Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σε ολους θα ηθελα να μου προτινετε ενα λαπτοπ το πολυ 15" να εχει λεπτη σχεδιαση μεχρι 700€ για σερφαρισμα στο ιντερνετ κ να τρεχει προγραματα για dj traktor k virtual κ να πεζει και κανα game.. ( εκτος απο toshiba )

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=35558

αυτο εδω ειναι πολυ καλο !αλλα ειναι αγγλικη εκδοση με 1 χρονο εγγυηση! μαλλον στην θεση σου θα πηγαινα σε 

13.3 ιντσες

επισης πολυ καλο με καλη καρτα γραφικων αλλα ξεφευγει λιγο σε τιμη....

http://www.syncom.gr/pegasus/products01/show00.php?code=3002599&pcode=SHOW_PROD3002599

Δημοσ.

το πρότεινα σε σύγκριση με το sony που αναφέρθηκε, σαν εναλλακτική και κατά την γνώμη μου , πιο ολοκληρωμένη λύση!

Δημοσ.

και εγω ημουν αναμεσα στα 3 απλα το sony και το asus εχουν πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα απο το dell. το asus με μια επεκταση εγγυησης θα το επερναν αλλα δεν εχει dvd και το sony εμενα με χαλαει το λευκο χρωμα. το dell που μαλλον τελικα θα παρω αν δεν αλλαξει δραματικα κατι δεν εχει τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων των αλλων δυο για να κρατησει σε βαθος χρονου, δεν εχει gigabit lan (αν ειναι δυνατον) και εχει και ενσωματωμενη μπαταρια(λιγο το κακο) εχει ομως την σουπερ για μενα εγγυηση on site που ερχεται τεχνικος στο σπιτι.

επισης δες και αυτο με μια επεκταση εγγυησης 2 χρονων γυρω στα 70 euro και αν εχεις και δικα σου windows.

https://www.skroutz.gr/s/2771750/HP-ProBook-4340s-i5-3230M-4GB-500GB.html

το πρότεινα σε σύγκριση με το sony που αναφέρθηκε, σαν εναλλακτική και κατά την γνώμη μου , πιο ολοκληρωμένη λύση!

γιατι το θεωρεις πιο ολοκληρωμενη λυση?
Δημοσ.

O επεξεργαστής που έχει το dell είναι U που έχει σαν αποτέλεσμα να κρατάει παραπάνω η μπαταρία του και αυτός είναι από τους σημαντικότερους λόγους που πηγαίνεις σε 13αρι και 14αρι laptop.Έχει αξιοπρεπέστατη ξεχωριστή κάρτα γραφικών και επίσης τον msata κάτι το οποίο δεν έχει το sony και το asus και τέλος έχει την εγγύηση dell . Στο sony έχει καλύτερες επιδόσεις ο επεξεργαστής αλλά δεν έχει τον msata οπότε δεν νομίζω πως υπερέχει συνολικά σε επιδόσεις.Τα ίδια και με το asus σχετικά με επεξεργαστή και δίσκο (έχει την καλύτερη κάρτα γραφικών)όμως είναι παραεισαγωγής και έχει 1 χρόνο εγγύηση.

Δημοσ.

καλησπέρα. Ήθελα τη γνώμη σας... θέλω να πάρω laptop και κάνοντας μια βόλτα κόλλησα με το 
Sony Vaio SVE1513Y1ESI . Έχει καλά χαρακτηριστικά και σχετικά καλή τιμή. Το θελω για πολλαπλή χρήση. Και multimedia αλλά k gaming. Αυτό που μου φάνηκε περίεργο είναι που όλοι οι υπολογιστες με πανω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά είναι ακριβότεροι κατά 200 ευρουλάκια τουλάχιστον και σκέφτηκα μήπως κάνω καμια πατάτα παίρνοντας το. Όποιος γνωρίζει απο vaio και έχει τη καλοσύνη ας μου πέι τη γνώμη του και αν έχετε και άλλες προτάσεις ακόμα καλύτερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...