδυναμο για να το λαβεις εσυ ποιο το νοημα εσυ να του στελνεις τοσο δυνατα.επισης 3 watt με οmni κεραια παιζει να παιξει οσο θα παιξουν τα 300 -400Mw με κατευθυντικη κεραια.3 watt με Omnji σημαινει οτι τρως 3 watt και προς τα πισω δηλαδη σε σενα περα απο ολη την γειτονια.δεν θα πρεπε καν να τα πουλανε αυτα.σκοπος ειναι να εχει ευαισθησια η κεραια σου για να λαβεις το σημα του αλλου και επισης ευαισθησια και η κεραια του αλλου για να λαβει εσενα.εσυ οκ βαζεις και σε μια απλη κεραια ενα Panel και τον σημαδευεις και το δικο σου σημα φτανει για την πλακα μεχρι αυτον και με 100 mw.εσυ ομως πως θα κανεις την αλλη πλευρα να φτασει σε σενα που δεν μπορεις να πειραξεις κατι απο την αλλη πλευρα.τα 100 mw οκ αμα γινουν 200 μπορει να δεις μια μικρη διαφορα αλλα σε send οχι σε receive.ενα panel σε σενα θα ειναι πιο καλο στο να πιασει το σημα του γειτονα.ελπιζω να τα εξηγησα με απλο λογο.οτι μια κεραια ειναι δυνατη δεν σημαινει αυτοματα οτι θα σπασει τα αλλα δικτυα που αυτο ειναι θεμα software.ουτε θα την κανει να πιασει περισσοτερα δικτυα υποχρεωτικα.η καλυτερη ευαισθησια θα την κανει να πιασει περισσοτερα δικτυα.αλλα οταν ολα παιζουν 100mw το να παιζεις εσυ 3 watt δεν εχει νοημα.δηλαδη αν βαλεις την κεραια στα 300 mw ισως δεις λιγο καλυτερη συμπεριφορα.απο ενα σημειο και πανω δεν θα αλλαζει τιποτα .θα εκπεμπεις πιο δυνατα απλα χωρις λογο.

Δημοσ.

ok το καταλαβα ευχαριστω

την ξεχασα κιολας την 3 αρα

δεν θα δεις πολλες εταιρειες να δινουν τετοια watt.κατι κινεζικες ειναι.η alfa δινει καρτες παραπανω αλλα παει 1 Max 2 αλλα εχει και 0,500 .και βεβαια σε πολλες παραμετροποιειται αυτο οταν ειναι σοβαρη η εταιρεια και απο default δεν παιζει max.

οπως και λιγα access points που παιζουν παραπανω απο 100mw

Δημοσ.

αυτο ειναι ενα απλο καλο Usb wi fi stick που ειναι μεν 100Mw αλλα μπορει καποιος να αλλαξει την κεραια και να παρει ενα Panelaki η μια Yagi η οτι αλλο θελει για να στοχευσει το απεναντι δικτυο.και της alfa ειναι καλες και στο ebay καποιοι τις πουλανε και με panel ετοιμες.ειναι μεχρι 1 watt αλλα απο default δεν παιζει τοσο συν οτι το ρυθμιζει καποιος ποσο θελει.γιατι 1 watt δεν εχει νοημα.

Δημοσ.

με τις καιρικες συνθηκες οπου αποδεδειγμενα πεφτει κατα πολυ η αποδοση υπαρχει κανα κολπο η γιοκ-υπομονη ?

να βγει ο γαλαζιος ουρανος ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...