KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια εχω την μιτρηκη που βλεπετε στην υπογραφη μου και ο κατασκευαστης λεει πως υποστιριζει dual bios ...Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο και σε τι βοηθαει ;;
lefterhs13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μια διπλή BIOS είναι μια μητρική πλακέτα του υπολογιστή που περιέχει δύο τσιπ του BIOS, το BIOS ένα κύριο και ένα εφεδρικό BIOS. Αυτή η ρύθμιση μητρική βοηθά μια μητρική πλακέτα ανακτήσει από οποιαδήποτε ζητήματα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης BIOS, βοηθά στην προστασία του BIOS από οποιαδήποτε πιθανή ιό, και βοηθά με κάθε άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν με το BIOS.
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε λευτερη να φανταστω μεταφραση απο το Google translate?!?! (Κανει μπαμ !! ) 1
lefterhs13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 ναι πολυ σωστα ειναι μεταφρασμενο γιατι βαριεμαι να γραφω.. το θεμα ειναι να καλιφτηκες με την απαντηση..!!
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι σε xtreme περιπτωσεις ατομα με dual bios εχουν καταφερει και τα εχουν ξεκανει και τα 2 και απορουν κατα ποσο παιζει το dual bios. κατα τα αλλα τα ειπε ο φιλος.δυο διαφορετικα bios που μπορει να εχουν αλλη εκδοση το ενα αλλη το αλλο.οταν κανεις Update υποτιθεται οτι κανει το ενα και αν ολα πανε καλα μετα κανεις και το δευτερο κατα καποιο τροπο. αν κατι δεν παει καλα υποτιθεται οτι bootarei απο το δευτερο bios για να επαναφερεις το πρωτο
KnightRider1996 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 χαχαχαχα ναι σχεδον καταλαβα τι θελεις να πεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα