Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θα μπω γρήγορα στο θέμα να μην σας κουράζω.
Είμαι παλιός DJ που έχει παρατήσει το επάγγελμα εδώ και 5 χρόνια, μετά από 12 χρόνια στη νύχτα, λόγω μόνιμης πρωινής δουλειάς και γάμου. Μετά έπαιζα περιστασιακά τα καλοκαίρια μέχρι πρόπερσι σε μπαράκια κανα 2 φορές την εβδομάδα για τον χαβαλέ.
Λόγω κρίσης όμως βρήκα δουλειά και ξεκινάω την άλλη παρασκευή σε ένα μπαράκι να παίζω νωρίς για κανένα νυχτοκάματο 4-5 ώρες. Θα ήθελα λοιπόν από γνώστες και συναδέλφους να μου προτείνουν, ή εαν μπορούν να μου ετοιμάσουν 2-3 DVD με συλλογές, ή να μου γράψουν κάποιες λίστες με κομμάτια R&B, easy listening, housakia εμπορικά να παίζω νωρίς για τα πιτσιρίκια που μαζεύει εκείνη την ώρα.

Δεν θέλω κάτι πολύ ψαγμένο, Απλά ότι ακούγεται. Θα κατέβαζα συλλογές από διάφορα site, αλλά ως γνωστόν στις συλλογές πάνω από τα μισά κομμάτια είναι μούφες και δεν θέλω να γίνω ρεζίλι.
Έτσι κάτι απλό να ξεκινήσω με μερικά cd και μετά θα ψαχτώ και μόνος μου. Απλά με πιέζει ο χρόνος τώρα και έχω αγχωθεί.
θα παρακαλούσα λοιπόν κάποιον γνώστη να με βοηθήσει (και επι πληρωμή φυσικά εαν γίνεται) για να μπορέσω να τα πάω καλά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους για το χρόνο σας και για την όποια επιθυμία να με βοηθήσετε.

Φιλικά,

Παναγιώτης

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=6zbFibUueDw

1) coleda - rolling in the deep (feat marisa ingram - avanars no example mix)
2) PLAYMEN ft Demy - Fallin (Radio Edit)
3) Nash & Pepper -- Ushuaia Memories
4) Antillas (Feat. Fiora) - Damaged
5) Ian Carey & Rosette (Feat. Timbaland & Brasco) - Amnesia
6) Chrizzo & Maxim (Feat. Amanda Wilson) - Runaway
7) Darja-fine without you (oscar salguero video games edit)
8) Michael Calfan - Resurrection (Axwell's Recut Radio Edit)
9) Basto-again and again
10) Goddess Andreea - My Lover Boy (Remix)
11) Steve Roberts - You Have One (Radio Edit)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...