Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω το λαπτοπ Asus N53SV

και εχω αγορασει εξωτερικο σκληρο wd my passport 1tb ο οποιος ειναι usb 2.0+ 3.0

λοιπον το λαπτοπ υποστιριζει usb 3.0 και οταν βαζω τον εξωτερικο στην 3αρα τον διαβαζει για λιγο

και μετα σταματα η λειτουργια του..γνωριζει κανεις καμια ιδεα να μου πει; ευχαριστω εκ των προταιρων

Δημοσ.

Αρχικά δοκίμασε να δεις ακριβώς το μοντέλο του usb3 controller που έχει ο φορητός σου και δες για νεότερους drivers, όχι απαραίτητα από το site του κατασκευαστή

Δημοσ.

δοκιμασε να κατεβασεις απο εδω τον driver για usb3

καλημερ και καλα κουλουμα σε ολους παιδια με υγεια και χαμογελο!

λοιπον δοκιμασα αυτο που μ εστειλες αλλα το εχω ηδη και το μονο που εκανα ηταν να επιλεξω repair αλλα δυστηχως τα ιδια μου κανει..

καμια αλλη λυση;;οχι τπτ..θα παει τσαμπα ο σκληρος που τον αγορασα για 3αρι..

Δημοσ.

καμια αλλη λυση;;οχι τπτ..θα παει τσαμπα ο σκληρος που τον αγορασα για 3αρι..

μηπως θελει εξτρα "ρευμα" απο ακομα μια usb θυρα;; το εχεις δοκιμασει σε αλλον υπολογιστη;

Δημοσ.

εχτρα ρευμα απο το λαπτοπ? :/ κανονικα αυτο δεν πρεπει να ειναι fixarismeno?

οχι δυστηχως δεν εχω βρει καποιον υπολογιστη που να εχει 3αρα..για εχτρα ρευμα δεν νομιζω γτ οταν σταματα να μου τον διαβαζει,το λαμπακι του σκληρου ειναι ακομα ανοιχτο που σημαινει οτι παιρνει ρευμα

Δημοσ.

εχτρα ρευμα απο το λαπτοπ? :/ κανονικα αυτο δεν πρεπει να ειναι fixarismeno?

οχι δυστηχως δεν εχω βρει καποιον υπολογιστη που να εχει 3αρα..για εχτρα ρευμα δεν νομιζω γτ οταν σταματα να μου τον διαβαζει,το λαμπακι του σκληρου ειναι ακομα ανοιχτο που σημαινει οτι παιρνει ρευμα

απ΄ότι είδα δέν χρειάζεται έξτρα ρέυμα,ίδεα έριξα.. :-D

γιά κοίτα και εδώ Link.png Site: http://support.wdc.com/product/download.asp?wdc_lang=en&fid=wdsfMyPassport">My Passport

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...