Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , μου ήρθε ένα μνμ απο την google σχετικά με τον ιστοτοπο μου, οτι δεν ειναι δυνατη η πρόσβαση του Googlebot στον ιστοτοπο. Σας στέλνω κ σχετικό screenshot. Ξέρετε τι μπορεί να φταεί κ μου εμφανίζει αυτό το σφάλμα;

post-252366-0-55177600-1363561111_thumb.jpg

Δημοσ.

@poLos Πράγματι μου είχαν στείλει ένα mail απο την εταρια που μου παρεχει το host οτι για καποιες ωρες ο server ηταν εκτος λειτουργιας ωστοσο το θεμα λυθηκε μετα απο μια μερα. Το θεμα ειναι οτι στον ιδιο server εχω κ ενα αλλο Site Στο οποιο δεν μου εβγαλε καποιο σχετικο σφαλμα για το googleBot

Δημοσ.

Το googlebot έχει κι άλλες δουλειές να κάνει από το να παραφυλάει πότε θα βγει offline ο server σου για να στείλει ειδοποίηση. Πιθανότατα απλά δεν έτυχε να προσπαθήσει την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Επαναφέρω το θέμα γιατι έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα με τη σελίδα μου που είναι στο blogger που δεν είναι ποτέ offline Μου έγραφε το webmaster οτι δεν μπορεί να βρεί το robots.txt : τώρα που υπέβαλα το

robots.txt σπο το "ανακτηση ως google " απο το google webmasters λύθηκε το λάθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...