Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα(επι της ευκαιριας)!Πριν 4-5μερες εκανα μια αναβαθμιση στις μνημες μου ειχα 2χ2gb sta 1330(;) και εβαλα 2χ4gb1600 1.5v αυτες εδω http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/mnimes-ram/Crucial-DDR3-8GB-2x4-kit-1600MHz-Ballistix.htm  τις οποιες τις επελεξα πλην της αναβαθμισης και για τα λεντακια τα οποια ηθελα αν τα τεριαξω με το κουτι μου επειδη εχω κοκκινα ανεμιστιρακια κτλ κτλ επεξεργαστη εχω intel core i5 650 3.2Ghz ενω motherboard gygabite technologie h55M-s2v καταφερα να αλλαξω να τρεχουν οι μνημες απο το bios στα 1600 αλλα δνε μπορω να αναψω τα λεντ.κατεβασα και το Ballistix Utility x64 (καθως πλεον τρεχω 64bit) αλλα οταν παω να αναψω το temperature λεει crucial modul temperature not sensor το ιδιο και για τα led μπορειται να με βοηθησετε?

ps Δεν εχω μεγαλη εμπιρεια να πειραξω το bios οποτε θα παρακαλουσα αν μπορω να ρυθμισω κατι απο κει να με βοηθησετε αναλυτικα γιατι ειμαι newbie !ευχαριστω πολυ παιδια!

Δημοσ.

εγω γιατι νομιζω οτι η μνημες σου που ειναι ιδιες με τις δικες μου σαν μοντελο αλλα με αλλο χρονισμο δεν εχουν λεντ και προκειται καθαρα για μ@@@@@α του πλαισιου..?

και το βιντεο αυτο αφορα τις tactical tracer

Δημοσ.

Καλησπερα sobi εχεις δικαιο εχουν κανει λαθος στο πλαισιο και θα τις επιστρεψω για αλλαγη...το βιντεο και οοι πληροφοριεσ που δινουν ειναι λαθος.εγραψα στο φορουμ τις κρουσιαλ και μου ειπαν οτι αυτο το μοντελο δεν εχει λεντ πανω.

Δημοσ.

Καλησπερα sobi εχεις δικαιο εχουν κανει λαθος στο πλαισιο και θα τις επιστρεψω για αλλαγη...το βιντεο και οοι πληροφοριεσ που δινουν ειναι λαθος.εγραψα στο φορουμ τις κρουσιαλ και μου ειπαν οτι αυτο το μοντελο δεν εχει λεντ πανω.

αν τις γυρισεις και παρεις τις ballistix elite προσεχε μονο μην εχεις προβλημα με την ψυκτρα του επεξεργαστη γιατι παιζει να ειναι απο τις πιο ψηλες μνημες της αγορας

για μενα μεινε ομως σε αυτες  μιας και καποιος αλλος μετα θα πληρωσει τις δικες σου για καινουργιες και ειναι αμαρτια απο τον θεο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...