nikos1608 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέχρι τωρα ήμουν κάτοχος iPhone 4 και τωρα σκέφτομαι να πάρω ένα κινητο με περίπου 400€, το θέμα είναι πιο απο τα δυο να προτίμησω και γατί ; Sent from my iPhone using Insomnia
nikoskon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ο Γαλαξίας ειναι πιο πλήρης συσκευή (ράδιο,καρτα μνήμης,s-whatevers). Το Νεξους απο την άλλη ειναι ελάχιστα πιο γρήγορο και θα παίρνει απευθείας από την Google όλα τα updates που μπορεί να υποστηρίξει το hardware του. Θα έπαιρνα Nexus 4. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Haldol Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Nexus 4 σαφώς. Από τη στιγμή που βγήκε το GS4 ξεχνάς την υποστήριξη στην προηγούμενη ναυαρχίδα. Πάρε κάτι που δε θα 'ναι ξεχασμένο απ' το θεό σε λίγο καιρό.
PsyGreg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 τι χρήση θέλεις να κάνεις? 400 ευρώ είναι πολλά λεφτά για τούτη την εποχή
kostas_dr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ας μην ξεγράφουμε πάντως απο μελλοντικές αναβαθμίσεις το S3. Εδώ υπάρχει ανακοίνωση ότι το S2 θα πάρει αναβάθμιση σε 4.2 Θεωρητικά, η υποστήριξη συνεχίζεται.
vrwmiaris Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ναι ρε παιδιά το 3 θα πάρει αναβαθμίσεις .αν δεν δε χαλάει η μη αποσπωμενη μπαταρία,η μη ύπαρξη ράδιο πάρετο νεξους.πάντως εγώ στο s2 μου θα πάρω επίσημη 4.2.2,καστομ θα βάλω και την 5.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα