Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος φίλοι μου , θα ήθελα την βοήθεια σας θα ήθελα μια κάρτα ήχου αρκετά οικονομική κ αρκετά αξιόπιστη παράλληλα. . Αν κάποιος διαθέτει κάποια ας μου στείλει αλλιώς οποίος μπορεί ας μου προτείνει ιδέες.

Ευχαριστώ!

Αποστολή από το ST15i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου κανείς άλλος καμία ιδέα. . ;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου κανείς άλλος καμία ιδέα. . ;

τι χρηση θελεις να κανεις και δεν σου αρκει της μητρικης σου η καρτα ηχου ?

Δημοσ.

Ε θα ήθελα κάτι καλύτερο από την μητρική . . Δυνατότερος και καθαρότερος ήχος . .

Δημοσ.

Με τι ηχεία είσαι; Αν έχεις κάποιο από τα συνηθισμένα set για υπολογιστή, η αγορά ξεχωριστής κάρτας ήχου δεν έχει νόημα, διότι δεν αξιοποιείται. Αν έχεις - ή προτίθεσαι ν' αγοράσεις - κάποιο καλό ζεύγος hi fi ηχείων, τότε ναι... 

Δημοσ.

εχω τα Logitech x-530 
Είναι σίγουρο οτι δεν θα υπάρχει διαφορά?
βασικα έχω φαγωθεί οσον αφορά το speaker fill 
θα ηθελα να παίζουν και τα 5 ηχεία και πιστευα-πιστευω πως με αυτό θα τα κατάφερνα..

Δημοσ.

για να παιζουν και τα 5 ηχεια πρεπει οι ταινιες (κυριως), να εχουν πολυκαναλο ηχο. AC3 η DTS

Δημοσ.

εχω τα Logitech x-530 

Είναι σίγουρο οτι δεν θα υπάρχει διαφορά?

Κατά τη γνώμη μου ναι, είναι σίγουρο. Το πολύ πολύ να σου δώσει λίγο μεγαλύτερη ένταση. Η ποιότητα των ηχείων όμως, δεν είναι ανάλογη τής ποιότητας μιας καλής κάρτας ήχου, οπότε μάλλον χαμένη θα πάει. Υπάρχει και η αυθυποβολή βέβαια!

Δημοσ.

Έχει

Speaker fill απλώς σε τραγούδια από το youtube δεν λειτουργούν κ τα πέντε κάποια λύση; Πιστεύετε είναι η κάρτα ήχου;

Δημοσ.

Έχει

Speaker fill απλώς σε τραγούδια από το youtube δεν λειτουργούν κ τα πέντε κάποια λύση; Πιστεύετε είναι η κάρτα ήχου;

Έχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...