Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φρικαρει τελειως λεμε.

Εδω και 4 ωρες παιδευομαι να αλλαξω δισκο σε ενα Toshiba. Το μηχανημα ειναι καινουργιο με Win8 και ηθελαν να του βγαλω τον μηχανικο και να του βαλω ενα SSD. Εκανα clone τον μηχανικο και ειμαι ετοιμος να βαλω τον SSD και να αρχισω τις διαδικασιες. Ε... οταν εβγαινε ο σκληρος του απο πανω, το μηχανημα δεν εβλεπε τιποτα. Ουτε dvd για να κανω boot για καινουργια εγκατασταση. Εβγαζε συνεχεια ενα μήνυμα οταν τον ανοιγες "check media" και μετα απο λιγο εγραφε "fail" και εμενε εκει. Μπηκα στο bios, αλλαξα ρυθμισεις, εβαλα αλλο δισκο με λειτουργικο, δοκιμασα αλλα dvd windows 7.... οτι και να εκανα, αυτο τα ιδια... "check media" και μετα απο λιγο "fail". Οταν το εβαζα να κανει boot απο το dvd, ενω ακουγοταν οτι αρχιζε να δουλευει πιο γρηγορα το dvd οπως οταν ειναι να bootαρει, μετα τιποτα... παλι το ιδιο μυνημα. Ημουν ετοιμος να το σπασω, και δεν ηταν και δικο μου. Θεωρω οτι καπου, πρεπει να υπαρχει καποια επιλογη ή κατι που να μην το αφηνει να κανει κατι αλλο, παρα μονο να παιζει απο τον δισκο του, δεν εξηγειται αλλιως, αλλα δεν την βρηκα. 

Μπορει να βοηθησει καποιος? 

Δημοσ.

To secureboot το είχα απενεργοποιήσει.UEFI δεν νομιζω οτι ειδα και Legasy support νομιζω οτι το ειχα αλλαξει και αυτο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, θα το ξανακοιταξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...