C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σε ολους! Εχω τον i5 3570K! Σκεφτομαι αλλαγη με ι7 2700κ ή i7 3770Κ ή AMD FX 8350! Αξιζει ή ειναι υπερβολη?
AiWaaa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Που δεν σε καλύπτει ακριβώς και θέλεις να αλλάξεις ? Υπερβολη ειναι
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Που δεν σε καλύπτει ακριβώς και θέλεις να αλλάξεις ? Υπερβολη ειναι Δεν ειναι οτι δεν με καλυπτει καπου συγκεκριμενα! Απλα για καλυτερη θερμοτητα που εχω ακουσει οτι εχουν οι ι 7 και αποδοσεις σε παιχνιδια...
AiWaaa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Πολύ καλός ειναι ο 3570k για παιχνίδια και αρκετά δροσερός με την κατάλληλη ψύκτρα. Aν έχεις χρήματα και δεν έχεις ανάγκη οικονομικά και σε τρώει να κάνεις upgrade κάνε αλλιώς κάτσε όπως είσαι
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Πολύ καλός ειναι ο 3570k για παιχνίδια και αρκετά δροσερός με την κατάλληλη ψύκτρα. Aν έχεις χρήματα και δεν έχεις ανάγκη οικονομικά και σε τρώει να κάνεις upgrade κάνε αλλιώς κάτσε όπως είσαι Καταλληλη ψυχτρα ποια προτεινεις?
AiWaaa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέχρι ποσα δίνεις ? Με στοκ είσαι τώρα ? Θα κάνεις oc ? Ti temps έχεις τώρα idle/load (pics)
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέχρι ποσα δίνεις ? Με στοκ είσαι τώρα ? Θα κάνεις oc ? Ti temps έχεις τώρα idle/load (pics) Μεχρι 40 κατι ευρω! Ειμαι με στοκ! Ετσι λεω αλλα δεν ξερω ;/ Τωρα πχ που δεν εχω κατι ανοιχτω, εχω 29 βαθμους!
qsis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μεχρι 40 κατι ευρω! Ειμαι με στοκ! Ετσι λεω αλλα δεν ξερω ;/ Τωρα πχ που δεν εχω κατι ανοιχτω, εχω 29 βαθμους! 29 βαθμοι ειναι παρα πολυ καλη θερμοκρασια, εκτος αν μενεις σε ψυγειο αν σε ενοχλει ο θορυβος της στοκ ψυξης ή αν πιανεις επικινδυνες θερμοκρασιες οταν ζοριζεται σκεψου τη ψυξη επισης μπορεις να σκεφτεις και το overclocking αφου εδωσες το επιπλεον ποσο για K και σκεφτεσαι να παρεις ψυκτρα παντως να πας σε i7 ειναι ψιλοανουσιο πεταμα χρηματων στη περιπτωση σου θα δεις περισσοτερη διαφορα αν κλοκαρεις , παρα αν παρεις αλλον εναν i7 και τον αφησεις και αυτον στοκ
Millennium Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Αλήθεια τι σύστημα έχεις τώρα και τι χρήση κάνεις?
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 29 βαθμοι ειναι παρα πολυ καλη θερμοκρασια, εκτος αν μενεις σε ψυγειο αν σε ενοχλει ο θορυβος της στοκ ψυξης ή αν πιανεις επικινδυνες θερμοκρασιες οταν ζοριζεται σκεψου τη ψυξη επισης μπορεις να σκεφτεις και το overclocking αφου εδωσες το επιπλεον ποσο για K και σκεφτεσαι να παρεις ψυκτρα παντως να πας σε i7 ειναι ψιλοανουσιο πεταμα χρηματων στη περιπτωση σου θα δεις περισσοτερη διαφορα αν κλοκαρεις , παρα αν παρεις αλλον εναν i7 και τον αφησεις και αυτον στοκ Σκεφτομαι το o/c αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι αρχαριος σε αυτη τη διαδικασια! Ο θορυβος λες να ειναι πιο αθορυβος?
qsis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Σκεφτομαι το o/c αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι αρχαριος σε αυτη τη διαδικασια! Ο θορυβος λες να ειναι πιο αθορυβος? με μια καλη ψυκτρα με εναν ησυχο ανεμιστηρα ειναι πολυ ευκολο να εισαι πιο ησυχος απο τη στοκ ψυξη απλα πρεπει να ψαξεις το θεμα, γιατι στην αγορα κυκλοφορουν πολλα "ελικοπτερακια"
C0uP_d3_GrAcE Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Αλήθεια τι σύστημα έχεις τώρα και τι χρήση κάνεις? Δες την υπογραφη μου!
georsev Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μην παρεις ψηκτρα και ανεμηστηρα να ειναι μαζι.εγω στον ιδιο επεξεργαστη που εχεις εχω μια ψηκτρα peolimatech megahalems και πειρα εναν ανεμηστηρα της noiseblocker 1900στροφες που ειναι παρα πολυ αθορυβος και το εχω και δουλευει στους 1000 στροφες και μολιε παει πανω απι 50c ανεβαζει στροφες.Τωρα το χειμωνα να φανταστεις δεν μου εχει παει πανω απο 50 με gaming.Δεν ακουγετε καθολου πρεπει να στησεις αυτι μεσα στο κουτι και παλη θα ακους μονο τγν ροη του αερα...μην διανοηθεις να δωσεις τον επεξςργαστη
overpower Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Αλήθεια τι σύστημα έχεις τώρα και τι χρήση κάνεις? Επειδη πανω κατω ξερω τη χρηση κανει απο αλλα φορουμ, ειναι για gaming το pc. θα ελεγα να παρεις μια 7950, βεβαια αναλογως και σε τι αναλυση παιζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα