Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Άκυρο Link/2734778  

θα μπορουσε καπιος να μου στιλει με ενεργο λινκ το καινουργιο update bios και να μου πει τα βηματα πως να τα περασω?? δεν ειμαι ασχετος απλα ειναι η προτη φορα που χριαστικε να κανω update.ευχαρηστω..!!!

Δημοσ.

το προβλημαμου ειναι οτι δεν παιζει κανεναν αλλο επεξεργαστη σιμβασιμο εκτος απο αυτο και ρωτησα εναν ειδικο και μου ειπε να κανω update τα bios

Δημοσ.

hm...με βαση Link.png Site: http://www.cpu-upgrade.com/mb-Foxconn/G31MX.html">αυτο δεν δν χρειαζετε να κανεις bios update.

απλα βλεπω πως Link.png Site: http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000452">εδω βγηκαν 2 bios update για να διορθωθουν bugs με τους  E7300 και Q9550  επεξεργαστες.Οποτε αν δεν βαλεις αυτους δεν εχεις προβλημα.

Δημοσ.

αποτι ειδα εχω την εκδοση του 2006 ακομα...δεν μου παιζει ο ε5200 ουτε ο e7600..θα με βοηθισεις να προχωρησω στο update?

Δημοσ.

καποια mobo εχουν μεσα στο cd εγκαταστασης προγραμμα που ψαχνει να βρει αυτοματα το bios και στο περναει αυτοματα επισης.

καποια mobo εχουν μεσα στο cd εγκαταστασης προγραμμα που ψαχνει να βρει αυτοματα το bios και στο περναει αυτοματα επισης.

• Like 1
Δημοσ.

το βρηκα το update αλλα δεν ξεκηναει μου βγαζει μια διαεγασια 2 δευτερολεπτον στα bios και κλεινει...ελενχο αν περαστηκε η νεα εκδοση αλλα τπτ δεν εκανα..!!!!

Δημοσ.

Καλυτερα να βρεις ενα φιλο σου που ξερει να κανει update στο bios, γιατι μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια μπορει να μην ξαναδουλεψει η μητρικη, ουτε με τον pentium που εχεις .

Δημοσ.

το βρηκα το update αλλα δεν ξεκηναει μου βγαζει μια διαεγασια 2 δευτερολεπτον στα bios και κλεινει...ελενχο αν περαστηκε η νεα εκδοση αλλα τπτ δεν εκανα..!!!!

αν η εκδοση που κατεβασες ειναι για να περαστει απο command prompt τοτε λογικο να μην δουλευει διοτι θελει παραμετρους δεν τρεχει ετσι απλα.εγω απλα ειπα να βρεις καποιο windows utility γιατι οι περισσοτεροι δινουν και windows utility.αν δεν βρεις κατι πες μου να δω τα Links σου να δω τι υπαρχει και αμα δινουν κατι για μεσα απο τα windows.αν εσυ κατεβασες κατι σαν awflash τοτε ειναι απο command prompt .και ισως να μην πετυχει καν μεσα απο τα windows και να θελει καθαρο dos.καποια αλλα Mobo σου δινουν το αρχειο το γραφεις σε ενα stick se fat32 (καποια Mobo δεν βλεπουν Ntfs)και μετα μπαινεις μεσα στο bios και κανεις bios update απο εκει.

Δημοσ.

αν η εκδοση που κατεβασες ειναι για να περαστει απο command prompt τοτε λογικο να μην δουλευει διοτι θελει παραμετρους δεν τρεχει ετσι απλα.εγω απλα ειπα να βρεις καποιο windows utility γιατι οι περισσοτεροι δινουν και windows utility.αν δεν βρεις κατι πες μου να δω τα Links σου να δω τι υπαρχει και αμα δινουν κατι για μεσα απο τα windows.αν εσυ κατεβασες κατι σαν awflash τοτε ειναι απο command prompt .και ισως να μην πετυχει καν μεσα απο τα windows και να θελει καθαρο dos.καποια αλλα Mobo σου δινουν το αρχειο το γραφεις σε ενα stick se fat32 (καποια Mobo δεν βλεπουν Ntfs)και μετα μπαινεις μεσα στο bios και κανεις bios update απο εκει

δεν βρεικα κατι αν μπορεις να μου βρεις (αν ειναι ευκολο) να τα κανω μεσα απο τα windows γιατι δεν υπαρχει διαθεσημο στικακι να το τρεξω..επιδει ειναι κ η προτη φορα που κανω update το καλητερο θα ειταν να με οδηγουσες με url να μην παθω καμια ζημια.. σε ευχαρηστω για ολα θα σου ειμαι υποχρεος..!!!

Δημοσ.

Μεσα απο windows ειναι αρκετα επιφοβο το bios update να ξερεις φιλεμ. Οχι οτι ντε και καλα θα γινει κατι, αλλα εχω δει πολλες μητρικες ξαπλωμενες απο ετσι φαση. Δωστο σε καναν που ξερει.

• Like 1
Δημοσ.

Μεσα απο windows ειναι αρκετα επιφοβο το bios update να ξερεις φιλεμ. Οχι οτι ντε και καλα θα γινει κατι, αλλα εχω δει πολλες μητρικες ξαπλωμενες απο ετσι φαση. Δωστο σε καναν που ξερει.

παλι εγω ειμαι ο τυχερος που δεν ειχα ποτε προβλημα.εκτος αν ο αλλος εχει windows που διαλυονται με μπλε οθονες οποτε ναι εκει καλο ειναι να γινει με κανα stick απο το bios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...