Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

σιγά σιγά προχωράω για αγορά ενός σταθερού υπολογιστή.

Γενικά δεν μπορώ να πω πως έχω πολλές απαιτήσεις..

το desktop θα το χρειαστώ εννοείται για καθημερινή χρήση η οποία θα περιλαμβάνει σερφάρισμα στο ίντερνετ, κλασικά ταινίες-σειρές-μουσική, "ελαφρύ" gaming μια στο τόσο κλπ.

Budget: 470 ευρώ max. (+/-10) χωρίς περιφερειακά εννοείται

Γενικά επειδή είναι ο πρώτος σταθερός υπολογιστής που παίρνω, θα ήθελα να είναι έτοιμος. εξάλλου αν χρειαστώ κάτι στο μέλλον, απο αναβαθμίσεις άλλο τίποτα..

Τώρα στο θέμα: Σκέφτομαι για turbo-x κάτι σαν αυτό αλλά δεν σας κρύβω ότι έχω αμφιβολίες σχετικά με το after sale σε περίπτωση που χρειαστεί και σχετικά με την αξιοπιστία που μπορεί να σου δώσει το πλαίσιο, οπότε θα με ενδιέφερε και κάτι σε hp.

Γενικά με γνώμονα όλα τα παραπάνω, αξίζει αγορά turbo-x?

Υ.Γ. αν πάω σε hp, λογικά θα είναι αυτός http://www.skroutz.gr/s/2464727/HP-Pro-3500-Microtower-i3-3220-2GB-500GB.html νομίζω με καλύπτει και είναι και μέσα στην εποχή.

οποιεσδήποτε άλλες γνώμες δεκτές. μιλάμε πάντα για έτοιμο!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποτε ετοιμη συνθεση και Π Ο Τ Ε turbo x.

Περιμενε λιγο και τα παιδια θα σου κανουν συνθεσεις.Τα θες ολα απο ενα καταστημα ή δεν εχεις προβλημα αν ειναι απο διαφορετικα?

• Like 6
Δημοσ.

Καταστροφικές αγορές και οι 2. ΜΗΔΕΝΙΚΗ δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης. Μην πάρεις έτοιμο υπολογιστή γενικά με τίποτα. Στα χρήματα αυτά μπορούμε να σου κάνουμε συνθέσεις κλάσεις ανώτερες.

Δεν είναι τίποτα να το στήσεις μόνος σου. Αν παρόλαυτά δεν ξέρεις πως να το κάνεις και φοβάσαι, στο κάνω εγώ δωρεάν, από το να πετάξεις έτσι τα χρήματά σου.

• Like 2
Δημοσ.

Καποτε η εγγυηση του πλαισιου ηταν βραχος πλεον ειναι λαχειο οποτε γιατι να πληρωσεις τα εξτρα λεφτα που ζηταει?

Δες και στις αγγελιες με τα λεφτα που διαθετεις παιρνεις πυραυλο. :lol:

• Like 2
Δημοσ.

τόσο χάλια η έτοιμη επιλογή τελικά ε? :mellow:

κατα προτίμηση απο public επειδή το έχω και κοντά, αλλά δεν υπάρχει και πρόβλημα.

όσο για το στήσιμο, δεν είναι εκεί το θέμα.. απλώς είχα στο μυαλό μου κάτι έτοιμο, ίσως γιατί δεν ξανα ασχολήθηκα με σταθερά pc..

Δημοσ.

ετοιμη συνθεση ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ! παμε παρακατω!η συνθεση ειναι απο το visionstudio.gr 

δινεις την παραγγελια και σου ερχετε ετοιμος πακετο! εσυ βαζεις τα windows και τελος!θεωρω οτι ειναι μια πληρες συνθεση σε αυτο που ζητησες! τωρα αν δεν μπορεις να διαθεσεις τα 502 ευρω πες μου να κανω κοψιδι.... :)

isuT5Hh.png

• Like 3
Δημοσ.

μου φαίνεται λίγο περίπλοκη αυτή την στιγμή η custom σύνθεση. Ίσως να 'ναι και ιδέα μου γιατί δεν ξανά ασχολήθηκα καθόλου μέχρι πρότινος με desktops.

Επίσης αν επιλέξω κομμάτι-κομμάτι, να υποθέσω ισχύουν οι δόσεις κανονικά; γιατί τον έτοιμο hp με δόσεις θα τον έπαιρνα.

συν το ότι επειδή δεν είμαι ο μόνος απο την οικογένεια που βάζει money για το συγκεκριμένο pc, άντε να τους τα γυρίζω τώρα και να τους πω πως έχουν τα πράγματα :huh:

Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα δω τελικά που θα καταλήξω..

Πάντως, γενικά τι μειονεκτήματα έχουν τα έτοιμα pc εκτός απο το ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο custom?

Δημοσ.

χαμηλη εως μηδενικη αναβαθμισιμοτητα, αφου ειδικα απο μητρικες βαζουν οτι πιο φθηνο εχουν, πληρωνεις πολλα για μια μικρη περισσοτερη εγγυηση, χμ αυτα :P

Edit: Αυτο για την εγγυση δεν ειναι και στανταρ, μερικες φορες ειναι ακριβως το ιδιο με ξεχωριστα parts

Δημοσ.

μου φαίνεται λίγο περίπλοκη αυτή την στιγμή η custom σύνθεση. Ίσως να 'ναι και ιδέα μου γιατί δεν ξανά ασχολήθηκα καθόλου μέχρι πρότινος με desktops.

Επίσης αν επιλέξω κομμάτι-κομμάτι, να υποθέσω ισχύουν οι δόσεις κανονικά; γιατί τον έτοιμο hp με δόσεις θα τον έπαιρνα.

συν το ότι επειδή δεν είμαι ο μόνος απο την οικογένεια που βάζει money για το συγκεκριμένο pc, άντε να τους τα γυρίζω τώρα και να τους πω πως έχουν τα πράγματα :huh:

Πάντως, γενικά τι μειονεκτήματα έχουν τα έτοιμα pc εκτός απο το ότι με τα ίδια λεφτά παίρνεις καλύτερο custom?

φιλε μην το σκεφτεσαι καν...

αν παρεις το ετοιμο του πλαισιου ΠΕΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τα 470 ευρω.

οταν με 500 ευρω στη συνθεση που σου εβαλε ο φιλος απο πανω, παιρνεις PCαρα

• Like 1
Δημοσ.

και οι δοσεις ισχυουν και ολα! ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ! δλδ του πλαισιου δεν τα εβαλαν μεσα κομματι κομματι ωστε να στο δωσουν εσενα ετοιμο? αυτο ακριβως κανουμε και εμεις εδω σε εσενα! και αντι να παρεις  μια παπατζα και μιση παιρνεις οτι καλυτερο στα λεφτα που διαθετεις! αμα θες να πεταξεις τα λεφτα σου εκει  δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη!φιλικα και ειλικρινα παντα :)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειναι καθολου πολυπλοκη η custom συνθεση.Και αν δεν θελεις να παρεις το καθε κομματι απο διαφορετικο μαγαζι(σεβαστο) παρ'το ολο απο ενα.Αλλα ποτε ετοιμη συνθεση.

Η διαφορα ετοιμης συνθεσης και κομματι-κομματι ειναι οτι

1)Με τα ιδια λεφτα περνεις κατι πολυ καλυτερο

2)Περνεις κατι πολυ πιο αξιοπιστο(βλεπε τροφοδοτικα-ποντικια-πληκτρολογια-οθονες turbo-x)

3)Αποφευγεις την πιθανοτητα να σου βαλουν καποιο μεταχειρισμενο part.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε custom από ένα κατάστημα καλύτερα.Τους λόγους τους έχουν πει τα παιδιά.

Άμα ασχοληθείς αργότερα πιο πολύ με pc hardware θα τους δεις και μόνος σου.

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά καταρχήν ευχαριστώ για την βοήθεια όλων σας.. Κατα δεύτερον να πω ότι turbo-x δεν παίρνω έτσι και αλλιώς, απλώς ρώτησα αν άξιζε έστω και 1/1000. Αν τελικά πάρω έτοιμο desktop, θα είναι αυτό της HP που σας έδειξα και παραπάνω.

Έχω αρχίσει ήδη και το σκέφτομαι για custom! θα δείξει..

Επίσης λογισμικό δεν υπάρχει, αλλά ίσως καταφέρω να βρω απο καναν θείο, φίλο, γνωστό κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...