Μητσακος IE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια, μια και ειδα ψαγμενο ελληνικο forum ειπα να μπω και να ρωτησω. Εχω ενα router Thomson tg585 v7 με Software Release: 7.4.2.7 Η ερωτηση μου ειναι,μπορω/πρεπει να το κανω αναβαθμιση? Αν ναι τι θα κερδισω και πως θα το κανω? Ευχαριστω,εκ των προτερων Λοιπον συγνωμη για το spam, κατεβασα εναν wizard απο δω http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Upgrade_Wizards/Windows/ του '10 πιο συγκεκριμενα, και το firmware απο δω http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/ (εψαξα κατι post του super goofy) να ναι καλα ο ανθρωπος!! Τωρα απλα φανταζομαι οτι τρεχω τον wizard απο τον C: Οκ, θα μπορουσε καποιος να μου πει ομως ενα changelog? του παραπανω firmware?
androu Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 εάν δεν έχεις προβλήματα με αποσυνδέσεις - ή να κολάει ή να χάνει την ip του, εγώ δεν θα το άγγιζα. Αυτό που θυμάμαι είναι οτι αλλάζει η λειτουργία του κουμπιού απο μπροστά. Εμένα έχει τώρα την 8.2.7.7 της forthnet και είναι αρκετά σταθερό θα έλεγα!!
Μητσακος IE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 μολις τελειωσα το upgrate μια χαρα ολα,μπορω να πω οτι και η default σελιδα του thomson δειχνει και πιο ωραια χεχε ειχα κατι προβληματα dc ,για να δουμε τωρα.. παω να βαλω την 8.2.7.7 της forthnet Edit: εχει πεχτει τιποτα με το Bandwidth μου φενεται πιο γρηγορο τωρα..
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 a.η thomson δεν βγαζει changelog οσο ξερω στο κοινο οπως και δεν βγαζει και τα firmware στο κοινο για αυτο θα δεις να υπαρχουν λιγα Generic.η 7 εκδοση που εχει ειναι πολυ παλια.εγω συνηθως περναω η την τελευταια της forthnet η την τελευταια Generic 8.2.6.5 μια μεγαλη διαφορα που εχει ειναι οτι με το 7 δεν εχεις δυνατοτητα οσο ξερω Pin γιανα συνδεθεις ενω με το 8 εχεις και β. το μπροστινο κουμπι δεν κλεινει πλεον το wireless .πρεπει να κανεις αλλαγη απο cli για να το ξανακανεις να δουλευει ετσι.κατα τα αλλα ισως να δεις καλυτερο sync και πιο μεγαλη σταθεροτητα.μετα απο καθε firmware Προληπτικα ριχνε hard reset.τωρα δες πιο firmware Θα σου κατσει καλυτερα.το Generic η της forthnet.
Μητσακος IE Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 a.η thomson δεν βγαζει changelog οσο ξερω στο κοινο οπως και δεν βγαζει και τα firmware στο κοινο για αυτο θα δεις να υπαρχουν λιγα Generic.η 7 εκδοση που εχει ειναι πολυ παλια.εγω συνηθως περναω η την τελευταια της forthnet η την τελευταια Generic 8.2.6.5 μια μεγαλη διαφορα που εχει ειναι οτι με το 7 δεν εχεις δυνατοτητα οσο ξερω Pin γιανα συνδεθεις ενω με το 8 εχεις και β. το μπροστινο κουμπι δεν κλεινει πλεον το wireless .πρεπει να κανεις αλλαγη απο cli για να το ξανακανεις να δουλευει ετσι.κατα τα αλλα ισως να δεις καλυτερο sync και πιο μεγαλη σταθεροτητα.μετα απο καθε firmware Προληπτικα ριχνε hard reset.τωρα δες πιο firmware Θα σου κατσει καλυτερα.το Generic η της forthnet. Done. απορια,το να εχω ανοιχτο το wi-fi μου ριχνει την αποδοση του router?
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Done. απορια,το να εχω ανοιχτο το wi-fi μου ριχνει την αποδοση του router? δεν θα δεις διαφορα.απο την αλλη μπορεις να τοκλεισεις και οταν θελεις να το ανοιξεις .για να μην μπλεξεις με το κουμπακιμπροστα πως να το ενεργοποιησεις μπορεις απλα να το κλεινεις απο το μενου.αλλα κατα τα τα αλλα δεν θα δεις διαφορα να σου ριχνει την αποδοση.εφοσον δεν συνδεεται κανεις τι φορτο να σου κανει?1,2 τις 100???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα