Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πάμε σε αυτή τη λύση, πόσο να τα εβαζα σε μια αγγελία;

Σε τι αναφέρονται τα 7870xt και 7950;

Σε τι αναφέρονται τα 7870xt και 7950;

ειναι καρτες γραφικων κατα γενικη ομολογια το καλυτερο value for money της εποχης

Μαζι με ενα τροφοδοτικο ειναι η ελαχιστη αναβαθμιση που μπορεις να κανεις (εκτος αν την σηκωνει αυτο που εχεις ηδη)

Ειναι αυτο που ελεγες πιο πανω χωρις ram ομως γιατι δεν συμφερει να επενδυσεις σε DDR2 ή γενικα στην πλατφορμα που εχεις (μητρικη κτλπ)

Δημοσ.

Ωραία. Αυτο δεν είναι αναβάθμιση όμως. Είναι αγορά νέου.

Και €750 ενώ ήδη βγάζει αξιοπρεπωσ παιχνίδια όπως το farcry3 και το Medal of Honor? υπερβολή νομίζω.

Ενα πακέτο μητρική/επεξεργαστης/κάρτα δεν είναι αρκετά;

ειναι καρτες γραφικων κατα γενικη ομολογια το καλυτερο value for money της εποχης

Μαζι με ενα τροφοδοτικο ειναι η ελαχιστη αναβαθμιση που μπορεις να κανεις (εκτος αν την σηκωνει αυτο που εχεις ηδη)

Ειναι αυτο που ελεγες πιο πανω χωρις ram ομως γιατι δεν συμφερει να επενδυσεις σε DDR2 ή γενικα στην πλατφορμα που εχεις (μητρικη κτλπ)

Το τροφοδοτικο είναι 750αρι. Νομίζω θα είναι οκ. Ο επεξεργαστης θα μας βγάλει λογικα ε; Θα ψάξω τις κάρτες που λες! Ευχαριστω.
Δημοσ.

πιστευω οτι θα σε βγαλει απλα οσο προχωραει ο καιρος θα δειξει αδυναμιες και στα παιχνιδια- ειναι 2πυρηνος

Μπορεις να βαλεις την 7870 ΧΤ με 200-240Ε και του χρονου αναβαθμιζεις ξανα επεξεργαστη-μητρικη-ραμ (αυτα πανε πακετο γιατι εχεις παλια μητρικη) με 350-400Ε ας πουμε και θα εισαι νιατο ξανα

Edit: περιμενε να ακουσεις περισσοτερες αποψεις γιατι μπορει να μην εχω δικιο και αντι για καρτα να αξιζει τωρα να κανεις την αλλαγη πλατφορμας με μια καινουρια αλλα πιο μικρη καρτα (πχ Radeon 7770) με περισσοτερα εξοδα

Δημοσ.

Ωραία. Αυτο δεν είναι αναβάθμιση όμως. Είναι αγορά νέου.

Και €750 ενώ ήδη βγάζει αξιοπρεπωσ παιχνίδια όπως το farcry3 και το Medal of Honor? υπερβολή νομίζω.

Ενα πακέτο μητρική/επεξεργαστης/κάρτα δεν είναι αρκετά;

Το τροφοδοτικο είναι 750αρι. Νομίζω θα είναι οκ. Ο επεξεργαστης θα μας βγάλει λογικα ε; Θα ψάξω τις κάρτες που λες! Ευχαριστω.

ποιο μοντέλο ακριβώς είναι το τροφοδοτικό, γιατί αν είναι κανένα deer 750αρι δεν είναι οκ.

Δημοσ.

ποιο μοντέλο ακριβώς είναι το τροφοδοτικό, γιατί αν είναι κανένα deer 750αρι δεν είναι οκ.

δε θυμαμαι αλλα ηταν καλο για την εποχη του. και οσο και να χουν περασει τα χρονια κατω απο 500w δε θα ειναι με τιποτα. αρα οκ ειναι για αυτο το συστημα.

Δημοσ.

Εφόσον δεν θες μεγάλα έξοδα (τέτοιες εποχές είναι απόλυτα λογικό) μπορείς με 100 ευρώ περίπου να βρεις έναν Q9550 http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=q9550&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fark.intel.com%2Fproducts%2F33924%2FIntel-Core2-Quad-Processor-Q9550-12M-Cache-2_83-GHz-1333-MHz-FSB&ei=G1hJUZ7NGuXS0QWZmICYCQ&usg=AFQjCNGMhJZ4gmKfCdAd6HlmleycLiULKQ&bvm=bv.44011176,d.d2k και με άλλα 100 ευρώ, μια καρτούλα γραφικών σε κάποια έκδοση της 7770, με απόδειξη και εγγύηση στις αγγελίες.

Αν πουλήσεις και εσύ τον επεξεργαστή που έχεις 50-60 ευρώ και τη καρτούλα γραφικών 25-30 ευρώ, ουσιαστικά θα σου κοστίσει όλη η ιστορία κάτι παραπάνω από ένα κατοστάρικο και θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά,

Με αυτές τις δύο αλλαγές θα έχεις κυριολεκτικά άλλο σύστημα, ικανό να παίζει σχεδόν τα πάντα, για αρκετό καιρό, σε ικανοποιητικές αναλύσεις...

Για μνήμες δεν θα σου έλεγα, αφού έχεις ήδη 2x2=4gb και σε dual channe, είναι αρκετή για τις περισσότερες χρήσεις. Άλλωστε πρέπει να έχεις w64 για να διαβάζει το σύστημα παραπάνω από 3,2-3,4gb.

Ελπίζω να βοήθησα

φιλικά

Νίκος

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον δεν θες μεγάλα έξοδα (τέτοιες εποχές είναι απόλυτα λογικό) μπορείς με 100 ευρώ περίπου να βρεις έναν Q9550 http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=q9550&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fark.intel.com%2Fproducts%2F33924%2FIntel-Core2-Quad-Processor-Q9550-12M-Cache-2_83-GHz-1333-MHz-FSB&ei=G1hJUZ7NGuXS0QWZmICYCQ&usg=AFQjCNGMhJZ4gmKfCdAd6HlmleycLiULKQ&bvm=bv.44011176,d.d2k και με άλλα 100 ευρώ, μια καρτούλα γραφικών σε κάποια έκδοση της 7770, με απόδειξη και εγγύηση στις αγγελίες.

Αν πουλήσεις και εσύ τον επεξεργαστή που έχεις 50-60 ευρώ και τη καρτούλα γραφικών 25-30 ευρώ, ουσιαστικά θα σου κοστίσει όλη η ιστορία κάτι παραπάνω από ένα κατοστάρικο και θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά,

Με αυτές τις δύο αλλαγές θα έχεις κυριολεκτικά άλλο σύστημα, ικανό να παίζει σχεδόν τα πάντα, για αρκετό καιρό, σε ικανοποιητικές αναλύσεις...

Για μνήμες δεν θα σου έλεγα, αφού έχεις ήδη 2x2=4gb και σε dual channe, είναι αρκετή για τις περισσότερες χρήσεις. Άλλωστε πρέπει να έχεις w64 για να διαβάζει το σύστημα παραπάνω από 3,2-3,4gb.

Ελπίζω να βοήθησα

φιλικά

Νίκος

Νικο σε ευχαριστω. Η προταση σου ταιριαζει με του ΙΤ μας στη δουλεια!

η μια προταση του ηταν να το αφησω οπως ειναι μεχρι να εχω κολληματα που να με ενοχλουν και οχι ενα σε καθε 15 ωρες παιχνιδιου και η αλλη περιπου αυτο που προτεινεις. αρα ειμαστε σε καλο δρομο.

αν w64 εννοεις windows 64, οντως αυτα εχω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...