giorgiopaoki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Ηθελα να ρωτησω αν αξιζει κανεις να αγορασει σημερα ενα iPhone 4. Οκ ολοι ξερουμε οτι το 4S ειναι καλυτερο (και το 5 δν μου αρεσει καθολου σαν κατασκευη) αλλα θα μπορω να το παρω και να το χρησιμοποιησω για καιρο και να ειμαι up to date η θα αρχισουν να φτιαχνουν εφαρμογες που θα τις "σηκωνουν" μονο το 4S και το 5. Ολες οι απαντησεις καλοδεχουμενες
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Αυτο εξαρταται απο την τιμη κατα τη γνωμη μου. Για καινουριο στα 400 ευρω ειμαι της γνωμης πως δεν αξιζει απο τη στιγμη που υπαρχουν αλλες επιλογες σε αυτην την τιμη. Απο κει και περα αν θελεις αποκλειστικα ios και εχεις budget 400 ευρω, ειναι μονοδρομος.
giorgiopaoki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου. Βασικα ηθελα να παρω ενα μεταχειρισμενο μεχρι 270 ευρω. Αξιζει ομως να δωσω λεφτα για ενα 4αρι; Δλδ θα μου κανει την δουλεια μου; Λατρευω πραγματικα το λογισμικο της apple Και εχω δει 2-3 φιλους μου που εχουν 4αρια και δεν κολλανε καθολου. Σκεφτομουν να ξαναπαρω android αλλα πραγματικα μου φαινεται εως ενοχλητικο το ολο στησιμο τους. Αν συνεχιζουν να υποστηριζουν το 4αρι για 1, 1,50 χρονο ακομα θελω να το παρω. Ουτως η αλλως δν ενδιαφερομαι για τρελο gaming περισσοτερο fb, instagram, twitter καιδιαφορα τετοια. Τι λες? (Προηγουμενως ειχα το Lg optimus l5)
iMarilina Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου. Βασικα ηθελα να παρω ενα μεταχειρισμενο μεχρι 270 ευρω. Αξιζει ομως να δωσω λεφτα για ενα 4αρι; Δλδ θα μου κανει την δουλεια μου; Λατρευω πραγματικα το λογισμικο της apple Και εχω δει 2-3 φιλους μου που εχουν 4αρια και δεν κολλανε καθολου. Σκεφτομουν να ξαναπαρω android αλλα πραγματικα μου φαινεται εως ενοχλητικο το ολο στησιμο τους. Αν συνεχιζουν να υποστηριζουν το 4αρι για 1, 1,50 χρονο ακομα θελω να το παρω. Ουτως η αλλως δν ενδιαφερομαι για τρελο gaming περισσοτερο fb, instagram, twitter καιδιαφορα τετοια. Τι λες? (Προηγουμενως ειχα το Lg optimus l5) Μια χαρά ειναι το 4αρι γι αυτό το budget. Βρήκα σε μια φιλη με 280 ευρώ αγρατζουνιστο και τέλειο σαν καινούριο και δουλεύει απροβλημάτιστα Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
giorgiopaoki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τν απαντηση σου Ξαναρωτω και παλι ομως. Θα μπορω να το χρησιμοποιησω για αρκετο καιρο η θα σταματησει να το υποστηριζει η apple για τους προφανεις λογους; Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2013 από giorgiopaoki
aekoupoli Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 παντως ακομα υποστηριζει το 3gs κ βγαζει updates.θα μπορεις να το λειτουργεις για οσο καιρο θες,δν θα σταματησει ποτε να παιρνει τηλφωνα η να μπαινει στο app store η ολα τα αλλα που κανει κ ειναι λιγες οι εφαρμογες που δεν παιζουν στο 4 κ updates λογικα θα παιρνει για καιρο ακομα,αφου οπως σου ειπα ακομα βγαζει κ στο 3gs,px ios 6
giorgiopaoki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 αναλογικά, ένα χρόνο ακόμα από τον ιουνιο ti ennoeis? (sorry gia ta greeklish eimai apo pc p dn uposthrizei ellhnika)
parasaser Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 αναλογικά με το το 3gs που υποστηρίζετε τώρα. δηλαδή λογικά το 4 θα μείνει με το ios 7
apostol1s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 φιλαρακι μην ακους κανενα γιατι ο καθενας μιλαει απο προσωπικη εμπειρια κ λεει οτι νομιζει στο κεφαλι του.αγορασε το 4.ουτε κολλαει ουτε lag εχει κ υποστηριξη θα εχεις συνεχως απο apple.εχω γερασει στην τεχνολογια και εχω δει τα παντα.με το 4 θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο κ θα εχεις μεγαλυτερη παραγωγικοτητα απο το android<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 <p>αναλογικά με το το 3gs που υποστηρίζετε τώρα.</p> <p>δηλαδή λογικά το 4 θα μείνει με το ios 7</p> Ανάλογα. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
giorgiopaoki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Πιστευετε οτι υπαρχει καλυτερη λυση σε αυτα τα χρηματα σε android?!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Σε μτχ παντα υπαρχουν αρκετες λυσεις.Αλλα μην συγκρινεις andoid με ios,αλλο πραγμα.Δεν υπαρχει αυτο ειναιακυτερο.Και το galaxy s3 ειναι τουμπανο σε specs αν δεις ομως συγκριτικα ,σε πολλα σημεια το 5 ειναι πιο γρηγορο λολο λογισμικου.
giorgiopaoki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Απο το s3 mini υπαρχει κανεις που να εχει καμια εντυπωση!?
Rush13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Για δυο χρονάκια ακομα πιστευω θα υποστηρίζεται σίγουρα. Ως και το 3gs μου αν εξαιρέσεις κάτι βαρια παιχνίδια ολα τα αλλα τα πάει σφαίρα και τρέχει ακόμα το τελευταιο ios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα