Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν στεκει αυτο ρε γαμοτο.θα ξεχασω και αυτα που ξερω.να βλεπεις το ρουτερ οταν μπαινεις στο Netgear αλλα να μην βλεπεις το Netgear οταν μπαινεις στο usr δεν στεκει.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχαχα!!! Κοιτά, ελπίζω να μην σε κάνουν τα μηχανήματα μου να ξεχάσεις αυτά που ξέρεις, γιατί μετά την κάτσαμε όλοι! Αν υπάρχει κάποιο δικτυακό πρόβλημα, όλοι σε σένα ερχόμαστε.

Όντως είναι πολύ παράξενο και εκνευριστικό γιατί δε σου δίνει περιθώρια να σκεφτείς τι μπορεί να φταίει. Δεν κάνω κάτι λάθος ρε γαμώτο, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει. Εδώ και 3 μέρες παλεύω με το ρημάδι και με έχει φτάσει στο αμήν.

Test the connection to your local network

Test your ENET Connection: PASS

Test your Wireless Connection: PASS

Test the connection to your DSL service provider

Test ADSL synchronization: FAIL

Test ATM OAM F5 segment ping: FAIL

Test ATM OAM F5 end-to-end ping: FAIL

Test the connection to your Internet service provider

Test PPP server connection: FAIL

Test authentication with ISP: PASS

Test the assigned IP address: FAIL

Ping default gateway: FAIL

Ping primary Domain Name System Server: PASS

Αυτά είναι μέσα από το diagnostics του usr.

Δημοσ.

to usr δεν ξερει οτι εχει ιντερνετ ειναι τελειως διαφανες πανω στο δικτυο.οτι βγαζει failed Τα τεστ ειναι λογικο γιατι περμενει ιντερνετ απο το modem του και οχι απο το Netgear.το μονο που λεει οτι εχει ιντερνετ ειναι οτι κανει Ping τον Primary dns.

κανε τα Ping που σου ειπα πιο πανω και οταν εισαι συνδεδεμενος στο netgeear αλλα και μετα οταν εισαι στο usr.απλα το usr με καλωδιο ethernet Οχι wireless

Δημοσ.

Άκου τώρα κάτι παράξενο.. Κάνω τα ping που μου λες ενώ είμαι σε wireless στο netgear και τα κάνει κομπλέ. Κλείνω wi-fi από τον imac μου και ανοίγω ethernet. Επειδή βιάστηκα, του έδωσα να βρει ip από μόνο του χρησιμοποιώντας dhcp και βρήκε και μάλιστα μπαίνω κανονικά στο ίντερνετ από το καλώδιο που έρχεται από το usr. Όμως ίντερνετ από ασύρματο συνεχίζω να μην έχω.

Δημοσ.

α τσα.αφου με καλωδιο εισαι οκ απο το Usr παμε στο κομματι του ασυρματου.α.βεβαιωσου οτι εχεις βαλει αυτοματες Ip.αν δνε πετυχει δοκιμασε με καρφωτες και προσεχε με τους dns.

αν παλι δεν παιξει δοκιμασε να αφησεις ανοιχτο το wireless να δεις αν παιζει.αν παιζει κατι με το κλειδωμα.αλλαξε κωδικο η αλλαξε καναλι η αλλαξε τυπο κλειδωματος

Δημοσ.

Στο ασύρματο του usr μπαίνουν κανονικά όλες οι συσκευές. Στου usr, όχι. Μπαίνω από κινητά και tablets, αλλά από τον imac δεν μπορώ να μπω στο ασύρματο του usr. Γιατί αυτό? Κρατάω τις ίδιες ρυθμίσεις. Δεν αλλάζω τίποτα.

Δημοσ.

αρα  το προβλημα δεν ειναι τοθ Usr αλλα κατι αναμεσα σε usr Και imac.αλλαξε κλειδωμα κτλ.αλλιως δες για αλλο firmware για το mac.αν ηταν Pc θα σου λεγα αλλους drivers αλλα επειδη ειναι mac δεν ξερω τι μπορεις να πειραξεις σε αυτο.σαν ρουτερς παντως εισαι μια χαρα οπως ειναι φτιαγμενα απλα κατι το πειραζει στο wireless.σιγουρεψου και παλι οτι δεν εχει καρφωτες Ip το mac στην ασυρματη καρτα.

Δημοσ.

Έχω καρφωτή γιατι θέλω να έχω. Δεν καταλαβαίνω γιατι στο ένα να παίζει και στο άλλο όχι. Επίσης και όταν δεν του δίνω καρφωτή πάλι τα ίδια κάνει.

Δημοσ.

τσεκαρε τον dhcp του netgear μηπως δινει 255.255.0.0 αν και ετσι να εινα παλι θα πρεπε ναπαιζει.και με καλωδιο αυτο σου δινει?

Δημοσ.

Λοιπόν, με καλώδιο μου δίνει το σωστό, 255.255.255.0. Με το που έβαλα να μην έχει pass το usr, δεν παίζει πουθενά το ασύρματο.

Δημοσ.

δεν παιζει πουθενα γιατι πρεπει να σβησεις το δικτυο και να το ξαναβρεις.αν και το mac μας νοιαζει μονο.επισης αλλαξε και καναλ.βαλε πχ το Netgear στο 1 και το usr στο 6.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...