lianma2002 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Γειά σας. Έχοντας προβλήματα με τα παλιά xp που είχα παράλληλα με τα ubuntu 12.04 αποφάσισα να βάλω win 7 . Οταν τελέιωσα δεν εμπαινε στα ubuntu, Υπέθεσα ότι τα έσβησε και έκανα ξανά εγκατάσταση από το ίδιο cd που είχα ξανακάνει . Το περίεργο είναι ότι κατά την διάρκεια της εγκατάστασης φάνηκε η παλιά εγκατάσταση του ubuntu. Οταν τελείωσε η εγκατάσταση και εγινε η επανεκίνηση με έβαλε κατευθείαν στα windows ( δεν έβγαλε την επιλογή λειτουργικού που είχα παλιά) Κατέβασα τότε την νέα έκδοση 12.10 ubuntu , την έκανα εγκατάσταση αλλά και πάλι όταν ολοκληρώθηκε στην επανεκκινηση ξανά κατευθείαν στα windows !!!. Τι μπορεί να κάνω για να έχω πάλι τα unubtu μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/317244-οδηγοσ-επαναφορά-grub-2/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lianma2002 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/317244-οδηγοσ-επαναφορά-grub-2/ ευχαριστώ για την βοήθεια. Το θέμα το είχα δει κι εγώ αλλά δεν κατάλαβα πως μπορει να με βοηθήσει , αφού την εγκατάσταση ubuntu 12.04 και μετά 12.10 την έκανα μετά την εγκατάσταση των win7 και λογικά θα έπρεπε (όπως τις άλλες φορές που είχα ξανακάνει και στον φορητό) η εγκατάσταση ubuntu να φτιάξει το dual boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 μαλλον βαζεις σε λαθος σημειο τον grub, πρεπει να μπει στο δισκο που bootαρεις και οχι σε καποιο partition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lianma2002 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 μαλλον βαζεις σε λαθος σημειο τον grub, πρεπει να μπει στο δισκο που bootαρεις και οχι σε καποιο partition Δεν βάζω εγώ κάπου τον grub. Δεν ξέρω να το κάνω. Υποθέτω ότι όπως τις άλλες φορές με την εγκατάσταση των ubuntu φτιάχνεται μόνος του ? Εγώ τώρα τι κάνω είναι το θέμα. ΄Εμπλεξα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 πόσους δίσκους έχεις? δε νομίζω να μη σε ρωτάει για τον grub στην εγκατάσταση τώρα θα κάνεις αυτό που είπε ο jim_p πιο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα